Presenttips.se logo

Julmarknader 2015

julmarknad tävling Tävlingen är avslutad
Startar: 2015-11-23
Slutar: 2015-12-23
Vinst: Presentkort på valfri nätbutik
Vinnare: Maria M

Planerar du att besöka en julmarknad i år eller har du redan gjort det? Då kan du ställa upp i vår stora Julmarknads-tävling. Reglerna är enkla och går ut på att du ska skriva en kort kommentar om julmarknaden, tex vad du tyckte om den, på Presenttips.se. Om du dessutom skickar in ett foto från julmarknaden så har du större chans att vinna!

Tävlingsregler och vinst

Tävlingen pågår fram till julafton och beroende på hur många som deltar är priset lite olika. Är det 1-5 deltagare så får vinnaren 200 kr presentkort på valfri nätbutik. Är det över 6-10 deltagare får vinnaren 300 kr presentkort. Är det fler än 10 deltagare utses två vinnare, fler än 20 utses tre vinnare osv. (respektive för 300 kr presentkort).

Såhär gör du:

  • Ta ett foto som ger en bra bild av hur julmarknaden ser ut. Gärna en översiktsbild eller en bild på något utmärkande för julmarknaden. Tanken är att fotot ska inspirera till att gå till julmarknaden. Att skicka in ett foto är inte ett måste (längre).

  • Leta upp julmarknaden på Presenttips.se och skriv en kommentar om julmarknaden där (det vill säga, inte i detta kommentarsfält). Du kan antingen söka via sökfältet högst upp till höger, leta dig fram via regionen julmarknaden är i eller scrolla i listan över alla julmarknader.

Exempel:
- Du besöker Skansens julmarknad. Du tar (eventuellt) ett foto och skickar in det till oss och skriver sedan en kommentar om julmarknaden på http://www.presenttips.se/jul/julmarknader/skansens-julmarknad.

Du kan skicka in dina fotografier genom att mejla dem till info@presenttips.se eller lägga upp dem i vår Facebook-grupp om Julmarknader. Genom att skicka in ditt fotografi godkänner du att vi får rättighet att använda fotografiet på Presenttips.se och i sociala media.

Så, gå ut och besök julmarknader, fota, kommentera och vinn!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.

Pågående tävling(ar)

Just nu finns det inga pågående tävlingar på Presenttips.se.

Senaste vinnarna

  • Linda Tranåker som vann 1000 kr presentkort på AmericanStore.se
  • Petra som vann 1000 kr presentkort på Happy-Day.se
  • Calle Jansson som vann Poster värd 499 kr från SverigeMotiv.se

Håll koll på nya tävlingar

Nya tävlingar annonseras alltid på:
@Presenttips.se
@PresenttipsSe

Sponsra en tävling?

Vill du sponsra en tävling på Presenttips.se? Kontakta info@presenttips.se så berättar vi mer.