Presenttips.se logo

Presenttips.se 2.0 är "klart"!

2014-11-23 av Christoffer
Presenttips.se 2.0 är "klart"!

Redan i januari satte jag igång med planerna att göra om den dåvarande bloggen Presenttips.se till en integrerad sajt som också inkluderade presentdatabasen Presenttips.com och den mindre, men lite smartare sajten Presenttips.nu. Det var dock en del andra projekt som stod i vägen så det var först i april som jag på allvar började skissa på hur jag skulle kunna lösa denna rätt komplicerade integrering av de tre sajterna.

Det dröjde egentligen till slutet av sommaren innan jag på allvar kunde sätt igång och sedan dess har jag i princip arbetat oavbrutet med att få ihop alla idéer och allt tidigare material till sidan. Lanseringsdatumet sattes till slut till 16:e november vilket jag relativt snart förstod att det nog inte skulle gå.

Men så...

Nu kan jag äntligen lansera denna 2.0-version av Presenttips.se som alltså är en integrerad del av Presenttips.se, Presenttips.com och Presenttips.nu så om du besökt någon av dessa sajter och undrar varför du hamnat här - så är de alltså anledningen.

Vad har hänt då?

Det är egentligen otroligt mycket som hänt, framförallt bakom kulisserna, men den stora förändringen är förstås att materialet från de tre sajterna kommit samman här, inklusive alla presenttips från både blogg och databas.

Ett urval av saker som hänt:

  • Generatorn från Presenttips.com har uppdaterats och den omständiga hanteringen med +/- taggar har försvunnit.
  • Tävlingarna från Presenttips.se har fått en egen del på sidan
  • En utökad kategorisering/taggning av presenttipsen
  • Snabbare och enklare översikt över presenterna på sajten (från Presenttips.nu)
  • Fler presenttips rent allmänt

Det är dock väldigt, väldigt mycket som var tänkt att vara med i lanseringen som fått skjutats lite på tiden. Mycket av detta är dock saker som kommer dyka upp allt eftersom. Vi kommer att skriva om dessa nya funktioner här på bloggen och via sociala media-kanalerna.

Trots allt testande och fixande kommer det förmodligen vara en hel del som kommer gå sönder, gå långsamt, inte hittas osv efter denna lansering. Dessa saker kommer att fixas allt eftersom och jag ber om ert tålamod.

Hoppas att ni kommer att gilla denna nya sajt!

Mvh

Christoffer


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.