Presenttips.se logo

Julbloggarevent på Skansen den 6:e dec

2014-11-24 av Christoffer
Julbloggarevent på Skansen den 6:e dec

Nu är den nya sajten igång, som du säkert ser, och jag försöker plåstra till buggar och missade sidvisningar så gott jag kan allt eftersom. En annan sak jag fokuserar på just nu är att arrangera en träff för julbloggare i Stockholm den 6:e december.

Vi kommer att träffas på morgonen den 6:e december utanför Skansen och sen tillbringa några timmar med att besöka julmarknaden, besöka ett glasblåseri, lyssna på en presentation om ekologisk julmat, äta kolbullar gjorda över öppen eld och i allmänhet glida runt i julmyset på Skansen.

Sen på eftermiddag är planen att vi ska julpyssla och kanske har vi även en tävling om vem som gör det finaste julpysslet. Det återstår att se! Sen på kvällen ska vi gå ut och äta julbord.

Om du har en julblogg och inte har fått en inbjudan (jag har försökt att mejla så många jag hittat) så mejla juleventet@presenttips.se och säg till om du vill vara med!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

2 kommentarer

Christoffer - Presenttips.se - 2014-12-07

Caroline - det gör inte så mycket då eventet tyvärr blev inställt. Det kommer med allra största sannolikhet bli av nästa år istället så mejla gärna och anmäl dig!


Caroline - 2014-12-07

Åhh det hade ju varit hur kul som helst.
synd att jag såg det här några dagar för sent.
hoppas ni hade kul.