Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: De 10 hetaste teknikprylarna till hösten 2016 |

Nästa: 7 roliga leksaker att ge sin hund

Ny tävling - hitta på en ny personlig poster åt Plotta.se

Ny tävling - hitta på en ny personlig poster åt Plotta.se
2016-10-21 av Christoffer

Nu är det tävlingsdags igen på Presenttips.se och vi sätter igång med en riktigt kul tävling, sponsrad av Plotta.se. Plotta.se gör personliga posters som är snygga att hänga upp på väggen och som innehåller ett myller av ord kring ett centralt budskap. Som Fars Dag-present är det till exempel perfekt då man kan göra en poster med "Världens bästa pappa" omgärdat av ord som passar bra för just sin pappa.

Själva tävlingen går ut på att du ska hjälpa till att hitta på en ny poster åt Plotta.se baserat på deras koncept. Du kan läsa mer om tävlingen här. Gå in och tävla och tipsa gärna om tävlingen på din blogg, Facebook, Twitter eller liknande!

OBS! (2016-10-26). Jag har fått rapporter om att det inte gått att kommentera i vissa fall. Mejla isf till christoffer@presenttips.se och skicka in ditt tävlingsbidrag

Lycka till!


Skriv en kommentar

1 kommentar

Helena i Uppsala - 2016-10-21

Under olika kurser på 1900-talet hade vi övningar där det gällde att bygga upp varandra, ge mer självkänsla. Man skulle ha en lapp på ryggen där övriga fick skriva en passande egenskap på personen i fråga. Jag har nog faktiskt en sådan lapp sparad i gömmorna.
Så tryck ett personnamn på postern med en massa positiva egenskaper eller ännu bättre: låt köparen bestämma orden.
Helena - vänfast, lojal, hjälpsam, kreativ, intelligent, söt ...