8 presenter till den kaffetokige

2013-10-16 av Alexander
8 presenter till den kaffetokige

Kaffe har länge varit en självklarhet i vår vardag. För många sträcker det sig dock sällan längre än till kaffemaskinen på jobbet eller bryggaren i hemmet. Men sen finns det en skara människor som är fullkomligt besatta av kaffe och allt som tillhör. Kanske du själv har en sådan vän eller släkting i din närhet? Isåfall har vi goda nyheter – för här kommer 8 stycken presenttips till folk som tar kaffet på allvar.

Pixelmugg kaffe

1. Pixelhjärtmugg

Denna mugg med ett retromotiv av pixlar skiftar färg när man fyller upp den med het vätska. Med het vätska syftar du naturligtvis på kaffe. Se hur hjärtat sakta fylls med röd färg, inte helt olikt hur det känns i ens eget hjärta vid morgonkaffet. Rolig och udda present!

burkset

2. Burkset – kaffe, te och socker

Dessa vintage burkar är verkligen en unik syn i köket som man inte ser i varje hem. Levereras med tre stycken burkar för kaffe, socker och té. På varje burk står det dessutom en lustig text som stämmer väl överens på den kaffetokige.

139 kr hos Roliga prylar

Buybutton obsolete

Kaffekokarboken

3. Kaffekokarboken

För en äkta kaffe-entusiast är det en självklarhet att kunna koka sitt eget kaffe. Denna bok innehåller allt man behöver veta om kaffekokning och lite mer därtill. Boken innehåller nästan 100 sidor och har vunnit matbloggpriset år 2010. Utmärkt present till de personer som tar kaffekokning på blodigt allvar.

119 kr hos Bokus

Aerolatte mooo

4. Aerolatte Mooo Set

Aerolatte innehåller alla förutsättningar för att enkelt skapa sin egen cappucino, caffé latte och en rad andra varianter. Med 2 stycken snygga porslinsmuggar, 2 sugrör i rostfritt stål samt en Aerolatte mjölkskummare så kommer din vän ett bli en äkta barista i köket. Två stycken AA-batterier medföljer.

349 kr hos kitchenstore.se

Mjölkkanna och sockerskål

5. Chickie - Mjölkkanna och sockerskål

En tämligen fiffig och smart ”uppfinning”. En mjölkkanna och sockerskål i samma konstruktion, kommer med stor säkerhet väcka nyfikenhet och frågor vid fikabordet. Själv underdelen består utav en sockerskål och överdelen av mjölkkannan, servisen kommer från Umbra.

199 kr hos Bluebox

Buybutton obsolete

Kaffepress presenttips

6. Kaffepress

För en äkta kaffenörd är en kaffepress också en självklarhet. Den här kaffepressen i en läcker design rymmer 0.6 liter och kommer ifrån Exxent. Utmärkt gåva till kaffeälskare som saknar en press eller behöver en ny.

Drinkset kaffe

7. Drinkset

Under vintern kan det vara skönt att värma sig, och vad passar då inte bättre än en irish coffe? Detta drinkset innehåller två glas med tillhörande underlägg och skedar i rostfritt stål. Passar perfekt för att blanda sina egna kaffedrinkar i vintermörkret.

299 kr hos BaraDesign.se

Buybutton obsolete

Fina canvas poster

8. Fika – canvas eller poster

Som avslutning på våra tips måste vi passa på att rekommendera denna roliga poster eller canvas-tavla. Fika känner vi alla till – men vad betyder det egentligen? Här hittar du definitionen, och tavlan gör sig lika bra på kontoret som i hemmet. En mycket passande gåva till alla fika-tokiga människor.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.