1.000 följare på vår Facebook-sida!

2015-11-27 av Christoffer
Vår Facebook-sida med presenttips har nu 1000 följare

Alldeles nyss fick vår Facebook-sida sitt 1.000:e "like" vilket vi förstås är väldigt glada över! Vår Facebook-sida använder vi framförallt för att skriva om lite snabbare uppdateringar, nyheter, mindre tips och liknande. Det är också på Facebook-sidan som vi oftast annonserar ut tävlingar först.

Det här gör det förstås ännu lite roligare att fortsätta jobba med sajten, hitta på bättre tips, skriva fler blogginlägg och komma på sätt att göra det lättare för er att hitta på julklappar och presenter till nära och kära. Trots att sajten funnits ett tag så finns det massor och åter massor av saker att göra men att så många uppskattar sidan gör det mycket roligare att mer motiverande att jobba vidare!

Så, tack alla ni som besöker sajten, delar innehållet på sociala media och i allmänhet gör allt jobb värt att göra!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.