Julklapparna alla barn kommer vilja ha efter Star Wars-premiären

2015-12-15 av Sandra
Julklapparna alla barn kommer vilja ha efter Star Wars-premiären

Under hösten 2015 har det varit en publikrusning på biljetter inför den nya Star Wars-filmen: The Force Awakens. Den 16:e december är det äntligen premiär och vi presenterar här julklapparna alla barn kommer vilja ha (kräva?) efter att galaxens största äventyr åter visats på den vita duken. Vill du vara lite förutseende och köpa julklapparna redan nu har vi julklappstipsen som gäller.

lego star wars

1. LEGO Star Wars Death Star Final Duel

Striden mellan Luke Skywalker, Darth Vader och kejsar Palpatine är en av filmhistoriens mest episka kamper. Nu kan ditt barn återskapa striden med detta kompletta lekset från LEGO Star Wars – vems sida står hen på (?) – som är en förträfflig julklapp.

1229 kr hos Lekia

Bäddset från LEGO Star Wars: The Force Awakens

2. Star Wars: The Force Awakens bäddset

Att förena nytta med nöje behöver inte alls vara tråkigt. Ta det här bäddsetet från Star Wars: The Force Awakens som exempel; det kommer definitivt ge sängen och sovrummet ett coolt lyft och vara årets populäraste mjuka paket.

329 kr hos Ellos

Byggbara metallmodeller från Star Wars

3. Star Wars byggbara metallmodeller

Du kommer säkert ihåg känslan av att få bygga metallmodeller eller modellflyg tillsammans med en vuxen. Nu kan du ge ett barn du tycker om just den upplevelsen i julklapp. De byggbara metallmodellerna från Star Wars tar ungefär tre timmar att sätta ihop och resultatet blir riktigt snygga metallskepp eller -robotar.

Klocka från LEGO Star Wars

4. Lego Star Wars-klocka med C-3PO och R2-D2

Hur störtskönt är det inte att själv få bygga ihop sin klocka? LEGO Star Wars-klockorna är byggbara och perfekta presenter till den som precis har lärt sig klockan. Den här klockans urtavla pryds av robotarna C-3PO och R2-D2.

498 kr hos klockor.se

Talande och interaktiv R2-D2

5. Disney Star Wars talande och interaktiv R2-D2

R2-D2 har varit med ända sedan Star Wars-starten på 1970-talet, och nu är den älskade figuren tillbaka igen. Disney ligger bakom den här charmiga, talande och interaktiva roboten som tutar, piper och lyser. R2-D2 toppar i alla fall min önskelista.

350 kr hos Disney Store

Buybutton obsolete

Star Wars ljussvärd

6. Star Wars ljussvärd

Det är svårt att avgöra vem som kommer ha roligast med det här ljussvärdet från Star Wars – du eller barnet som får det i julklapp? Det bästa vore nog att köpa varsitt ljussvärd så att ni båda kan bli jedikrigare eller sithlorder.

199 kr hos CDon

yoda lego star wars lampa

7. LEGO Star Wars Yoda-lampa

Det känns väldigt tryggt att ha Yoda ståendes på nattduksbordet, vakandes över det finaste som finns i hela galaxen. LEGO Star Wars ligger bakom Yoda-lampan med jedisvärdet som lyser i en läcker grön färg. Julklappen kommer definitivt gillas!

369 kr hos LekMer.se

Buybutton obsolete

chewbacca mjukisdjur

8. Star Wars Chewbacca mjukisdjur

Wookien Chewbacca är inte bara galaxens häftigaste andrapilot, han är också det mysigaste mjukisdjuret som finns. Invig de allra yngsta i Star Wars-världen, ge dem Chewbacca mjukisdjur i gåva.

299 kr hos Disney Store

Buybutton obsolete

Darth Vader-ryggsäck

9. Darth Vader-ryggsäck

Darth Vader – mest känd som Mr Bad Guy – gör sig väldigt bra på prylar, som på den här ryggsäcken från Star Wars. När jullovet är över kan ditt barn glatt traska iväg till skolan, bärande sin fina Darth Vader-ryggsäck på ryggen – en rolig och användbar julklapp!

Fler Star Wars-prylar

Är du nyfiken på vilka andra Star Wars-prylar som finns? Ta då en titt på någon av dessa nätbutikers Star Wars-sortiment:

  • DisneyStore.se är den officiella Disneybutiken och har specialgjorda prylar från Star Wars, numera ett av Disneys varumärken.
  • CDON.com har ett stort och kvalitativt utbud av Star Wars-prylar.
  • Lekmer.se har leksaker, kläder och inredningsattiraljer för barn och unga.
  • Bamba.se säljer olika Star Wars-leksaker – här finns ett av de största LEGO Star Wars sortimenten!
  • Storochliten.se har en hel del Star Wars-prylar som andra leksaksbutiker inte har.
  • Samma sak gäller för Leksaksjatten.se – här kan du hitta många unika Star Wars-saker!
  • Coolstuff.se och Roligaprylar.se har många olika Star Wars-saker, oftast riktade till en vuxen publik.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.