8 presenter till den som älskar filmen Frost

2015-12-03 av Sandra
8 presenter till den som älskar filmen Frost

En bra saga lever sitt eget liv, som Disneys Frost. På många sätt har berättelsen om systrarna Elsa och Anna blivit en del av våra hjärtan och nu älskar vi att spinna vidare på den i såväl fantasin som med våra fina Frost-saker. Fortsätt sagan med dessa 8 prylar från filmen Frost!

Frost-prinsessan Elsas slott

1. Elsas glittrande isslott

Elsas glittrande isslott från storfavoriten LEGO Disney Princess har toppat försäljningslistorna i leksaksaffärer på nätet i flera veckor nu. Inte så konstigt! Jag menar LEGO och Frost är en perfekt kombo som gör att berättelsen aldrig behöver sluta berättas. Här kan ditt barn leka vinteräventyr i ett magiskt slott, fullt av hemliga gångar. Undrar var Elsa, Anna och snögubben Olof gömmer sig…?

449 kr hos Bamba.se

Buybutton obsolete

Frost Snow Moto Zip

2. Frost-Olof snowracer

Hoppa upp på snögubben Olof och susa nerför pulkabacken i ilfart! Det blir inget riktigt vinteräventyr om man inte åker snowracer. Med denna Frost-snowracer, eller så kallade Snow Moto Zip, från Disney Princess blir vintern ännu roligare. Många sköna åk och skratt utlovas.

Dockorna Elsa, Anna och Olof i ett paket

3. Frost-dockor

Hur fina är inte Anna, Elsa och Olof på en skala från ett till tio? Elva! Det är svårt att inte kära ner sig i detta paket med Frost-dockor från Disney Princess. Genom en stunds docklek kan ditt barn hitta på sin egen spin-off på Frost…

Renen Sven-docka från Frost

4. Renen Sven med släde

… Kanske blir Olof, Elsa och Anna upphämtade av renen Sven för att bege sig ut på en slädtur i den vackert virvlande snön och i ett skimrande islandskap. Sven med släde från Disney Princess är ett roligt komplement till Frost-dockorna och kan tillföra leken många nya dimensioner.

Frost maskeradkläder i form av Elsas klänning

5. Elsas klänning

Aldrig förr har det känts så rätt att sjunga frostlåten Slå dig fri som det gör i Elsas klänning från Disney Frozen. Till skillnad från många maskeradkläder för barn är denna klänning gjord i fina och lyxiga material. Den känns helt enkelt väldigt mycket Elsa i Frost.

Spelet Frost Junior Monopol

6. Frost Junior Monopol

Då och då dyker det upp nya utseenden och teman på det klassiska spelet Monopol. Junior Monopol, ett av barnens älsklingsspel, finns numera i en Frost-version. I det här spelet reser Elsa, Anna och Olof genom Arendal för att köpa tillbaka magiska platser. Spelkvällar med familjen ftw!

349 kr hos Bamba.se

Buybutton obsolete

Snygga Frost-sneakers i turkost och silver

7. Turkosa Elsa-sneakers

Disney Frozen ligger bakom dessa snygga Elsa-sneakers som i alla fall får mig att önska att jag var tjugo år yngre. Skorna i stil med converse eller basketkängor förenar Disney-magi, Frost, turkost och silverglitter med street wear. Sött och tufft på en och samma gång!

240 239 kr hos LekMer.se

Pyjamas i lila från Frost

8. Lila Frost-pyjamas

Läggdags, säger Elsa och Anna och förvandlas, i sann sagoanda, till ett tjusigt tryck på pyjamasens framsida. Den här lila Frost-pyjamasen från Disney Frozen gör det roligare att hoppa i pyjamasen och sova. Med sagan så nära inpå är de ljuva drömmarna inte särskilt långt borta.

Fler Frost-prylar

Om dessa Frost-leksakerna inte är det du letar efter så kolla in någon av dessa butikers sortiment av Frost-prylar.

  • CDON.com - Här hittar du också massor av olika kläder och leksaker ifrån Frost/Frozen
  • Lekmer.se - Lekmer.se har förutom de saker som fanns med bland tipsen ovan förstås massor av fler Frost-saker
  • Fyndiq.se - Rabatterade leksaker och kläder från Frost och andra Disney-filmer.
  • Ellos.se - jättestort utbud av Frost-kläder och leksaker
  • DisneyStore.se - Den officiella Disney-butiken där hittar du kläder och leksaker från Frost-filmen


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.