Ett presentkort som inte är tråkigt - nu finns det

2013-12-10 av Christoffer
Ett presentkort som inte är tråkigt - nu finns det

Känner du igen dig i det här problemet?

Mamma som inte önskar sig något, pappa som har allt eller moster Monica som man inte har nån riktig aning om vad hon gillar. Du surfar runt på nätet, letar i gallerior, ger upp, letar lite till, suckar och sen går du och köper ett presentkort i nån vanlig butik, typ H&M. Du ger bort presentkortet med en halvhjärtad ursäkt på julafton. Det är tråkigt men ändå väldigt praktiskt då mottagaren kan köpa det den vill och slipper få en present som bara blir ett dåligt samvete.

Även om presentkort är otroligt praktiska tar de ju bort idén grejen med att ge presenter: att man försöker sätta sin personliga prägel och ge något som mottagaren kanske inte visste att han eller hon behövde men som denne glatt överraskat inser vore jättebra och praktiskt. Ibland träffar man rätt och ibland inte. Tänk då om man kunde ge bort 10 presenter där mottagaren fick välja den present han eller hon vill ha allra helst!

Det är något presenttjänsten Elegant.se tagit fasta på med sin "presentbok". Det går ut på att man som givare väljer ut 10 presenter ur dessa (väl tilltagna) databas med presenter, skapar en fin och personligt anpassad presentbok (med eget foto osv). Denna presentbok ger man sen bort på julafton. Utifrån ens egna urval kan sedan mottagaren välja en (1) present, som denne tycker bäst om.

En elegant lösning på ett vanligt presentrelaterat problem och en ny favorit för mig.

Läs mer och beställ julklappen på: Elegant.se


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Susanne - 2013-12-29

Ett toppenbra julklappstips som man också kan köpa är en Snug rug!! Jag sitter och myser i min, kommer att använda den vaaaarje dag!! :)