Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Brunchkryssning i Stockholm

Brunchkryssning i Stockholm

Välkommen ombord på Brunchkryssning och Stockholms enda brunch till sjöss! Varje helg, året om serverar vi en riklig och läcker brunchbuffé ombord på s/s Stockholm, en klassisk skönhet byggd 1931.

  • Njutningsfull brunchkryssning i Stockholms spektakulära skärgård
  • Smakrik och välfylld brunchbuffé
  • Avgång varje lördag och söndag året om
Klockan 12.00 varje lördag och söndag samt Långfredag och Valborg lossar s/s Stockholm från Strandvägen för en tretimmars brunchkryssning i Stockholms skärgård. På det välfyllda buffébordet hittar du klassiker som bacon, Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff.

Du har gott om tid att njuta av läckerheterna men se till att lämna lite plats åt desserten, vårt dessertbord är nämligen ovanligt välfyllt.

Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön och en härlig upplevelse till havs. Skeppet i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan skeppet kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

Boka Brunchkryssning i Stockholm redan idag!


595 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.