Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Amaroneprovning i Stockholm

Amaroneprovning i Stockholm

Upplev Amaroneprovning i Stockholm! Amarone är vinet som bara blir mer och mer populärt – inte bara i Sverige utan i hela Världen! Detta röda, mustiga, unika vin kommer från distriktet Valpolicella i norra Italien. Följ med på en spännande upplevelse i ett gediget källarvalv i Gamla Stan där vi reder ut begreppen som t ex ”Ripasso” och ”Appassimento” och lär oss hur ett Amaronevin blir till och vilka druvsorter som används.

  • Provning av flera olika sorters vin
  • Känn vinets olika smaker tillsammans med olika tilltugg
  • Ca 2 timmars Amaroneprovning i Stockholm
  • En lärorik och inspirerande upplevelse

Vi inleder med att prata om hur vinerna blir till, och vad som är så speciellt med just dessa viner. Vi provar vinerna blint dvs ingen av deltagarna vet vilka viner som finns i glasen och analyserar vinerna utifrån Utseende, Doft, Smak och Sammanfattning (Helhetsintryck). Det kan vara nog så svårt att formulera i ord det man känner i doft och smak.

Vi blir serverade klassiska tillbehör bestående av väl utvalda ostar och kex och når nya nivåer beträffande smakupplevelse. Slutligen täcker vi av alla de viner vi provat och summerar intrycken! Vilken blir vår favorit? Boka Amaroneprovning i Stockholm redan idag!


695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.