Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Champagneprovning i Stockholm

Champagneprovning i Stockholm

Lyxa till det med Champagneprovning i Stockholm! Under denna flärdfulla champagneprovning reder vi ut begreppen kring den ädla drycken, av många ansedd vara det godaste man kan dricka. Vi lär oss skillnaden mellan de olika sorterna, vilka druvor ingår och hur de påverkar smak och doft!

  • Champagneprovning i Stockholm med fyra olika sorters Champagne/Mousserande viner
  • Delikatessbricka med passande tillbehör
Vi provar och bedömer stilar och årgångar och ser till skillnader och likheter. Dessutom testar vi mousserade vin och jämför med den äkta varan. Vad är egentligen skillnaden? Är det alltid godare med Champagne? Champagneprovning i Stockholm sker tillsammans med pedagogiska och utbildade sommelierer. Det ger er möjlighet att lära er allt ni kan önska om allt från tillverkningsmetod, till vad man bäst äter till Champagne. Det gör också att ni kan njuta än mer av er champagneprovning, både då ni provar och länge efteråt. Champagneprovning är något för den riktiga livsnjutaren, och något som ni kommer ha stor glädje av nästa gång ni ska välja bubblor till festglasen, eller bara njuta ett glas när andan faller på.


Vår champagneprovning i Stockholm låter dig närmare bekanta dig och prova champagne av olika sorter. En lyxig och exklusiv upplevelse som bara en äkta champagneprovning kan erbjuda! Boka Champagneprovning i Stockholm idag!

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.