Presenttips.se logo
Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

Senaste inläggen från julbloggarna

Bloggfoto saknas

Vart börjar man

2019-11-21 i Bittes jul
Typ 30 min att bära ner alla kartonger ( har julsakerna i en lucka på övervåningen) men vart börjar jag någon stans? - ... Läs mer i Bittes jul.
Enfinjul

Årets dörrkrans

2019-11-21 i En fin jul
Nu är årets dörrkrans inhandlad och upphängd. Jag tycker att det är så mysigt att mötas av en julkrans på dörren när man kommer hem. Kan inte låta bli att låna ett citat från Ernst "När man går fram mot ytterdörren och har en krans i näshöjd, då ska det ... - ... Läs mer i En fin jul.
Bloggfoto saknas

Nuuu kööör viii!!

2019-11-21 i Bittes jul
Ja idag åker gubbsen iväg på kvällen och vad passar jag på då idag efter jobbet? Tar fram julen såklart!!! Får se om jag hinner klart men nån bit borde jag komma  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Bästa julpyntet

2019-11-20 i Bittes jul
Här är mina favoriter bland allt mitt julpynt. Den vita lilla granen och Snövit och dom 5 små dvärgarna . Haft dom här ihop sen jag var liten . Var väl redan där jag drömde om en stor vit gran vilket jag har idag . Hade inte min vita gran haft ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Julinorr

Julstämning utomhus

2019-11-20 i Jul i norr
Äntligen hade de fått in granar på Blomsterlandet. Var och köpte några stycken igår. Det blir så fint med ljus ute på gården.Besökare välkomnas av en tomte... Utanför matrumsfönstret lyser en gran upp i mörkret...Har pyntat med mycket granris på flera ställen på gården...Man skulle bara behöva mer ti... Läs mer i Jul i norr.
Bloggfoto saknas

Årets julklapp

2019-11-20 i Bittes jul
För trettioandra året i rad utser HUI Research Årets julklapp. 2019 riktas ljuset mot mobillådan – en låda där man kan lägga undan sin mobil för situationer när man vill ha hjälp att koppla ned. Mobillådan kan vara en låda man köper, redan har hemma ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Mykindofchristmasblogg

De finaste adventsstjärnorna

Kolla vad jag har köpt! Dessa stjärnorna är så nostalgiska för mig. De påminner mig om att gå i skolan på julen när jag var liten. Jag längtar efter att hänga upp dem. Jag tänkte julpynta i helgen så det är inte långt kvar nu! ♥ - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
Bloggfoto saknas

Årets julklapp

2019-11-20 i Bittes jul
Årets julklapp är mobillådan. Tycker detta är väldigt kul då jag kör mobilfritt sen 2 år tillbaka på julafton. Och jag hade faktiskt tänkt ställa fram min mobillåda på julafton. Tycker de är så tråkigt när folk sitter med nästa i telefonen hela julen. ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Årets julklapp 2019

2019-11-20 i Victorias julblogg
Nu är årets julklapp utsedd. Det blev mobillådan.  Tanken är god då jag antar att den syftar till att vi ska vara mer skärmfria men jag kommer inte köpa en i julklapp.  Kommer ni ge bort en mobillåda i julklapp ? Denna kan ni hitta hos Fyndiq. ... Läs mer i Victorias julblogg.
Bloggfoto saknas

God morgon

2019-11-20 i Bittes jul
Åhh redan onsdag! Kan ni gissa vad jag ska göra i morgon? - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Nytt paket

2019-11-19 i Bittes jul
Hämtade idag ut månadens Glossybox där det skulle innehålla en av The body shops nyheter . Den jag fick luktade väldigt väldigt gott. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Snöblomma

2019-11-19 i Victorias julblogg
Jag hittade en beskrivning på nätet av något liknande snöblomman.  Det var tidskrävande och pilligt men riktig kul. Insåg att jag skulle ha sett till att inneramen skulle varit helt rund men det får bli nästa gång jag gör en. ... Läs mer i Victorias julblogg.
Bloggfoto saknas

Saffranskubb

2019-11-19 i Victorias julblogg
Blir många saffransrecept i år, är det något annat ni önskar recept på ? Saffranskubb 6,5 dl vetemjöl 0,5 gram saffran 1,5 dl socker 2 tsk hjorthornssalt  7 rivna bittermandlar 125 gram rumsvarmt smör 1,5 dl mjölk 1 ägg Pärlsocker till topping Sätt ugnen på 225 grader.  Stöt saffran med lite av sockr... Läs mer i Victorias julblogg.
Julpussar

Äpplet faller inte långt…

2019-11-19 i Julpussar
…från päronträdet, eller hur är det nu man säger..? Hur som helst kan jag glatt konstatera att mina två äldsta barn onekligen verkar brås på sin mor! I sonens fönster sitter det redan juldekorationer… …och på storasyrrans rum hittade jag årets första inslagna julklappar!... Läs mer i Julpussar.
Bloggfoto saknas

Jul i fönstren

2019-11-19 i Bittes jul
Nu börjar julen komma fram i skyltfönstren . Synd bara att Skara är en liten håla så mycket mer julspaning än så blir det nog inte hihi.  - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Bordsduk

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på en bordsduk Mitt mål är väl att täcka Men ej att täcka dig; Dertill kan jag ej räcka, Hur än du vänder mig. Men dock – märk, jag ej gäckas! – Blir så jag dig kan täckas, Att du med mig blir nöjd. The post Bordsduk appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Smart garageport rullgardin

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på smart garageport rullgardin Den går upp eller ner, bara du ber en liten motor kör på, när den mottagning få låt händerna va still, för denna gör som du vill The post Smart garageport rullgardin appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Digital assistent

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på digital assistent Låt din röst i hemmet ljuda, säg till och kaffet börjar sjuda Musik och lampor styr du lätt, få svar på frågor snabbt och rätt Assistenten vakar när du somnat sött, för denna pryl blir aldrig trött. The post Digital assistent appeared first on Julrim och julklappsrim för d... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Smart belysning

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på smart belysning Tänk att sitta i julerött och mysa Eller till påsk låta lampan gult lysa Låt vårgrönskan synas ute som inne Få rummets färg att spegla ditt sinne Att tända och släcka du gör på ett kick Det ser ut som magi, men är inte nåt trick The post Smart belysning appeared first on Jul... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Slev till grytan

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på slev till grytan När du i köket ditt kockar Maten lätt med denna du upp plockar Det blev en rejäl av trä till dej pappa. Den går inte sönder om du råkar den tappa. Den går att veva runt i både tjockt och tunt Var ska denna va om inte i grytan, den är av järn så det är nog inte så lätt att b... Läs mer i Julrimmet.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby