Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

Senaste inläggen från julbloggarna

Bloggfoto saknas

15 julklappsförslag till honom

2023-12-10 i Tina Gustafsson
I de flesta butiker om inte alla butiker runt om i Sverige och världen pågår nu jakten efter den perfekta julklappen till våra nära och kära Vi är dock ganska många som tycker det mellan varven kan vara lite svårt att hitta det där lilla extra att ge till någon vi håller kär!. Jag har därför gjort en... Läs mer i Tina Gustafsson.
Maries stralande jul

Klar med julkorten

2023-12-09 i Underbara juletid
Nu är jag äntligen klar med årets julkort, stundtals har det faktiskt känts som ett evighetsprojekt i år då både tiden och orken har varit knapp. Men nu är de klara och snart är de på väg till sina mottagare för att sprida julstämning Här kommer några bilder, visar inte alla då flera av dem är till j... Läs mer i Underbara juletid.
Bloggfoto saknas

Sushi

2023-12-09 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på Sushi Vi hjälper er gärna bli mätta, därför blir dessa pinnar de rätta En ö i stilla havet med en råa rätter I huvudet på dig ideér sätter. Det kommer huvud och mage mätta och jag tror att denna kan underlätta The post Sushi appeared first on Julrim och julklappsrim til... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Satisfyer kvinnor vibrator

2023-12-09 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på Satisfyer för kvinnor vibrator Oh, ah, det pirrar så skönt Att gå runt och ha tråkigt är aldrig lönt Ta dig därför en stund i ensamhetens tecken Ha det riktigt bra, var klädd som näcken Om du inte vill använda gåvan själv, dela med någon du håller kär Du kanske förstår ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Vibrator womanizer

2023-12-09 i Julrimmet
4.5/5 - (2 röster) Julrim på vibrator womanizer Oh, ah, det pirrar så skönt Att gå runt och ha tråkigt är aldrig lönt Ta dig därför en stund i ensamhetens tecken Ha det riktigt bra, var klädd som näcken Om du inte vill använda gåvan själv, dela med någon du håller kär Du kanske förstår vart jag vill ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Ansiktskräm hudvårdskit

2023-12-09 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på ansiktskräm hudvårdskit Vi vet att det är mycket: barnen, vännerna, karriären Men en sak du måste bry dig om – den känsliga hudbarriären! Den behöver extra omtanke när det är kallt Den ska ha massa fukt, fett, ja nästan allt Med den här produkten kommer huden dig tacka ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Spa-kit peeling badprodukter

2023-12-09 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på Spa-kit peeling badprodukter Hur får man en fridfull jul? Det ska vi tala om, det blir kul! Alla vill vi vila, koppla av, ha det bra Vi tycker du borde få chilla en hel da’! Med denna härliga skönhetsgåva som är ett kit Kommer du få spakänsla hemma, det blir en hit! Slu... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Hårvax

2023-12-09 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på hårvax Vattenkammat, bakåtslickat eller rufsigt som dåtidens Beiber kreationer skapat av spray, vax, gelé och färgade fibrer För att du ska bli snajdig och välkammad du med Behöver du grejer som håller luggen sned Den snälla tomten har jobbat över i år För att du ska få... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Hårvård skönhetsprodukter

2023-12-09 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på hårvård skönhetsprodukter Tvaga, tvätta, fixa fint Boosta, smörja, dofta mint Lyxigt fina flaskor för ditt hår Rengör djupt och tar bort snår Volym och glans går som en dans Köpt på Lyko, varsannanstans!? Den doftar gött som dynamit Löddrar härligt – tar bort all skit T... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Potatissticka

2023-12-09 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på potatissticka Stick stick din knöl…. The post Potatissticka appeared first on Julrim och julklappsrim till din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Aniktsbehandling

2023-12-07 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på ansiktsbehandling Morsan e skrynklig,de hjälp int å limma så nu ska fejset knådas,i drygt en timma The post Aniktsbehandling appeared first on Julrim och julklappsrim till din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Kaminfläkt

2023-12-07 i Julrimmet
Betygsätt gärna post En svart kaminfläkt Svara via mejl härSandraThe post Kaminfläkt appeared first on Julrim och julklappsrim till din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Nobeldukning med en touch av mörkrött

2023-12-04 i Tina Gustafsson
Nobelbanketten / Nobelfesten är festernas fest och att planera och genomföra en fest för ca 1.250 gäster kräver en hel del, som kreativitet, respekt för traditioner och ett detaljfokus som heter duga. Jag och min man bjöd in nära och kär till vår egna Nobelfest förra året, dock med ett betydligt färr... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Fotvård till pappa

2023-12-03 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Julrim på fotvård till pappa nu ska vi trimma farsans pedaler, i sommar så går han i öppna sandaler The post Fotvård till pappa appeared first on Julrim och julklappsrim till din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på pussel med fransk vingård

2023-12-03 i Julrimmet
4/5 - (2 röster) Julrim på pussel med motiv på fransk vingård Här kommer vi i en rörig låda och du måste jobba för att kunna oss skåda, och gillar du vin och gårdar kan denna bli riktigt fin The post Julrim på pussel med fransk vingård appeared first on Julrim och julklappsrim till din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Maries stralande jul

När första ljuset brinner

2023-12-03 i Underbara juletid
När första ljuset brinner står julens dörr på glänt, och alla människor glädjas att fira få advent  Jag har tänt första ljuset i en av mina adventsljusstakar, den som min morfar själv har tillverkat för längesedan, i en annan tid. Början på 40-talet, det pågick ett världskrig i närheten. Tanken att ... Läs mer i Underbara juletid.
Bloggfoto saknas

Redo för Adventsfika!

Den här veckan har jag hängt upp julstjärnan som jag har gjort (med lite hjälp från syrran)......och gjort i ordning lite annat julpynt.Jag har NJUTIT av all snö som har fallit och som har fyllt mig med julstämning och gett mig lite extra pepp när det som bäst har behövts.Jag har stått och bakat ut e... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Dörrkrans för musikfolk

Kul att göra egen dörrkrans, av resterna blev det G-klav till maken.... Läs mer i Jultraditioner på Hisingen.
Enfinjul

Advent

2023-12-01 i En fin jul
Första december idag och på söndag är det första advent. Det här året har vi dessutom vinter här, snöigt och vackert. Nu börjar den mysigaste tiden enligt mig. I normalfallet har jag min stora pyntardag fredagen före första advent vilket betyder ledigt ... - ... Läs mer i En fin jul.
Bloggfoto saknas

Pussel

2023-11-30 i Julrimmet
Betygsätt gärna post Ett pussel med motiv av Frankrike och alla vindistrikt som finns där. Svara via mejl härMariaThe post Pussel appeared first on Julrim och julklappsrim till din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby