Presenttips.se logo
Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

Senaste inläggen från julbloggarna

Aussiexmas

Last week of the Christmas holidays

2018-01-14 i Swe-Aussie X-mas
Only one more week of school holidays.Time for normal days again.School.Bus trips.Lunch boxes.Homework...♥♥♥Jullovet börjar gå mot sitt slut.Snart är det vardag igen.Skola.Bussresor.Lunchlådor.Läxor...... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
Maries stralande jul

Nu är glada julen slut slut slut

2018-01-13 i Underbara juletid
… julegranen bäres ut ut ut. Men till nästa år igen, kommer han vår gamle vän. Ty det har han lovat! Tjugondedag Knut och julen är slut. Vi har packat ner alla julsakerna idag och faktiskt så känns det ok. Jag brukar tycka att det är tråkigt och sorgligt men i år känns julen så avlägsen så det kändes... Läs mer i Underbara juletid.
Aussiexmas

On my Christmas cloud...

2018-01-13 i Swe-Aussie X-mas
I'm still enjoying my Christmas decor.I look around and feel like I'm still on my little Christmas cloud,or maybe I should say in my Christmas bauble lolThe weather has been extremely hot,and I have been cooling down in front of the Air Con.I'm as far away from Sweden's snowy weather as you can get.♥... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
Bloggfoto saknas

Sista kvällen

2018-01-12 i Bittes jul
Idag är det sista kvällen med den här finingen . I morgon plockar jag ner min jul . Lite tomt men samtidigt längtar jag efter sol och värme.  - ... Läs mer i Bittes jul.
Aussiexmas

Two Christmas trees

2018-01-12 i Swe-Aussie X-mas
Two of my Christmas trees.♥♥♥20 days after Christmas, the 13th of January, is the day when us Swedes remove our Christmas decorations... I usually keep it up a bit longer.  I spent so much time decorating the house, so I want to enjoy all the decor for a long time... ♥... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
Julinorr

Helg!

2018-01-12 i Jul i norr
Första arbetsveckan efter jullovet avklarat. Direkt alla kom hem packade vi bilen och åkte mot stugan.Så underbart att komma till en förvärmd stuga...Tack svärfar!Ungarna kom igång med "stugaktiviteter" direkt...Större delen av helgen tänker jag tillbringa i den här...Med en brasa i spisen bredvid oc... Läs mer i Jul i norr.
Julpussar

Fina lådor!

2018-01-12 i Julpussar
Ibland är det faktiskt inte själva juldekorationerna som är det bästa, även om de såklart är väldigt fina. Ibland är faktiskt den lilla lådan de kom i ännu finare, som just i det här fallet… De här små glaskulorna är inköpta i på Macy’s vid Union Square i San Fransisco för en herrans massa år sen. Mi... Läs mer i Julpussar.
Julpussar

Slutjulat på jobbet nu!

2018-01-10 i Julpussar
Kom tillbaks till jobbet igår efter en lång skön julledighet och möttes av min fina vepa med klättrande tomtar! Jag fyndade den på Röda korsets loppmarknad innan jul för en tia, och om jag inte är helt fel ute så är den formgiven av Jerry Roupe. Jag blev stormförtjust i de tre små tomtarna som klättr... Läs mer i Julpussar.
Maries stralande jul

Fler julkort

2018-01-09 i Underbara juletid
Jag fortsätter att tillverka julkort så länga inspirationen finns kvar. Jag älskar de här nya papperna som jag köpte när jag var på scrapträff i mellandagarna. Just nu sitter jag här med en mugg varm glögg... Läs mer i Underbara juletid.
Aussiexmas

Belated Christmas present

2018-01-09 i Swe-Aussie X-mas
Received a belated Christmas present in the mail this afternoon... Swedish Desserts - 80 traditional recipes by Cecilia Vikbladh. I think my book is the English version of the Swedish 'Sju sorters julkakor'. Either way, lots of Swedish Christmas goodies...♥♥♥Fick en försenad julklapp i brevlådan i ef... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
Bloggfoto saknas

Julen 2018

2018-01-08 i Annas Jul
Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan födelsedagskalas, adventsfika, julmarknader, lussefirande och julfirande. Kameran har hängt med på en del så här kommer en liten sammanfattning av min december (... Läs mer i Annas Jul.
Aussiexmas

Still Christmas...

2018-01-08 i Swe-Aussie X-mas
Only two weeks left of the Christmas holidays.The new school year starts Monday the 22nd...I'm still enjoying my Christmas house and while I see and hear about other bloggers and Instagram friends taking their Christmas decor down, I'm still going to keep mine up for a while longer. I love the red, I... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
Maries stralande jul

Årets första julkort

2018-01-08 i Underbara juletid
När detta tidsinställda inlägg publiceras sitter jag på en föreläsning och min julledighet är slut men även om julen är slut så lever julmagin vidare. Jag har scrappat årets första julkort, jag kommer att visa mina julkort efter hand som jag gör dem.... Läs mer i Underbara juletid.
Cramer

Gick en liten frostpromenad

Idag är det frostigt, snöigt och fint i vårt Korp. Det mesta blir finare men lite frost på sig (förutom bilrutor). En liten bild bonanza från #Korpet. Idag har jag varit på gudstjänst i byn och lyssnat på min vän som sjunger såå vackert! Den sista sången var ”You raise me up” men med svensk text, så ... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
Maries stralande jul

Nej, det var ju inte sant

2018-01-07 i Underbara juletid
Nej, det var ju inte sant att julen varar ända till påska och det är ju mer än fastan som kommer emellan. Förr eller senare kommer vi alla till dagen då vardagen börjar. För en del redan under själva juldagarna, för en del i mellandagarna, för några när skolan börjar och för mig börjar vardagen imorg... Läs mer i Underbara juletid.
Julpussar

Det är nu man ska passa på att fynda!

2018-01-07 i Julpussar
Det är nu så här efter jul jag passar på att shoppa fina julsaker! Men det är inte så att jag frossar på något vis, i år har det blivit tre inköp och alla tre är saker jag vet att jag kommer ha glädje av i många år framöver… Jag har ju länge suktat efter Bjørn Wiinblads julporslin men har varken plat... Läs mer i Julpussar.
Julinorr

Verkligheten knackar på...

2018-01-06 i Jul i norr
Då julledigheten inleddes med vabdagar fick jag ett långt jullov... 2.5 vecka. Och som jag har njutit av ledigheten! Långa, långa sovmorgnar. Underbara lediga dagar... Härliga långa promenader efter frukost...Roligt umgänge med nära och kära.Och allt avslutades med fantastisk hotellvistelse på fina H... Läs mer i Jul i norr.
Maries stralande jul

Dags att förbereda för jul i juli

2018-01-06 i Underbara juletid
I somras hade vi jul i juli och det är ju nu det är dags att förbereda den kvällen ifall man vill stoppa undan några godsaker som inte går att få tag på under sommaren t.ex. glögg och skumtomtar. Musten kan man lägga undan nu men man kan också vänta och lägga undan en påskmust, det brukar jag göra. P... Läs mer i Underbara juletid.
Julpussar

Igår åkte den ut!

2018-01-06 i Julpussar
Nu är det officiellt, julen börjar lida mot sitt slut och igår åkte granen ut hos oss. Och precis lika underbart och mysigt som jag tycker att det är att ta in  granen och klä den innan jul, lika skönt är det att slänga ut den innan den förvandlas till ett måste som tynger mitt dåliga samvete… Nu lig... Läs mer i Julpussar.
Maries stralande jul

Årets första julklapp

2018-01-05 i Underbara juletid
Jag har köpt årets första julklapp, jag kan ju inte berätta vad eller till vem för man vet aldrig vem som läser här men jag är nöjd med den och tror att den kommer att uppskattas. Ska bara lägga den på ett bra ställe så jag inte blir av med den innan jul... Läs mer i Underbara juletid.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby