Presenttips.se logo
Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

Senaste inläggen från julbloggarna

Julinorr

Julklappar på födelsedagen

2020-07-06 i Jul i norr
När är det ok att börja köpa julklappar? Ja om ni frågar mig säger jag juldagen. Fast oftast börjar jag handla under min semester. Man har tid att fundera och kan hitta fina saker på rea. För på sommaren är det mycket rea i butikerna. Dock händer det att mina kära barn önskar sig vissa saker tidigare... Läs mer i Jul i norr.
Julinorr

Måsar och pinnbröd

2020-07-05 i Jul i norr
Tänk att något så simpelt som pinnbröd kan vara så gott. Vi grillade korv till lunch idag och barnen önskade sig pinnbröd.Svärfar hade varit och fiskat och därför hade vi måsarna på besök...Vilket liv de för när de bråkar om maten.Solen envisas med att lysa med sin frånvaro så nu blir det soffan och ... Läs mer i Jul i norr.
Julinorr

Kreativa dagar

2020-07-04 i Jul i norr
När man är ledig vaknar min kreativitet till liv. Maken gjöt stolpar i hinkar som vi ställde vid utebordet.Jag har sytt vimplar från överblivna tygbitar...Det ger lite färg och svajar fint i vinden.Till midsommar dekorerade jag med björkris...Dottern har också pysslat på lite. Detta fick jag i gåva a... Läs mer i Jul i norr.
Julinorr

Semester

2020-07-04 i Jul i norr
Veckorna före semestern hade vi fantastiskt väder med sol och höga temperaturer.Vi hann ta flera turer ut med båten. Ingen trängsel på "våran" strand.Första semesterveckan bjöd på svalare väder med regn och rusk. Fick till och med elda lite i stugan för att få värme.Idag är det varmare igen och man f... Läs mer i Jul i norr.
Bloggfoto saknas

Försvunnen: sommaren 2020

2020-07-01 i Candy Christmas
Fy fysiken vad kallt. Nio grader och regn när jag cyklade till jobbet. 1 juli. Inte OK. (Vår basilika kommer ju ha frysit). Vem fasiken knyckte sommaren??? Nu var jag inne hela dagen och till eftermiddagen/kvällen fixade det till sig… lite. 18 typ. Roliga nyheter. En liten pojke, småkusin till Sexton... Läs mer i Candy Christmas.
Maries stralande jul

24 juni

2020-06-24 i Underbara juletid
Visst är 24:e juni ett speciellt datum för oss julälskare ett halvår kvar till julafton vilket ju betyder att vi är närmare nästa jul än den förra och ännu närmare första advent och allt mysigt julfixande Man undrar lite hur julen blir med pandemin. Självklart får man göra det bästa utav det, kanske ... Läs mer i Underbara juletid.
Bloggfoto saknas

Trevlig Midsommar

2020-06-19 i Bittes jul
Trevlig midsommar på er. - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Handkräm

2020-06-16 i Julrimmet
Julrim på handkräm Nu är det vinter och kallt dina händer kan alltid vara torra men med denna du slipper denna fruktansvärda klåda och dina händer blir lena som tårna Mjuk och skön blir resultatet det kommer inte att ligga dig i fatet kanske kommer även andra att premieras om de av dig masseras The p... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Sommar men inte i huvudet

2020-06-07 i Bittes jul
Sommarlovet knackar på våran dörr hemma i veckan som kommer. Stora grabben slutar dagis och börjar skolan efter sommaren. Förhoppningsvis jag med. Jag tänker på jul, eller allt inför jul. Allt roligt jag måste göra med min grabbar. Förra året var jag så ... - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

Er det bare jeg?

2020-05-13 i Juleglede
Her er vi kommet til 13.mai, og vi har våknet opp til nok en dag med snøJa, du leste riktig: SNØ Jeg har egentlig ikke så mye i mot snøen i seg selv Jeg kunne nok når som helst ha byttet ut en glovarm sommerdag mot en kald vinterdagMen jeg lengter etter vårsolaMen det er litt upraktisk å måtte legge ... Läs mer i Juleglede.
Bloggfoto saknas

Middag med syskon

2020-05-13 i Julrimmet
1. Nu drar vi på oss finaste looken Nu kan du slänga kokboken Här får en helkväll med mig på köpet såklart Efter kvällen kan vi kanske köpa något dyrbart 2. Borta bra men hemma bäst det är er jag saknat mest vill ha en kväll med mys och mat och en massa syskonprat 3. Jag har nu räknat ut en trevlig d... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Middag för två

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en middag för två 1. En dag i januari skall du vara med mig jag tänker bjuda något gott på dig En tre rätters middag på hemlig ort spara klappen för 2. Borta bra men hemma bäst det är er jag saknat mest vill ha en kväll med mys och mat och en massa syskonprat 3. En helkväll du och jag ska u... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Pannlampa till maken

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en pannlampa till maken hemma. 1. När du i skumma vrår ska virra du slipper genom mörkret stirra Nu kan du dig i mörkret klara och låta dina händer fria vara The post Pannlampa till maken appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Degbunke och Elvisp

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en degbunke och en Elvisp 1. Med dessa kan Du ställa till, en härlig röra om Du vill.. The post Degbunke och Elvisp appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Elvisp till sonen

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en Elvisp till sonen 1. En rock-kung plus ett P, kan du gissa vad det e’ ? I rebusform kommer du på en sak, som är användbar, särskilt till bak The post Elvisp till sonen appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Marmelad burk

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en burk marmelad 1. Saftig och härligt röd Fanns i trädet i överflöd Hela korgen full jag packa Gjorde något smarrigt till din macka The post Marmelad burk appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Bok om att baka bröd

2020-05-13 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Julrim på en bok om att baka bröd 1. I ditt kök är det doft och atmosfär, som väcker gommens habegär, så mycket gott som jag fått smaka, nu vill jag ge dig nåt till-baka The post Bok om att baka bröd appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julspecial i Maj

2020-05-12 i Mischakaros julsaga
Det börjar gå mot kallare tider här i Melbourne/Australien och det får mig direkt att tänka på julen. Passande nog visades Donal's Kitchen på TV:n, och det var alltså julspecialet från 2013. Jag har inte besökt Finlands julland själv men vill jättegärna göra det efter att jag såg detta avsnitt. Har d... Läs mer i Mischakaros julsaga.
Bloggfoto saknas

Tiden går och går…men…

2020-05-11 i Tina Gustafsson
…det känns ändå som den står still på något sätt Livet är åter igen ställt på pause Det är länge sedan ni hörde något ifrån mig och jag beklagar verkligen det, när corona med covid-19 slog till så tappade jag all energi. Min energi hade äntligen börjat komma tillbaka efter både min cancer och mina be... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Twelve Days of Christmas

2020-05-06 i Juleglede
Da har jeg endelig fått lest ferdigTwelve Days of Christmas av Debbie Macomber Twelve Days of Christmas handler om å spre gledeog hva det gjør med deg og omgivelsene dineJulia har en utrivelig nabo som nesten går henne på nerveneSå venninnen utfordrer henne til å være ekstremt hyggelig og snill med h... Läs mer i Juleglede.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby