Presenttips.se logo
Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

Senaste inläggen från julbloggarna

Bloggfoto saknas

Stekt japanskt ris

2021-07-30 i Tina Gustafsson
Det är inte ofta jag äter stekt ris och jag har aldrig lagat det förrän nu när vi åt Yakitori härom dagen. Det blev en Japansk variant och den var riktigt god så den kommer jag med all säkerhet göra igen! Nål Skriv ut Stekt japanskt risRecept skapat av Tina GustafssonKategorier: Asiatiska huvudrätter... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

världsbroderidag

Världsbroderidag syftar till att att sprida kreativiteten på jorden runt, man firar genom att ägna sig åt något broderi.... Läs mer i Jultraditioner på Hisingen.
Bloggfoto saknas

Yakitori

2021-07-27 i Tina Gustafsson
När jag fyllde år för ca en vecka så fick jag en Hibachi-grill av Martin i födelsedagspresent, det är en japansk bordsgrill.Yakitori är en given rätt i Japan och det var denna rätt vi invigde grillen med. Yakitori är små kycklingspett som roteras ofta på grillen och toppas i en marinad / sås för att ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Yakitori

2021-07-27 i Tina Gustafsson
När jag fyllde år för ca en vecka så fick jag en Hibachi-grill av Martin i födelsedagspresent, det är en japansk bordsgrill.Yakitori är en given rätt i Japan och det var denna rätt vi invigde grillen med. Yakitori är små kycklingspett som roteras ofta på grillen och toppas i en marinad / sås för att ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Trädgårdstomtar

Saxofonspelande tomte trivs fint i vår trädgård. Trädgårdstomtar av Vivian lyfter tomten, som på femtiotalet var pittoreska inslag i folkhemmets trädgårdar, på åttiotalet slängdes många av dem på tippen och nu får de en renässans. Författaren och fotografen Vivian Russell har rest genom England och S... Läs mer i Jultraditioner på Hisingen.
Bloggfoto saknas

En dag i Trosa

2021-07-22 i Tina Gustafsson
Igår åkte vi till Trosa, det är verkligen en helt underbar liten sommarstad! Vi har besökt Trosa några gånger och oftast på sommaren men det är vacker även på hösten. Vi började med att gå längs med vattnet och in mot citykärnan. Målet var att gå på favoritrestaurangen Fina Fisken om det fanns bord o... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Grillade thai chicken satay-spett

2021-07-21 i Tina Gustafsson
Vädret i Sverige är det bästa vädret sedan 2018, vilket jag fullkomligt älskar Jag håller tummarna hårt att vi skall slippa alla bränder och eldningsförbud denna gång dock.Vi får tack och lov grilla fortfarande men ta det försiktigt eftersom det är så torrt i skog och mark. Jag vill tipsa om dessa ka... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Hipp, hipp hurra för mig!

2021-07-20 i Tina Gustafsson
Igår var det min dag, min födelsedag! Jag älskar födelsedagar, det är så roligt antingen att bli överraskad från morgon till kväll eller att planera en stor fest för nära och kära! Jag planerade inget detta år utan det var Martin som stod för all planering och jag visste inget. Dagen började med sång... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

plocka blåbär

Strunta i badstranden och gå i skogen och plocka blåbär, ta med en liten burk och ha egna blåbär i morgonfilen.... Läs mer i Jultraditioner på Hisingen.
Bloggfoto saknas

Jordgubbsmilkshake med mörk rom

2021-07-08 i Tina Gustafsson
Vädret är verkligen bra nu så då vill jag tipsa om en milkshake, en vuxenvariant men det är bara att utesluta den mörka romen så har du en barnvänlig shake.Den innehåller massor av färska svenska jordgubbar så för mig är det ett glas med sommar Nål Skriv ut Jordgubbsmilkshake med mörk romRecept skapa... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Sommar i en skål

2021-07-05 i Tina Gustafsson
Sommaren är min absolut favorit när det kommer till årstiderna om det är bra väder förståss! Älskar när det är varmt och soligt, man behöver inte ha speciellt mycket kläder på sig, man kan vara barfota, altandörren kan vara öppen från morgon till kväll, champagnekorkarna flyger upp i himlen, grillen ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

David badar i havet

David gillar västkustska klippor och salt havsvatten.... Läs mer i Jultraditioner på Hisingen.
Bloggfoto saknas

Skaldjur- och fiskmiddag i solen hos vänner

2021-07-03 i Tina Gustafsson
Igår hade vi förmånen att vara bortbjudna på middag, det var våra vänner Madde och Lelle som bjöd in till en härlig middag i solen på deras uteplats! Sangria och snacks inledde kvällen. Efter en stund dukade de fram förrätten, det var en räkbakelse med prästostkräm, till det fick vi cava. Räkbakelsen... Läs mer i Tina Gustafsson.
Maries stralande jul

Jul i julitips

2021-07-03 i Underbara juletid
Hej alla julvänner hoppas att ni har en härlig sommar och kan njuta av sol och bad, läsa i skuggan eller titta på julfilmer inomhus vilket ni nu föredrar Jag kikar in här mitt i sommaren för att komma med två små jultips till er. Till er som vill fira jul i juli men inte har lagt undan juliga godsake... Läs mer i Underbara juletid.
Bloggfoto saknas

Grill & Vin Live, online

2021-07-02 i Tina Gustafsson
I april upplevde vi tillsammans med vännerna Petra och Fredrik vår första vinprovning online, den arrangerades av Vinkompassen, det var en riktigt trevlig tillställning Vill du läsa mer om den tillställningen så klicka HÄR.Eftersom jag tyckte det var så trevligt så gjorde vi det igen igår, denna gång... Läs mer i Tina Gustafsson.
Cramer

Att gå på ledighet med stil

I veckan gjorde jag min sista dag innan semester, men inte bara det. Efter semestern blir det föräldraledighet i åtminstone ett år. Och dessutom när jag kommer tillbaka som kommer mitt kontor inte vara i det församlingshemmet som jag suttit i sen augusti förra året, då kommer vi kunna vara tillbaka i... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
Bloggfoto saknas

Vardagslyx

2021-06-30 i Tina Gustafsson
Igår var det lyx från morgon till kväll Vardagslyx är alltid välkommet, med jämna mellanrum under sommaren och framför allt under semestern brukar vi lyxa till det lite extra på olika sätt.Igår åkte jag in till stan strax före lunch, Ninni hängde på! Vi började med en vinlunch på Gretas som ligger i ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Gambas al ajillo

2021-06-30 i Tina Gustafsson
Dessa vitlöksräkor eller som man säger i Spanien gambas al ajillo är nog min absolut favorit tapas, jag beställer den altid när vi är i Alicante eller i någon annan spansk stad. Nu har jag gjort den för andra gången här hemma i Sverige och denna gång blev den rikrigt, riktigt bra! Tyvärr är bilden då... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Chorizo a la sidra

2021-06-29 i Tina Gustafsson
När man lagar tapas hemma så är det ju en hel del som skall tillagas eftersom man burkar äta några olika sorters tapas. När det många rätter man skall tillaga är det ju skönt om det finns några tapas som är enkel och ha få ingredienser och det har denna chorizorätt. Endast två ingredienser så den går... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Tortilla de Patatas – Spansk omelett

2021-06-28 i Tina Gustafsson
Jag saknar att åka till Alicante och kan inte jag åka till Alicante så får Alicante komma till mig. Deras mat och framför allt deras tapas är gudomligt goda! I och med min längtan till varmare breddgrader och miljöombyte måste vänta längre än vad jag vill pga rådande världsläge så bjuder jag de närma... Läs mer i Tina Gustafsson.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby