Presenttips.se logo
Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

Senaste inläggen från julbloggarna

Bloggfoto saknas

Jag ska bara…

2020-11-24 i Candy Christmas
Skulle bara kristyra stolpen till karusellen innan middag. Men så passade jag på att färga taket också. Och staketet. Sen blev det middag. Och efter skulle jag bara limma ihop allt med bottenplattan. Sen började jag mönstra. Och eftersom jag ändå hade kristyr så… Hann inget mer än peppispyssel i kväl... Läs mer i Candy Christmas.
Bloggfoto saknas

En månad till julafton

2020-11-24 i Sannas Jul
Alltså jag säger det varje år, och varje år har jag rätt. 24 september till 24 december är över  innna man ens har förstått att det har börjat. Nu har två månader gått och jo, 24 september var typ igår.  Hursomhelst så är det nu en ynka månad kvar till julafton och jag måste börja med någon form av m... Läs mer i Sannas Jul.
Maries stralande jul

1 månad kvar till julafton

2020-11-24 i Underbara juletid
De här gamla ljuslyktorna vet jag inte om jag har visat förut i bloggen? De är inte de vackraste julsakerna jag äger men de har ett personligt värde. De är bland de första julsakerna jag själv köpte som barn för min månadspeng och de har fått stanna kvar vid flertalet rensningar (jag fick inte tända ... Läs mer i Underbara juletid.
Svenskjul

Jultvålarna är plats

2020-11-24 i Svenskjul
Årets jultvålar är plats nu. Så nu kan vi tvätta händerna rena och lukta jul hela december. ... Läs mer i Svenskjul.
Bloggfoto saknas

En riktigt bra årets julklapp!

För några dagar sedan fick vi ju veta att Årets julklapp 2020 blev stormköket! Det var inte alls konstigt, mängden människor som varit ute i naturen och vandrat mm måste ha ökat otroligt mycket detta år tack vare Corona och den minskade möjligheten att resa. Vi har redan ett stormkök, ett Trangia som... Läs mer i Julen enligt Johanna.
Mykindofchristmasblogg

Julbloggar

julbloggar.se Julbloggar ♥ Julbloggar - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
Mykindofchristmasblogg

Julpyntat och redo för advent

Det är ju bisarrt nog första advents-vecka och jag kan ärligt säga att jag inte förstår hur vi redan kommit hit. 2020 kommer ju gå till historien som det konstigaste året i modern historia. Det har varit jobbigt, långt, tråkigt men samtidigt gått så ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
Bloggfoto saknas

Vinnaren av Tävlingen, GLOSSYBOX 2020

2020-11-24 i Tina Gustafsson
Ursäkta att det har dragit ut på tiden med att annonsera vinnaren i denna tävling, detta beror på att jag har haft tekniska problem. Tävlingen om att vinna GLOSSYBOX 2020 är nu avslutad! Vinnaren är Camilla Irmeli Sandmark STORT GRATTIS TILL DIG!!! Maila mig Din postadress och mobilnummer till tina@t... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Julekalendere på TV 2020

2020-11-24 i Juleglede
 Julekalendere 2020 Her kommer en liten oversikt over hvilke julekalendere som sendes på TV i år:NRK Super07:25 Stjernestøv14:00 Stjernestøv 18:00 Stjernestøv18:37 Emblas Saga 19:00 Pakten ✩NRK 09:20 Stjernestøv 16:40 Stjernestøv✭TV206:00 Tinkas Juleeventyr ✩TV2 Zebra19:15 Julefergå19.30 The Julekale... Läs mer i Juleglede.
Bloggfoto saknas

Silvrig sytråd

2020-11-24 i Julrimmet
Julrim på silvrig sytråd Snart kommer du säkert att finna att bra den kan snurra och spinna En silvrig glans den ger då den far både upp och ner The post Silvrig sytråd appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Potatis

2020-11-24 i Julrimmet
Julrim på potatis 1.Här är en greppbar karvarsak, med en riktigt klyftig grej där bak! Använd den då du i knölen ska ta tag 2. På kvällen kan nog detta smaka när i ugnen de fått baka smaska på och ha det gott temat dubbel mening fått The post Potatis appeared first on Julrim och julklappsrim för din ... Läs mer i Julrimmet.
Julpussar

Saffransskorpor extra allt!

2020-11-24 i Julpussar
Igår såg jag botten i burken med saffransskorpor. Inte bra… Det var med andra ord hög tid att baka en ny omgång! Den här gången gick jag lite bananas och öste på med både pistagenötter och hackad mandel, såå gott! Gillar du (precis som jag) dina saffransbiscotti med mycket saffran och det lilla extra... Läs mer i Julpussar.
Bloggfoto saknas

Är igång

2020-11-24 i Bittes jul
Nu har jag hållit på att julpyntat hela helgen då jag vill ha julen färdig innan vi åker till Göteborg . - ... Läs mer i Bittes jul.
Bloggfoto saknas

En liten jullista

2020-11-24 i Jul hos Linda
Jag snodde en lista av mig själv! Det är sant. Jag snodde ursprungsversionen av en annan bloggare och gjorde om den till en julversion för ungefär ett år sedan, och nu kände jag för att fylla i den igen. Om du också har lust att göra det får du gärna länka till ditt inlägg i kommentarsfältet så att j... Läs mer i Jul hos Linda.
Bloggfoto saknas

Gillar inte måndagar

2020-11-23 i Candy Christmas
Idag var hälften av förskolans personal frånvarande. Men de flesta barn var på plats. Nu löste det sig då vi fick låna en kollega från en annan förskola. Fyra personer istället för sex. Men det gick! Efter jobbet stack vi och handlade. Hyfsat lugnt på affärerna och vi lyckades faktiskt få med oss ett... Läs mer i Candy Christmas.
Bloggfoto saknas

Pepparkaksby!

Elvira och Oskar byggde småhus som vi köpte när Oskars klass sålde kakor. De satte ihop dem med ätbart lim, lite pilligt men det gick bra. Sedan dekorerades de med godis och kristyr!Nu har vi en hel by med pepparkakshus!Mysigt!... Läs mer i Julen enligt Johanna.
Julinorr

Granar utomhus

2020-11-23 i Jul i norr
 Självklart måste man ha några granar även utomhus. Denna står på bron utanför ytterdörren...Och denna utanför matrumsfönstret...Har köpt alla mina granar på Blomsterlandet. Alla har varit riktigt fina och täta. Ikväll blir det att klä den stora granen inomhus. Det är dock en konstgjord gran.... Läs mer i Jul i norr.
Julpussar

Klimatsmarta julklappar till den minsta!

2020-11-23 i Julpussar
Hela hösten (när det fortfarande kändes ok att besöka loppisar & secondhandbutiker) har jag haft ögonen öppna efter lämpliga julklappar, framförallt åt familjens minsting som fyllde ett för några veckor sen. Så döm om min lycka när jag hittade de här på Röda Korset tidigare i höstas, långt innan ... Läs mer i Julpussar.
Bloggfoto saknas

Prognos för vecka 48

2020-11-23 i Jul hos Linda
Veckans hurra: Yes, jag fick äntligen till ett riktigt måndagsinlägg!Veckans julroman: Tror inte att jag kommer att läsa någon julroman, även om jag just nu är inne i en period då det är väldigt roligt och går väldigt fort att läsa (i lördags läste jag en och en halv roman, vilket jag inte gjort på e... Läs mer i Jul hos Linda.
Julpussar

Jag har tjuvstartat!

2020-11-23 i Julpussar
Och det gör mig faktiskt inte det minsta! Ett vanligt år hade jag nog varit lika petig som alltid med att advents- och julpynt inte ska upp för tidigt. Stjärnor, ljusstakar och julbonaden ska upp tidigast kvällen innan första advent och julgrejerna inte förrän minst en vecka senare.. Men i år känns d... Läs mer i Julpussar.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby