Presenttips.se logo
Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

Senaste inläggen från julbloggarna

Bloggfoto saknas

Under tjugo

2021-02-17 i Candy Christmas
Minus 22 när jag gick på jobbet. På min lunchpromenad var det ”bara” -15. Och i solen -8. Så nu värmer den… Knasig dag. Men det var ju unnsdag så… Först städning. Och äntligen fick jag bort sista tomtarna. Typ cm stora och inpetade i en glasljusstake. Men nu kommer vi inte tända den mer den här säson... Läs mer i Candy Christmas.
Bloggfoto saknas

Tre nøtter til Askepott (2021)

2021-02-16 i Juleglede
Det ble jo kjent allerede i 2015 at det skulle lages en norsk versjon avden tysk-tjekkiske klassikeren Tre nøtter til Askepott  fra 1973Og nå er endelig innspillingen i gang på LillehammerI rollen som Askepott finner vi popstjernen Astrid Smeplass Tenk så morsomt å få debutere som skuespiller i rolle... Läs mer i Juleglede.
Bloggfoto saknas

Se upp! fusk

Vi blev riktigt besvikna när vi i stället för god mandelmassa av misstag köpt identiska semlor (??) med vidrig fyllning med vaniljeessens.... Läs mer i Jultraditioner på Hisingen.
Maries stralande jul

Glad Alla hjärtans dag

2021-02-14 i Underbara juletid
Jag vill bara kika in här och önskar er alla en fin Alla hjärtans dag Julgranshjärtat som katterna gömt bakom TV skåpet kom till användning i dag Kan även berätta att vi har fått ännu mer vinter och snö jättehärligt ett år som detta då aktiviteter måste ske utomhus jag är så tacksam och det är så vac... Läs mer i Underbara juletid.
Bloggfoto saknas

hjärteTårta ♥

Hilmer har bakat hjärteTårta till Hilma.... Läs mer i Jultraditioner på Hisingen.
Bloggfoto saknas

Vinnarna av Tävlingen, Hjärtligt 2-dels set

2021-02-10 i Tina Gustafsson
Tävlingen om att vinna Hjärtligt 2-dels set är nu avslutad! Vinnarna är Rebecca Sneitz och Ingrid Gerdin STORT GRATTIS TILL DIG!!! Maila mig Er postadress och mobilnummer till tina@tinagustafsson.com så kommer ett paket till Er inom ca en vecka. OBS!!! Skriv Hjärtligt 2-dels det i ämnesraden!... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Tävling, Hjärtligt 2-dels set

2021-02-09 i Tina Gustafsson
Årets största kärleks dag, Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg  i och med detta har nu 2 lyckliga vinnare möjlighet att vinna ett hjärtligt 2-dels set. Set:et består av en vit tröja och ett par vita byxor med röda hjärtan. De storlekar du kan välja mellan är M och XL. Värde: 450 sek (Eventuell... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Vinnaren av Tävlingen, Hjärtliga örhängen

2021-02-09 i Tina Gustafsson
Tävlingen om att vinna Hjärtliga örhängen är nu avslutad! Då det blev struligt denna gång vart man skulle skriva sitt bästa romantiska tips så godkänns nu alla tips vare sig man har skrivit det på http://tinagustafsson.com/wp-admin/post-new.php#edit_timestamprätt ställe, kommenterat eller mailat in t... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Tävling, Hjärtliga örhängen

2021-02-08 i Tina Gustafsson
Snart är det Alla Hjärtans Dag närmare bestämt 14 februari som är nu på söndag. I och med detta har nu en lycklig vinnare möjlighet att vinna ett par små söta kärleksröda hjärtformade örhängen. Örhängena är 2 cm x 2 cm stora och är gjorda i legering och akryl. Värde 300 sek (Eventuell vinstskatt beta... Läs mer i Tina Gustafsson.
Julinorr

Pepparkyckling i gräddsås

2021-02-05 i Jul i norr
 I vår familj äter vi  ofta kyckling. Därför håller jag ständigt ögonen öppna efter nya recept. Detta hittade jag på recept.seIngredienser– 600 g kycklingbröstfiléer– 1 gul lök– 1 msk smör– salt– 2 dl vispgrädde– 1 dl vatten– 1 msk kycklingfond– 1 dl crème fraiche– 2 msk chilisås– 1 msk rosépeppar– 1... Läs mer i Jul i norr.
Mykindofchristmasblogg

Farväl

Det har inte varit en jätteaktiv julbloggssäsong för mig denna gången och nu är den dessvärre över. Men vems jul och år i allmänhet blev som en tänkt sig? Nu sadlar vi om och hoppas på ett bättre 2021. Min jul var i alla fall underbar och var i vanlig ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
Bloggfoto saknas

En bra unnsdag

2021-02-03 i Candy Christmas
Sol och fint. Och inte så kallt. Typ 10 minus. Kunde till och med spela gitarr utan att förfrysa fingrarna på den numera coronasäkrade sångstunden utomhus på jobbet. Roligare än accapella. Slutade tidig eftermiddag. Jag och Sjuttonåringen körde ett träningspass innan maken kom hem. Sen städade vi. Oc... Läs mer i Candy Christmas.
Bloggfoto saknas

Juletreet må få stå å skinne

2021-01-24 i Juleglede
Jeg har vært så fornøyd med "årets juletre" og det har vært en sann fryd og ha det stående så lenge Juletreet må få stå å skinne i all sin prakt  ihvertfall i 2 måneder spør du meg!I år fikk det stå enda lengreFaktisk helt til bursdagen min 21.januar...og jeg teller 10 mnd'er til det skal opp igjenGl... Läs mer i Juleglede.
Maries stralande jul

Vi fick fem vinterdagar <3

2021-01-20 i Underbara juletid
Jag är så tacksam över att vi detta året fick några vinterdagar även här hos oss på sydkusten i söndags grillade vi i eldtunnan, så mycket mysigare när det är snö ute nu har det regnat i ett par dagar och snön är borta igen men som sagt jag är så tacksam för den snö som vi fick och att den faktiskt s... Läs mer i Underbara juletid.
Bloggfoto saknas

Korvfestival

2021-01-17 i Tina Gustafsson
Igår var vädret riktigt skönt här hos oss, några minusgrade och alldeles vindstilla. Då jag inte är speciellt förtjust i att vara ute och gå/rulla när det är halt och en del snö här och där så klädde vi på oss och gick ut på vår altan istället. Vi tände grillen och hade en liten korvfestival för oss ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Middag för två

2021-01-16 i Tina Gustafsson
Jag börjar bli riktigt less på att leva som vi gör nu, jag längtar så innerligt efter att covid19 skall försvinna nu och förhoppningsvis kommer det att göra det i takt med att fler och fler blir vaccinerade. Fram tills dess försöker vi sätta lite extra guldkant med middagarna under helgen och igår bl... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

The Midnight Sky

2021-01-13 i Tina Gustafsson
Årets första onsdagsfilm föll på Martins lott. Det blev filmen The Midnight Sky som George Clooney både har regisserat och har huvudrollen i. Filmen handlar om att jorden håller på att gå under och Clooneys karaktär är isolerad på en forskningsstation där han försöker få kontakt med ett rymdskepp som... Läs mer i Tina Gustafsson.
Maries stralande jul

Hej mitt vinterland <3

2021-01-13 i Underbara juletid
Idag har vi äntligen har vi också fått snö som har lagt sig Tidigare i veckan när resten av landet fått snö har vi bara haft regn och blåst men nu har vi också SNÖ Vilken present så här till tjugondedag Knut Utsikten från vårt sovrumsfönster Tänk att snön sammanfaller med att jag har varit ledig i da... Läs mer i Underbara juletid.
Bloggfoto saknas

Tyvende dag jul

2021-01-13 i Juleglede
I dag 13.januar er det tyvende dag jul, og mange rydder bort jula i dagJeg for min del tror jeg skal ha jul en stund til Har liten lyst til å rydde vekk juletreet, da jeg har så stor glede av det. Er så fornøyd med det i årOverlesset av juletrepynt fra alle verdens hjørner og i alle farger Jeg pyntet... Läs mer i Juleglede.
Bloggfoto saknas

Vinterskrud

2021-01-12 i Tina Gustafsson
Något år efter att vi flyttade till detta hus så planterade vi tv träd, ett körsbärsträd och ett päron med 4 olika sorters päron. När vi sedan bestämde oss för att bygga träaltan så ville vi inte ta bort den så vi byggde helt enkelt in dem i trädäcket På vintern är det lätt att det blir väldigt mörkt... Läs mer i Tina Gustafsson.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby