Presenttips.se logo

Julbloggen: Tina Gustafsson

Bloggfoto saknas

Tiden går och går…men…

2020-05-11 i Tina Gustafsson
…det känns ändå som den står still på något sätt Livet är åter igen ställt på pause Det är länge sedan ni hörde något ifrån mig och jag beklagar verkligen det, när corona med covid-19 slog till så tappade jag all energi. Min energi hade äntligen börjat komma tillbaka efter både min cancer och mina be... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Ett stjärnigt blev två stjärnigt

2020-02-17 i Tina Gustafsson
Vilken alla hjärtans dag jag fick uppleva i fredags från morgon till kväll var dett massor av romantik I detta inlägg skall ni få följa med på en fantastisk matupplevelse våra vänner M och M bjöd oss på i fredags! För flera månader sedan ringde M och bokade upp oss just denna kväll och under dessa må... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Romantiska presenter

2020-02-14 i Tina Gustafsson
Då jag älskar att ge bort presenter och det är en speciell högtid eller något speciellt tema på en dag tycker jag det är extra roligt I år hittade jag företaget YourSurprise där jag beställde chokladpraliner med foto på. Jag köpte självklart en ask till min man men jag gav även mina assistenter en va... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Alla hjärtans dag-lunch

2020-02-14 i Tina Gustafsson
Dagen började precis som vanligt, ingen extra romantisk frukost denna alla hjärtans dag men däremot åkte jag och Becca till Mr Cake eftersom jag hade beställt alla hjärtans dag-bakelser till mig och Martin. När vi ändå var på Mr Cake så passade jag och Becca på att både äta lunch och fika För min del... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Kärlek hela dagen lång

2020-02-13 i Tina Gustafsson
Mer kärlek till folket, tänk vad lite kärlek kan göra med människor Jag önskar att alla kunde visa lite kärlek till varandra, vare sig man känner varandra eller inte, det kan vara allt ifrån ett litet leende till ett STORT fång rosor! Högtider av alla de slag älskar jag och denna vecka är det alla hj... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Mimosa när livet känns som djävligast

2020-02-10 i Tina Gustafsson
Kära följare som ni säkert har uppmärksammat så har jag inte gjort några inlägg på ett tag, detta beror på att jag började må väldigt dåligt i mitten av december. Ju längre tiden gick desto tröttare och mer orkeslös blev jag. I slutet av januari gick jag till läkaren och man tog prover, några dager s... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Korea de luxe

2020-02-09 i Tina Gustafsson
För drygt 10 år sedan lärde vi känna vara vänner M och L och under ca två år har vi pratat om att gå till den koreanska restaurangen Arirang men av olika anledningar har det inte blivit av. Två av orsakerna var att jag fick elakartad bröstcancer och jag ramlade och fick två benbrott i varje ben   Nu ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Semmelfika

2020-02-02 i Tina Gustafsson
För något år sedan bestämde jag och min vän Mia att vi skulle börja med att träffas för att fika med våra män, ett sådant pensionärsfika med bullar kakor eller bakelser Vi har gjort det några gånger nu och det är riktigt roligt, igår hörde hon av sig och frågade om hon och Micke fick komma över och b... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Smash the Piggy Bank

2020-02-01 i Tina Gustafsson
Ikväll har vi varit på restaurang Bonnies med våra kära vänner P och F, restaurangen ligger i den gamla bankhallen under ett glastak med sex meter i takhöjd här i Stockholm. Det var en imponerad miljö de bjöd på och maten var verkligen supergon och deras service var toppen! Jag började självklart med... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Födelsedagsfirande igen…

2020-02-01 i Tina Gustafsson
…denna gång för min svågers dotters sambo D. När han fyllde år för ca en månad sedan så fick han ett restaurangbesök på Griffins Steakhouse av oss och i går var det dags. Vi började med en drink i baren och sedan beställde vi in champagne till chipsen med parmesanost som restaurangen bjöd på För min ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Födelsedagsfirande på USINE

2020-01-24 i Tina Gustafsson
Igår fyllde min svåger år och det ville vi naturligtvis fira, ikväll bjöd vi ut honom och syrran på restaurang, valet föll på restaurang USINE. Det blev en fantastisk kväll både med champagne och present! Kvällen avslutades i baren!  ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Korv i skogen

2020-01-19 i Tina Gustafsson
Skogen har aldrig varit något för mig genom barndomen och tonåren, det var inte det heller när jag var yngre vuxen (vilken konstig beskrivning) ja, ja ni förstår nog vad jag menar Det är väl inte så konstigt att jag inte gillade skogen då jag sitter i rulle, skogen är ju inte speciellt lättillgänglig... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Hos vänner på middag

2020-01-19 i Tina Gustafsson
Att umgås med nära och kära är nog bland det bästa jag vet, det spelar ingen roll om det är hemma hos oss, hemma hos dem eller om man träffas ute på någon restaurang. Bara grejen att umgås med personer man älskar gör det till en härlig upplevelse! Igår var vi hembjudna till familjen R och det vi blev... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Sushi och julklappar

2020-01-05 i Tina Gustafsson
Ikväll har vi varit hemma hos min svågers dotter Hon tillsammans med sin sambo och bror bjöd på en riktigt härlig sushimiddag, något jag verkligen gillar! Riktigt bra sushi är outstanding! Vi firade lite jul i efterskott då vi inte hade möjlighet att umgås på självaste julafton eller dagarna efter. E... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Vänner på middag

2020-01-05 i Tina Gustafsson
Igår kom våra vänner P och F över på middag och som alltid blev det en hellyckad kväll med skratt, mat och dryck. Det är väl de bästa ingredienserna på en toppenkväll!? Kvällen började med bubbel och chips, sedan fick de mandelpotatisstubbar med löjrom till förrätt och till huvudrätt bjöd vi på torsk... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Nyårstradition

2020-01-01 i Tina Gustafsson
Det är känt sedan länge att vi på nyårsdagen alltid äter pizza till middag och det är vi ju inte ensamma om att göra! Vi brukar gå till den lokala pizzerian men inte detta år. Min man hade bestämt igår redan att han skulle baka pizzan själv, jag frågade om han var säker på detta och det var han och g... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Guldglittrig nyårsdukning

2019-12-30 i Tina Gustafsson
Nu är det inte många timmar kvar på 2019! Många planerar för fullt årets sista middag och en hel del funderar på hur dukningen skall se ut. Själv är jag bortbjuden denna nyårsafton och kommer med andra ord inte att göra någon nyårsdukning. Det hindrar ju inte att ni få se en guldglittrig dukning jag ... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Krispig vit luciadukning

2019-12-13 i Tina Gustafsson
Idag är det lucia och denna dag började jag med att titta på svt:s luciafirande och det var det bästa på många, många år!!! Det är ju lite sent för er att duka upp en luciadukning men här kommer lite inspiration till nästa Lucia! Inköpsställen: Duk, vit bomull Hemtex Servetter Duni Servettringar, Röd... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Vinnaren av Tävlingen, Revolution STORA adventskalender

2019-11-24 i Tina Gustafsson
Tävlingen om att vinna tävlingen, Revolution STORA adventskalender är nu avslutad! Vinnaren är Charlotta Hellström STORT GRATTIS TILL DIG!!! Maila mig Din postadress och mobilnummer till tina@tinagustafsson.com så kommer ett paket till Dig om ca en vecka. OBS!!! Skriv Revolution STORA adventskalender... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Tävling, Revolution STORA adventskalender

2019-11-23 i Tina Gustafsson
Snart är det 1:a advent och tillika 1:a december vilket innebär att man får öppna den 1:a luckan i adventskalendern. I och med detta har nu en lycklig vinnare möjlighet att vinna Revolution STORA adventskalender. Kalendern är fylld med fullstora make up-produkter så som till ansiktet, läpparna, ögone... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Äkta bubblor

2019-10-28 i Tina Gustafsson
Jag eller vi rättare sagt är så otroligt lyckligt lottade med underbara vänner i vår närhet! I lördags var vi bjudna till Sandra och Jerry på middag. När vi kom fick vi min favoritchampagne Pol Roger Vintage, det är nog en av de godaste äkta bubblor jag har druckit till det fick vi fyllda krustader o... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Han seglade rätt upp på en 1:a placering

2019-10-24 i Tina Gustafsson
WOW, WOW och WOW vilket framträdande Michael Bublé rev av!!! För omkring ett år och tre månader sedan köpte jag biljetter till konserten med Michael Bublé som ägde rum igår, min man fick det i födelsedagspresent och som sagt igår var det äntligen dags. På scenen fanns även ett storband med omkring 35... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Julen hos IKEA var botten

2019-10-23 i Tina Gustafsson
I onsdags tog jag en sväng till IKEA för att kolla in deras julsortiment, julen hos IKEA brukar vara riktigt, riktigt bra tycker jag men vad har ni gjort i år IKEA?!?!?! Något tråkigare och sämre sortiment har ni aldrig någonsin bjudit på, fy så besviken jag blev! Era pressbilder lovar en hel del men... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Löv is in the air

2019-10-19 i Tina Gustafsson
Jag har aldrig gillat att göra något utan att ha ett mål, t.ex. ta bilen för att ut och köra utan att veta svart man ska eller gå ut och gå utan att ha bestämt vilken runda man skall gå innan man ger sig ut. Vad detta beror på har jag ingen aning om men jag har en gissning och det är att jag inte har... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Artisten som bjuder på sig själv med STORT B

2019-10-19 i Tina Gustafsson
Mellan varven går jag och Martin på konserter och shower, periodvis kan det bli flera på kort tid och ibland så går det många månader i mellan. Nu kommer en tid då vi kommer att se flera stycken inom loppet av ca tre månader. Denna konsertperiod drog i gång med Magnus Carlsson och hans 25-års jubileu... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

VIP-Jul hos Brisak

2019-10-18 i Tina Gustafsson
Igår kväll var jag på invigningen av Brisak´s julavdelning, VIP-inbjudan kom för någon vecka sedan och det är riktigt mysigt och det är inte alla dagar man får en VIP-inbjudan Precis som förra året blev vi först bjudna på bubbel och tilltugg och efter det begav sig alla till julavdelningen. I år hand... Läs mer i Tina Gustafsson.
Bloggfoto saknas

Det skall börjas i tid!

2019-10-14 i Tina Gustafsson
När sommaren säger hejdå och hösten säger hej då börjar jag så smått att tänka på julen Jag kan inte hjälpa det, jag fullkomligt ÄLSKAR julen. Det går ju inte att börja julpynta redan i oktober och det finns inte speciellt många julsaker att hitta i butikerna men det som går att göra tidigt i oktober... Läs mer i Tina Gustafsson.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby