Presenttips.se logo

Julbloggen: Julrimmet

Här hittar du tusentals julrim och mycket annat som kretsar kring julen. Var bor tomten? det får du svar på här.

Bloggfoto saknas

Sparkcykelhjul

2020-09-12 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) 1. Nu är det snart hjul, hoppas du tyckte det var kul. Den handlar om snurrande lycka, få se vad du kan tycka 2. Hoppas du tycker denna är kul, den handlar om ett särskilt hjul MartinThe post Sparkcykelhjul appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Kol till grillen

2020-09-12 i Julrimmet
Julrim på grillkol 1. Så sitter vi nu här i december natten Dricker glögg och klappar katten Friden råder i var gård och hus Inte ens barnen hittar på nått bus Då kommer Tomten klampande i farstu önskar god julfrid till både man och fru Tar sen ned från rygg sin tunga påse Vad finns där ska vi nu få ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Plunta fickplunta

2020-07-05 i Julrimmet
Nu behöver du inte längre va blyg, och ta dej en jävel i smyg. När du nu fått denna,så fin, kan du stolt visa upp ditt brännvin Fyll den med favoritdrickan stoppa den i fickan… När du börjar nyktra till tag några klunkar till The post Plunta fickplunta appeared first on Julrim och julklappsrim för di... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Manikyrset hudvård

2020-07-05 i Julrimmet
Skönhet sägs komma inifrån Men det kan man inte komma ifrån Att man inte behöver vara stygg För att få vara snygg I denna lilla låda du curette och pusher skåda smörj för din kropp å verktyg för att få ordning handens topp God jul Sofi tänk va tjusig du av detta ska bli The post Manikyrset hudvård ap... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Mandelolja

2020-07-05 i Julrimmet
Detta luktar inte lavendel det doftar mandel olja in kroppen o relaxa så ska du se att du orken maxa The post Mandelolja appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Massage madrass

2020-07-05 i Julrimmet
det här är ingen vanlig madrass, den har helt enkelt ett arbetspass, den knådar varje muskel i din kropp, från denna du ej alls vill stiga opp Du behöver bara på dig vända – så blir du knådad båd på mage o ända Nu ska mamma få koppla av, bara ligga och ha det skönt, en liten stund varje dag, det är d... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Lyxig parfym

2020-07-05 i Julrimmet
Gör som Marilyn Monroe när du ska sova då luktar du gott vill jag lova En dutt av det här bakom var öra,den goda doften sprider sig precis som den ska göra The post Lyxig parfym appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Lampa lysande snögubbe

2020-07-05 i Julrimmet
Lugn, lugn, han håller inte på att smälta. Möjligen har han varit nära att välta. Nu sitter han ner på baken och skiner lika klart som adventsljusstaken The post Lampa lysande snögubbe appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Lösvagina

2020-07-05 i Julrimmet
Den finns där men är inte riktig men det är väl ändå känslan som är viktig Om den riktiga är för slapp, här får du en atrapp The post Lösvagina appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Ljuskrona

2020-07-05 i Julrimmet
Här får du en krona, hade tyvärr ej mera som plåster på såren får du några ljus, av dom hade jag flera The post Ljuskrona appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Ljusstake stearin till mormor

2020-07-05 i Julrimmet
Livets gåta den är stor lös den nu kära mormor Brinner ljuset upp eller ner Med hjälp av denna du lösningen ser… The post Ljusstake stearin till mormor appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Ljusstake i porslin

2020-07-05 i Julrimmet
När du vill sitta inne och mysa dessa skall i julemörkret lysa. Var försiktig, för det är gjort av porslin Jag vill se ett vackert flin The post Ljusstake i porslin appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Handkräm

2020-06-16 i Julrimmet
Julrim på handkräm Nu är det vinter och kallt dina händer kan alltid vara torra men med denna du slipper denna fruktansvärda klåda och dina händer blir lena som tårna Mjuk och skön blir resultatet det kommer inte att ligga dig i fatet kanske kommer även andra att premieras om de av dig masseras The p... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Middag med syskon

2020-05-13 i Julrimmet
1. Nu drar vi på oss finaste looken Nu kan du slänga kokboken Här får en helkväll med mig på köpet såklart Efter kvällen kan vi kanske köpa något dyrbart 2. Borta bra men hemma bäst det är er jag saknat mest vill ha en kväll med mys och mat och en massa syskonprat 3. Jag har nu räknat ut en trevlig d... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Middag för två

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en middag för två 1. En dag i januari skall du vara med mig jag tänker bjuda något gott på dig En tre rätters middag på hemlig ort spara klappen för 2. Borta bra men hemma bäst det är er jag saknat mest vill ha en kväll med mys och mat och en massa syskonprat 3. En helkväll du och jag ska u... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Pannlampa till maken

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en pannlampa till maken hemma. 1. När du i skumma vrår ska virra du slipper genom mörkret stirra Nu kan du dig i mörkret klara och låta dina händer fria vara The post Pannlampa till maken appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Degbunke och Elvisp

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en degbunke och en Elvisp 1. Med dessa kan Du ställa till, en härlig röra om Du vill.. The post Degbunke och Elvisp appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Elvisp till sonen

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en Elvisp till sonen 1. En rock-kung plus ett P, kan du gissa vad det e’ ? I rebusform kommer du på en sak, som är användbar, särskilt till bak The post Elvisp till sonen appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Marmelad burk

2020-05-13 i Julrimmet
Julrim på en burk marmelad 1. Saftig och härligt röd Fanns i trädet i överflöd Hela korgen full jag packa Gjorde något smarrigt till din macka The post Marmelad burk appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Bok om att baka bröd

2020-05-13 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Julrim på en bok om att baka bröd 1. I ditt kök är det doft och atmosfär, som väcker gommens habegär, så mycket gott som jag fått smaka, nu vill jag ge dig nåt till-baka The post Bok om att baka bröd appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Tvättkorg och strykjärn till dottern

2020-02-09 i Julrimmet
Känn nu ingen stress att tvätta med detsamma Endast du kan sätta press med klappen ifrån mamma Per Söderström Svara via mejl härThe post Tvättkorg och strykjärn till dottern appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

MP3 Radio eller CD

2019-12-25 i Julrimmet
Julrim på en MP3 eller radio 1. Denna ger dig njutning i vibrationer, du kan ratta in olika stationer, eller välja bland låtar i miljoner. Då och då den byter frekvensnivå låt den bara gå för denna sak, väljer du med din smak. The post MP3 Radio eller CD appeared first on Julrim och julklappsrim för ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Airfryer

2019-12-24 i Julrimmet
4 / 5 ( 3 votes ) Julrim på airfryer Det är ju viktigt att bli mätt men inte med en massa fett. Potatis och kyckling kan du enkelt laga utan att magen tar en så stor skada. Sorry morsan det blir tufft du får nästan bara luft. The post Airfryer appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklap... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Toarullar en hel bal

2019-12-24 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Julrim på ett 64-pack med toarullar, en hel bal. Till sonen som flyttar hemifrån I alla år har vi haft dig hemma, och med allt möjligt fått dig bortskämma, nu när du eget ställe har får du ta eget ansvar, här har du ett 64-pack när det blir akut, nu kan du inte längre ropa på mamma, ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Baskethatt som en basketkorg

2019-12-24 i Julrimmet
3 / 5 ( 1 vote ) Julrim på en baskethatt som man har när man spelar basket Nu kan du lira basket dag som natt, men du kommer få en boll i din fejja, så vad ska jag säga, heja heja. /Inskickat av Doggelito TV4 The post Baskethatt som en basketkorg appeared first on Julrim och julklappsrim för din julk... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Gåstavar svindyra

2019-12-24 i Julrimmet
Julrim på svindyra gåstavar Nu är stålarna ut och nu ska du ut och vandra med dessa, annars blir det skillsmässa /Inskickat av Rimstugan TV4 The post Gåstavar svindyra appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Massagestav

2019-12-24 i Julrimmet
4.5 / 5 ( 2 votes ) Julrim på massagestav I ensamma stunder när lusten drar fram Eller i sällskap med man, hen, madame För att förhöja, leka eller experimentera Unna sig en komma eller kanske flera För att uppleva detta behövs batteri Och för ökad spänning lägg till fantasi Kan gömmas i väskan, i kön... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Resa till Ungerns Budapest

2019-12-23 i Julrimmet
Julrim på resa till Budapest Dig vill jag bjuda på en resa till buda där jag varje dag en fest inte alls någon pest The post Resa till Ungerns Budapest appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Yogamatta

2019-12-23 i Julrimmet
Julrim på yogamatta Vissa bär till orienten andra vilar i en stund men denna lär ju konsumenterna hälsa solen och stå som en hund The post Yogamatta appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Second hand

2019-12-23 i Julrimmet
Julrim på second hand Man tröttnar snabbt på julklappar ibland på några dar, men denna klappen är redan tröttnat på och klar. The post Second hand appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på brandsläckare

2019-12-23 i Julrimmet
Julrim på brandsläckare Adventsljusstaken har börjat brinna ring 112 men kommer dom att hinna men innan brandmännen hann slå på sin tuta innan morsan har tagit denna i hand har denna börjat spruta /Inskickat av Bingolotto The post Julrim på brandsläckare appeared first on Julrim och julklappsrim för ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

En lampa

2019-12-22 i Julrimmet
5 / 5 ( 1 vote ) Jag hoppas du fick en idé, för med denna grej den hjälpa dig! Den kommer ge sig ett sken över huvudet, inan du vet svaret! Svara via mejl härThe post En lampa appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Ett par arpodds

2019-12-22 i Julrimmet
Ett par PRO du inte fick men vi hoppas att detta gick Svara via mejl härThe post Ett par arpodds appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Medel mot finnar-Till någon som inte vill ha en finne

2019-12-22 i Julrimmet
Du får ingen kille men med denna julklapp du iallafall inte får en finne Svara via mejl härThe post Medel mot finnar-Till någon som inte vill ha en finne appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Roligt rimm

2019-12-22 i Julrimmet
Du luktar skit och är inget att ha men med denna julklapp du iallafall kommer lukta bra Svara via mejl härThe post Roligt rimm appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Bra tavel rimm

2019-12-22 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Inte en Mona Lisa precis men endå fin på något vis Svara via mejl härThe post Bra tavel rimm appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Pokemon Go spel i mobil

2019-12-22 i Julrimmet
5 / 5 ( 1 vote ) Ett bidrag till små figurer, Då kan du ta både korta och långa turer. Lycka till o Go Go Go, Så säger vi God Jul o Ho Ho Ho Svara via mejl härThe post Pokemon Go spel i mobil appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Trådlöst keyboard och mus

2019-12-21 i Julrimmet
3 / 5 ( 1 vote ) Julrim på trådlöst keyboard och mus 1. Nu när ni har, en stor bildskärm så klar, som dessutom har funktionsmöjligheter som få, skall man inte utnyttja det då? Så här är en möjlighet att lätt kunna dirigera utan att behöva krångla till det hela. så det nu är att inga kablar den behöve... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Keyboard + mus WiFi

2019-12-21 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Nu när ni har, en stor bildskärm så klar, som dessutom har funktionsmöjligheter som få, skall man inte utnyttja det då? Så här är en möjlighet att lätt kunna dirigera utan att behöva krångla till det hela. så det nu är att inga kablar den behöver, funkar s.a.s. med enkel USB-kopplad ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Skjorta till bror för bröllop

2019-12-20 i Julrimmet
Julrim på skjorta till bror på hans bröllop. Flickvännen gillade inte skjortan, så brodern köper den för att driva med henne på deras bröllop. Det här ligger långt utanför din sfär och heller inget du gillar men kommer du ihåg när vi var i samma affär då hittade vi något som brudgummen din klär för d... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Skjorta

2019-12-20 i Julrimmet
5 / 5 ( 3 votes ) Hej! jag behöver er hjälp. jag och min bror var på hm. då hittade han en skjorta som han gillade. dock fick han inte köpa den för sin flickvän. men jag tänkte driva lite med henne så jag köpte den! dom ska gifta sig nästa år tänkte att man kunde driva lite om att han kunde ha den på... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på yogamatta

2019-12-03 i Julrimmet
Är du på glid, Inte riktigt på topp, Lugn. Med den här Får du inre frid Och en smidig kropp The post Julrim på yogamatta appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på inlagd gurka

2019-12-03 i Julrimmet
På vad detta är får du allt lurka, den har i alla fall formen som en gurka, men det kan det väll inte vara, fråga inte mig jag kan inte förklara Jennie The post Julrim på inlagd gurka appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på vinäger

2019-12-03 i Julrimmet
En matig sallad smakar bra, därför ska du detta ha. Nu kan du säkert sätta piff, på tillbehör till mörad biff The post Julrim på vinäger appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på senap

2019-12-03 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Den här grödan ska inte odlas för tätt, då är god växtföljd helt rätt. Annars är det ett sort hot, att den drabbas av klumprot. Så gott på alla sätt och vis, det passar så bra till kött av gris. The post Julrim på senap appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Äggkokare

2019-12-01 i Julrimmet
Julrim på Äggkokare Innan skalen blivit knäckta, måste dessa bli perfekta Löst eller hårt, att ta tiden kan vara svårt, men med denna klapp blir resultatet det rätta The post Äggkokare appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Skiddress till Vasaloppet

2019-12-01 i Julrimmet
Julrim på skiddress till Vasaloppet Denna jul vänds andra kinden till Du borde få ett straff eller en död sill Istället vill jag din dröm uppfylla Framhäva dina lår och fäders spår förgylla Med detta smickrande plagg må du staka dig då Från start till mål i svintajt trikå The post Skiddress till Vasa... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Vibrator

2019-12-01 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Julrim på Vibrator I ensamma stunder när lusten drar fram Eller i sällskap med man, hen, madame För att förhöja, leka eller experimentera Unna sig en komma eller kanske flera För att uppleva detta behövs batteri Och för ökad spänning lägg till fantasi Kan gömmas i väskan, i könet med... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Snöslunga

2019-12-01 i Julrimmet
Julrim på snöslunga Muskelkraft i all sin ära Kånka, skyffla, bära Men minuter av vila är dyra Värt att låta en tingest styra Så att folk slipper pulsa och ramla När kosan styrs mot ert hem Få undan det kalla som vägen belamra Starta och jobbet är gjort inom fem The post Snöslunga appeared first on J... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Värmestrumpor

2019-12-01 i Julrimmet
Julrim på värmestrumpor Fötterna kommer att älska denna klapp de kommer att bli snygga och kylan de slapp Med dessa på kan du i backen swisha ner utan att i värmestugan gå in nå mer… The post Värmestrumpor appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julbord

2019-12-01 i Julrimmet
Julrim på julbord Hela långa året har ni slitit, inte på en bjuden rätt har ni bitit Men nu ska det bli andra bullar, ät och drick tills ni hemåt rullar The post Julbord appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Vakuumförpackare

2019-12-01 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Julrim på vakuumförpackare Årets val av jullklappspryl tar bort varenda molekyl så ni längre kan förvara allt det som ni tänker spara The post Vakuumförpackare appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Anteckningsbok

2019-12-01 i Julrimmet
Julrim på anteckningsbok Här kan noteras Dina tankar eller hur Du använder Dina slantar Telefonnummer, dikter eller vad Du vill En vacker penna, det hör till Denna klapp skall hjälpa till att hålla reda på allt och lite till Den har färg och det är ju kul Så mamma jag önskar dig en god jul The post A... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Skidstrumpor med värme i batteri

2019-11-30 i Julrimmet
3.7 / 5 ( 3 votes ) Julrim på skidstrumpor med batterivärme  Ingen statisk elektricitet kan värma dina fötter vad jag vet Nej uppvärmning från annan håll håller temperaturen över noll  Med dessa på kan du i backen swisha ner utan att i värmestugan gå in nå mer… The post Skidstrumpor med värme i batte... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Varma strumpor

2019-11-30 i Julrimmet
3 / 5 ( 1 vote ) Julrim på varma strumpor Är du frusen om din tå, är den kall kanske rentav blå. Dessa kan dig isolera så du slipper frysa mera. Bär dom nederst på din kropp med bena opp. The post Varma strumpor appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på en drönare

2019-11-24 i Julrimmet
Julrim på en drönare kan vara så här, “Vi vill gärna dela denna gåva för den är kul, det kan vi lova En spak, en maskin och lite piller sen far den snabbt som en iller Men helst där fåglarna håller till för på marken där står den still” The post Julrim på en drönare appeared first on Julrim och julkl... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på en kryssning

2019-11-24 i Julrimmet
Julrim på en kryssning En helg med go mat och dans i vänners lag, bestäm du vilken dag. Denna lapp gäller ett år, hoppas att ni trevligt får Nu ska ni få koppla av, fara ut på öppet hav. Äta, dansa, vad ni vill, handla taxfree och lite till Nu ska du ut på äventyr. Du slappar, kapten styr. Bort från ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Tågbiljett

2019-11-24 i Julrimmet
Namnet kan nog lura dej, framför datorn ska du inte sitta nej, för presenten är två i ett, så det blir mycke´ åka o mycke´ sett Ditt namn : usp_custom_field : JeanetteThe post Tågbiljett appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på sällskapsspel

2019-11-23 i Julrimmet
Julrim på Sällskapsspel När du har glömt mobilen och elen försvinner Umgås, håll stilen och se vem som vinner Ditt namn : usp_custom_field : MircoThe post Julrim på sällskapsspel appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Broddar

2019-11-23 i Julrimmet
Broddar När du går och har det glatt Är det lätt att halka, falla platt Trä då en sån här på din sko Så kan du klara vintern med ro Ditt namn : usp_custom_field : BettanThe post Broddar appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Smycke

2019-11-23 i Julrimmet
Det glittrar, det skimrar, det blänker Men det är inte snön som du tänker Bär det runt halsen, bär det i ring Julen blir bättre, med lite skönt bling Ditt namn : usp_custom_field : EvaThe post Smycke appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på drink

2019-11-23 i Julrimmet
1. Blanda, skaka, rör och mixa, nu du lär dig god dryck fixa. Denna hjälper om du sliter med varenda centiliter. 2. Hörru’ din bonnlurk, ta i detta en rejäl slurk ! Bli nu bara inte för full, grabbarna vill du ska stå lull 3. Shake och mixa alla sorter kan ni fixa olika styrka o smak passar allas oli... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Flygbiljett

2019-11-23 i Julrimmet
Julrim på flygbiljett 1. Här är något som jag tror att Du gillar, fast det är ingenting för obeslutsamma killar, här måste Du riktningen bestämma, annars är det bäst Du stannar hemma. 2. Nu tomten fram mot mamma smyger med en klapp som gör att hon flyger snart högt uppe i det blå för ut och resa skal... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Drink

2019-11-23 i Julrimmet
Julrim på drink Blanda, skaka, rör och mixa, nu du lär dig god dryck fixa. Denna hjälper om du sliter med varenda centiliter. Hörru’ din bonnlurk, ta i detta en rejäl slurk ! Bli nu bara inte för full, grabbarna vill du ska stå lull Shake och mixa alla sorter kan ni fixa olika styrka o smak passar al... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Riskokare

2019-11-23 i Julrimmet
Jag ska ge bort en riskokare och behöver ett bra julklappsrim på det. Sofia The post Riskokare appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Bordsduk

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på en bordsduk Mitt mål är väl att täcka Men ej att täcka dig; Dertill kan jag ej räcka, Hur än du vänder mig. Men dock – märk, jag ej gäckas! – Blir så jag dig kan täckas, Att du med mig blir nöjd. The post Bordsduk appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Smart garageport rullgardin

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på smart garageport rullgardin Den går upp eller ner, bara du ber en liten motor kör på, när den mottagning få låt händerna va still, för denna gör som du vill The post Smart garageport rullgardin appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Digital assistent

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på digital assistent Låt din röst i hemmet ljuda, säg till och kaffet börjar sjuda Musik och lampor styr du lätt, få svar på frågor snabbt och rätt Assistenten vakar när du somnat sött, för denna pryl blir aldrig trött. The post Digital assistent appeared first on Julrim och julklappsrim för d... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Smart belysning

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på smart belysning Tänk att sitta i julerött och mysa Eller till påsk låta lampan gult lysa Låt vårgrönskan synas ute som inne Få rummets färg att spegla ditt sinne Att tända och släcka du gör på ett kick Det ser ut som magi, men är inte nåt trick The post Smart belysning appeared first on Jul... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Slev till grytan

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på slev till grytan När du i köket ditt kockar Maten lätt med denna du upp plockar Det blev en rejäl av trä till dej pappa. Den går inte sönder om du råkar den tappa. Den går att veva runt i både tjockt och tunt Var ska denna va om inte i grytan, den är av järn så det är nog inte så lätt att b... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Bunke till bakning

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på bunke till bakning I den här kan du svänga ihop något gott Formen har den fått av Bernadotte Med dessa kan Du ställa till, en härlig röra, om Du vill….. The post Bunke till bakning appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Hjortron

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på Hjortron Norrlands gyllene guld bringas av din maka huld Kryddar lamm och kaka Låt dig väl smaka En burk med Norrlands Guld ni får, – hoppas det ska smaka! Det är nygjort för i år, passar till pannkaka The post Hjortron appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Topp till kvinna

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på en topp Du kommer att glittra som stjärnor lilla mor när du skall ut på party i denna jag tror Den kommer att charma både en och annan karl men för dig är pappa mest underbar När du ska gå på partaj kanske du vil ha en kavaj Men lite glitter närmast kroppen vore väl i alla fall toppen Här m... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Babybjörn bärsele

2019-11-18 i Julrimmet
Julrim på babybjörn bärsele Nu kan du bära både fram och bak Och händerna fria ha Han/hon kan titta på varje sak Det måste väl vara bra The post Babybjörn bärsele appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Ratt och pedaler pc

2019-11-16 i Julrimmet
5 / 5 ( 1 vote ) Julrim på ratt och pedaler till pc Ett hjälpmedel helt i din smak, nu kan du styra spel utan spak Verkligshetstroget ska det va´, när det på banan undan går, då är denna bra att ha, så i julklapp du denna får Slappna av och lär dig köra det blir enkelt nu att göra, fast du måste kans... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Se på oss nu bok av Geir Gulliksen

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på Se på oss nu, som är en bok av Geir Gulliksen Hans har varit gift med Ingunn i alldeles för många år Nu tänker han tankar han egentligen inte får Han träffar den mycket yngre Harriet Och relationen med henne känns så lätt Är han faktiskt kär? Eller är det bara ett simpelt begär? The post Se... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julen kommer till Mumindalen bok av Tove Jansson och Cecilia

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på Julen kommer till Mumindalen en bok av Tove Jansson och Cecilia Mumintrollen väcks och kryper ur skalen För att vakna till ett jäktat Mumindalen Julen ska nämligen komma redan samma kväll Men alla är så stressade, det är bara en massa gnäll De enda som inte jäktar är de fattiga knyttena uta... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Kring denna kropp bok av Stina Volter

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på boken Kring denna kriopp av Stina Volter Med skarp och personlig röst Berättar Stina Wollter om sorg, saknad och tröst Om normer, mod och kroppsideal Man måste vara sig själv, har inget annat val Om syster Ylvas sista dag i livet Om hur Stina i konsten har funnit drivet The post Kring denna... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Zeinas Kitchen bok av Zeina Mourtada

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på boken Zeinas Kitchen av Zeina Mourtada Nu tar vi oss till Mellanöstern och länderna där omkring Zeina Mourtada lagar mat med hetta och sting En kokbok för alla som vill laga mat Recept för dig som har gott om tid, eller är lat En värld full av färg och smak Sträcker sig från Turkiet till Ir... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Om Bob Dylan bok av Sara Danius

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på Boken om Dylan, av Sara Danius År 2016 delas Nobelpriset i litteratur ut Valet av pristagare tycker många är surt Hans tystnad följer världen med spänning Bryr sig ens denna mystiske utlänning? Snön ligger tät i topp och dal När Sara Danius äntligen tar emot Bob Dylans samtal The post Om Bo... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Fantastiska kvinnor i vattentornet bok av Björn Ranelid

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på Fantastiska kvinnor i vattentornet, som är en bok av Björn Ranelid Ingrid växer upp i Malmös bostäder för dem i nöd Och utvecklar ett särskilt sinne för liv och död Snön lyser vit på taken Endast Björn Ranelid är vaken Med en bok bortom naturvetenskapen Men som alltid med kärleken som vapen... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Kärlekens Antarktis bok av Sara Stridsberg

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på boken Kärlekens Antarktis av Sara Strisdsberg En roman om grymhet, ensamhet och moderskärlek Om svart förtvivlan, skräck och svek Om det som blir kvar när allt har försvunnit Hur kärleken trots allt har vunnit Sara Stridsbergs stil, som alltid så viss Den här gången stavas den Kärlekens Ant... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Q Bok av Fredrik Ekelund

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på boken Q av Fredrik Ekelund Dags att öppna lucka fem nu Och vad hittar vi där? Jo Fredrik Eklunds Q En upptäckt av en ny transidentitet Leder till en helt ny verklighet Köpenhamn blir frihetens ort Och det gamla livet glöms fort The post Q Bok av Fredrik Ekelund appeared first on Julrim och ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Lazarus bok av Lars Kepler

2019-11-10 i Julrimmet
Julrim på bok av Lars Kepler I den sjunde boken om kommissarie Joona Linna Polisen i Oslo något förfärligt ska finna Kepler tillbaka med nya människoöden Den här gången någon som återvänder från döden The post Lazarus bok av Lars Kepler appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Klocka Seamaster

2019-11-09 i Julrimmet
Julrim på en klocka Seamaster 1. Skakad, inte rörd. Gillar du inte den här är du störd. Den sitter säkert som en smocka. Hoppas den till ett liv i action kan locka. The post Klocka Seamaster appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Gåstavar till mannen hemma

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på gåstavar till gubben Du är min favoritgubbe i skogen När du kämpar med styrkan i rygg och ben Med dessa kommer varje promenad Kännas lätt som om du vore ett flygblad The post Gåstavar till mannen hemma appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Sekatör

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på en sekatör Vass manick till träd och pinne Används ute – inte inne Men försiktig bör man vara Dess skarpa egg kan bli en fara The post Sekatör appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Kalsonger Zlatan

2019-10-27 i Julrimmet
4 / 5 ( 1 vote ) Julrim på kalsonger från Zlatan Ett mjukt paket, designad av hårding Med härligt smajl och mången tatuering The post Kalsonger Zlatan appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Vinöppnare

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på en vinöppnare Öppna spanskt kan vara trixigt Utan redskap är det knixigt Det kan varken tomte eller tjuv Bara du – med denna skruv The post Vinöppnare appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Kettlebells

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på kettlebells I år har du varit så himla snäll Att du får träna dina squats med en…   The post Kettlebells appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Sneakers till kille

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på sneakers till kille Jogga, hoppa, springa eller gå Det kan va ett riktigt sjå Röda, vita, gula eller blå Med dessa blir du svår att klå The post Sneakers till kille appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Nästrimmer

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på en nästrimmer Millimeter för millimeter under alla årPå sina ställen lurvig som ett får Men ingen anledning att fälla en tår Ta det bara lugnt så du inte får ett sår The post Nästrimmer appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Discolampa till barnen

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på discolampa till barnen Ett, två, tre, fyra Nu slipper jag en lokal hyra Nästa gång vi har kalas är det denna som gäller Jag kan inte tänka mig att det är någon som gnäller The post Discolampa till barnen appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Vinprovning

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på vinprovning Smaka på men blott med måtta Efter slurken ska du spotta Zinfandel, Chablis, Merlot Allt ska du få prova på The post Vinprovning appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Bok om Nordisk mytologi

2019-10-27 i Julrimmet
Julrim på boken Nordisk mytologi Midgårdsormen, han fick spö. Och jättarna, de fortsätter att dö Tyvärr säger hjältarna till sist adjö Då det blir för jobbigt i deras arbetsmiljö The post Bok om Nordisk mytologi appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Djupa tallrikar Rörstrand

2019-01-07 i Julrimmet
Julklappsrim på djupa tallrikar från Rörstrand Inte ur djupet på själva Götheborg men fasen så djupt ur ens kassa-varukorg. Dessa är tänkta för sådana rätter till vilka man inte kan bruka assietter The post Djupa tallrikar Rörstrand appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Silver och pärlhalsband

2019-01-07 i Julrimmet
Julklappsrim på silver och pärlhalsband 1. Dina lystna blickar har jag minsatt sett Och nu äntligen blir det just så som du bett. Ja, du får bli lika fin som jag – Men aldrig nånsin på samma dag The post Silver och pärlhalsband appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Elektrisk värmefilt

2019-01-07 i Julrimmet
Julklappsim på elektrisk värmefilt Jag ville du hade det varmt och skönt, ja, varmare än i solen, men tänker nog att det är inte lönt, att ge dig elektriska stolen. The post Elektrisk värmefilt appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julklappsrim Pengar

2019-01-02 i Julrimmet
Julklappsrim på pengar 1. Alla klappar i världen var slut, hoppas Du själv efter jul finner ut. Skaffar dig något nyttigt och bra, helt enkelt det du helst vill ha. 2. Hjärter, ruter, spader, klöver; köp vad du behöver, inget får bli över. 3. Speciellt i dessa dagar en bristvara, många klagar ett är ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Parkas vinterjacka

2018-12-22 i Julrimmet
Julrim på en parkas vinterjacka 1. I en klapp från denna shop, då skulle humöret gå rakt i topp!! Julen bjuder på värme, och sång, med denna skulle jag dock fira ute med gång! Symboliken är stor mellan jul och denna klapp, hoppas mitt namn nu står på dess lapp The post Parkas vinterjacka appeared fir... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Hundsäng

2018-12-22 i Julrimmet
Julrim på en Hundsäng 1. Den önskan jag har är till mitt lilla smycke, en mysig hundsäng till min fina jycke The post Hundsäng appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Skinnvantar till en dam

2018-12-22 i Julrimmet
Julrim på skinnvantar 1. Frusen om min hand, i detta kalla land. Vill ej längre frysa, utan i pilefoder mysa. Ett par skinnvantar för dam skulle passa fint till vinterns alla utflykter. The post Skinnvantar till en dam appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Pannlampa

2018-12-22 i Julrimmet
Julrim på en pannlampa 1. När man på kvällen vill ut med hästen, så vore det som bästa festen, att ha en lampa som ger ljus, så att man ser varenda liten mus. Hög Lumen är A och O, så att man kan galoppera med riktigt GO The post Pannlampa appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Ryggsäck med stol

2018-12-22 i Julrimmet
Julrim på en ryggsäck med stol 1. Då pappa mycket ute i skogen är, då vill även jag hänga med liten som jag är. Mycket jag i väskan ska kunna packa, den blir ju en och en annan macka. Ute i skogen en plats att fika vi hitta, å så smidigt på väskan vi kan sitta. Slippa bli blöt där bak med denna prakt... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Trangia stormkök

2018-12-22 i Julrimmet
Julrim på ett Trangia stormkök 1. En kôrv mä brö i meterdjup snö. Du fixar utan bök med detta kök. The post Trangia stormkök appeared first on Julrim och julklappsrim för din julklapp.... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Legoflygplan

2017-12-25 i Julrimmet
1 . Detta skall ses högt i det blå trots det kan du se det ändå   //Inskickat av Gunilla Johansson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på grillkol-briketter

2017-12-23 i Julrimmet
1.Så sitter vi nu här i december natten Dricker glögg och klappar katten Friden råder i var gård och hus Inte ens barnen hittar på nått bus Då kommer Tomten klampande i farstu önskar god julfrid till både man och fru Tar sen ned från rygg sin tunga påse Vad finns där ska vi nu få se Men paket det får... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på sovkudde

2017-12-23 i Julrimmet
1 . Luta dig mot mig och njut, du kommer aldrig vilja det tar slut. Jag är mjuk och fin mot din kind, r öd och för övrigt lite trind   2. Din favorit har den varit sen du va liten Men med åren den blivit blek å sliten Ett smeknamn du fick, du kallades LILLA LUDDE Se där kommer tomten, bärandes på din... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Hus eller stuga

2017-12-23 i Julrimmet
1 . Jag hoppas du gillar klappen min, för i villa villerkulla ska du snart få flytta in, nu saknas bara häst och apa, men det kanske vi kan skapa  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på anmälan till Run for your lives

2017-12-23 i Julrimmet
1. Detta är ingen gammal Beatlesdänga utan här får du med zombies hänga här måste du springa och inte stanna GOD JUL önskar Anna //Inskickat av Gunilla Johansson & Mariette Andersson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på konsertbiljett Ken Ring

2017-12-23 i Julrimmet
1.Detta vill jag ge till dig käre far vi ska göra något ihop och inte en var att till julen köpa en massa ting struntar ja i och tycker vi lyssnar på Ring //Inskickat av Gunilla Johansson & Mariette Andersson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Slow Cooker

2017-12-23 i Julrimmet
1. Ibland är det bättre att allt tar tid man måste inte alltid ha högsta speed Petter nu kan du sitta och njuta och mitt rim kommer härmed att sluta //Inskickat av Mariette Andersson & Gunilla Johansson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på stickad tröja

2017-12-20 i Julrimmet
  1. Frusen vill ju ingen va därför är ju denna bra Lurvig, tjock och mysigt go är den här det må du tro Hål för huvud, kropp och arm ta den på så blir du varm   2. Ta på mig utan något under. Kliar som fan, inga lugna stunder  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på damparfym

2017-12-20 i Julrimmet
1. Doftar gott gör du under en hel dag  Skänker andra en stunds välbehag  Vacker förpackning omger denna  Tillförsikt du nog får känna  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på sportbag

2017-12-19 i Julrimmet
Denna kan vara bra att ha till dina race, X-tra kläder till alla väder, här finns space. Bara utifall att – eller som man säger på Engelska; Just in case  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på nycklar

2017-12-19 i Julrimmet
1.På ett enda ställe passar den här Hoppas du fått veta var det stället är 2. Som det var förr, var problemet en dörr, Enklare blir det nu med varsin, så ni säkert båda kommer in!  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på läderarmband

2017-12-19 i Julrimmet
1. Denna grej allergi ej framkalla och den passar bra till alla Men just denna passar dig bäst Den kan du ha likväl vardag som till fest ​ 2. Med denna klapp jag vill Dig förära Tänk på mig när Du den ska bära   ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Kroppstvål

2017-12-18 i Julrimmet
God jul och gott nytt år Här har du en present som ganska många får Med denna kan du smörja in din buk Varsågod, din lilla kuk Inskickat av: Helsa  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Bok om Zlatan 

2017-12-16 i Julrimmet
Zlatan med stor näsa, du nu kan läsa. //Inskickat av: Theo Sommarblad  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på ingenting, Rädda barnen

2017-12-16 i Julrimmet
1. Till julen vi många gåvor får det är samma visa varje år Gläder oss i sång och gamman där kring granen vi är samman Dock en tanke just för denna stund för det bor andra på vår jord så rund Som saknar både mat och klöver som nog bättre, liten klapp behöver Därför får du nu ett litet kort som visar ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julsenap

2017-12-10 i Julrimmet
Slänger in ett recept på julsenap bland alla julrim Recept på julsenap: 2 småpåsar senapsfrön 1/2 dl vatten4 msk strösocker 1 tsk salt2 tsk ättika, 12 %Lite honung 1. Krossa senapsfröna i en skål med senapskula, eller använd mortel eller stavmixer. Tillsätt vatten under malningen så att det blir en l... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Rubiks kub

2017-12-09 i Julrimmet
Nu får du allt sitta och klura Börja nu inte sura När du inte kan få den rätt Det ska ju vara en utmaning, inte lätt!   Julrim på rubiks kub  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Rubiks kub

2017-12-09 i Julrimmet
Nu får du allt sitta och klura Börja nu inte sura När du inte kan få den rätt Det ska ju vara en utmaning, inte lätt!   Julrim på rubiks kub  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Spotify

2017-12-04 i Julrimmet
Lyssna noga jag tror du hör skillnaden på vad gåvan gör Inget avbrott för nån reklam blott en njutning till min dam //Inskickat av Kitwood  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Sous vide

2017-12-04 i Julrimmet
Till vår mästare vid husets spis är det en utmaning på något vis att hitta det som skapar matmagin och lyfter anrättning till bonne cuisine Men idag finns det en teknisk attiralj som förhöjer smaker för gom och svalg Där det svåra blir begripligt på nått sätt och vi får gå från bord med mage mätt. //... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på knivslip

2017-12-04 i Julrimmet
Julrim En sak kan du här snart ändå reda ut Tid att stå still på knivblad är strax slut För snart nog är skärpan fin och vass även dagar du känner ryggen din är kass  Alla du haft innan har alltid varit kass men nu får du den äntligen vass. / Inskickat av: Frida  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på surroundhögtalare

2017-12-02 i Julrimmet
Låten är bra, men ljudet suger! Trodde du verkligen att stereo duger? Sex små paket – det är rätt sätt nu kan du njuta i 5.1 Julrim på surroundhögtalare  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på robotgräsklippare

2017-12-02 i Julrimmet
Här kommer julrim på robotgräsklippare. När sommaren kommit och trädgården kallar, Så mycket sysslor, jag tror ej du pallar. Med denna hjälpsamma och flitiga gåva du lugnt i hängmattan sköna kan sova..  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Årets Julklapp 2017

2017-11-30 i Julrimmet
Årets julklapp 2017 blev elcykeln. Här kan ni läsa motiveringen till årets julklapp från HUI.   Årets julklapp 2017 – elcykeln – speglar de svenska konsumenternas ökande klimatmedvetenhet, vilja att ta hand om sin hälsa samt att vara fri, flexibel och stundtals bekväm. Elcykeln har på kort tid gått f... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Mobiltelefon

2017-11-30 i Julrimmet
Julrim på Mobiltelefon Denna har många funktioner Den är delad i två sektioner En användes till nöje bara Den andra kan även till nytta vara  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Samsungmobil

2017-11-30 i Julrimmet
Julrim på Samsungmobil Denna har många funktioner Den är delad i två sektioner En användes till nöje bara Den andra kan även till nytta vara  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Hemmagjord senap

2017-11-28 i Julrimmet
Hemlagad senap Här kan man ersätta grädden med lite mer vatten. Har man inte en stavmixer så kan man använda en mortel. Hemlagad senap är hur gott som helst och man kan själv blanda lite som man önskar. Varför inte kanel eller koriander i?    ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Pepparkaksdeg

2017-11-28 i Julrimmet
Pepparkaksdeg med recept från svärmor  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Hemlagad Senap

2017-11-28 i Julrimmet
Hemlagad senap Här kan man ersätta grädden med lite mer vatten. Har man inte en stavmixer så kan man använda en mortel. Hemlagad senap är hur gott som helst och man kan själv blanda lite som man önskar. Varför inte kanel eller koriander i?    ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på mjuk tomte, tygtomte

2017-11-25 i Julrimmet
Julrim på mjuk tomte, tygtomte 1. Det här är ett moment 22, för i den julklapp du ska få så ligger just precis den man som ge dig dina klappar kan…  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på porslinstomte

2017-11-25 i Julrimmet
Julrim på Porslinstomte 1. Jag är faktiskt ganska skör så tänk efter vad du gör hälsar på er varje jul tappar du mig, blir det strul! 2. Denna nisse är ganska hård Han vill vara i pappas vård Hans tomtekarriär blev kort för alla hans renar har flugit bort  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på trisslott

2017-10-30 i Julrimmet
Julrim på trisslott Jag visste fan inte va jag skulle tjacka Dock finns det viss risk att jag kommer o lacka Om du efter det här kan sluta o knega Då köper jag en bil o det e du som får dega  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på doftljus

2017-10-30 i Julrimmet
Julrim på doftljus Det här e något du kan tända på Men hallå jag menar inte så fan vad trodde du att det skulle vara, vaselin, handklovar och en strypsnara? Chilla med dina smutsiga tankar, mor I alla fall medans jag i ditt hus bor  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på näshårstrimmer

2017-10-30 i Julrimmet
Julrim på näshårstrimmer Du vet de där som sticker ut Vid dåliga tillfällen o säger tittut Det är inte så att man ba ”shit va han e fin” Det är snarare så att det e jävligt pin Va lite schyst o fixa skiten Så slipper fler tappa aptiten  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på verktygslåda

2017-10-07 i Julrimmet
Julrim på verktygslåda Det är inte svårt men man måste våga, för att lära sig fixa, spika och såga. insänt av Ann-Chatrine Lundman Till denna användbara låda kan jag tyvärr inget rim tråda… Visst är det så ibland att du jobbar på egen hand. Öppna nu och sedan skåda, vad som finns i denna låda.. Verkt... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på fåtölj

2017-10-07 i Julrimmet
Julrim på fåtölj   I denna kan du sitta när du på TV ska titta Två rumpor i samma stol ej gick, men det förevigades med ett klick Nu när du din egen lya hitta Behöver du nåt där du kan sitta. Inskickat av: Susanne  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Badlakan

2017-10-04 i Julrimmet
Julrim på badlakan 1. I strumpan den inte ryms, Bra för rumpan så att den skyms, Så titta under granen, Det är bara att ta den. Inskickat av: Sandra och Margit 2. Ner i vattnet upp till hakan blir sen torr av detta lakan Inskickat av Staa 3. Bastu, bad eller en dusch så snabb, Det ringer på dörren oc... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på gamingstol

2017-10-01 i Julrimmet
Julrim på gamingstol Placera på denna den ädla delen när du ägnar dig åt dataspelen. Det är viktigt med ergonomisk medvetenhet även när det kommer till intresseverksamhet. Med denna du kan sitta komfortabelt länge och spendera tid med ditt gamingumgänge  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på skidhjälm

2017-01-08 i Julrimmet
Julrim på skidhjälm 1. Om du på snö eller is skulle trilla,- är skalet ditt rätt så tunt.Vi vill ha en far som är snäll och klok,Så undvik att det går illa- att skydda knoppen är inte strunt Och vi slipper en hjärnskadad tok. Inskickat av: Evelina Öberg  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Slalomhjälm

2017-01-08 i Julrimmet
Julrim på Slalomhjälm 1. Alla vet nog att du världens bacillskräck har, När barnen hostar igen du snabbt halsduken tar. Detta har jag tänkt på nu i flera år, stunden när du återigen till hyran går. O, ve! Huvudlöss och gammalt wax, nu jävlar är det verkligen dags. Att du swishar i backen ner, utan kl... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Presentkort för en brunch

2017-01-03 i Julrimmet
Julrim på Presentkort för en brunch 1. En måltid utav detta slag passar på en förmiddag Mycket god mat finns att njuta Kanske vill du aldrig sluta Plats i magen du behöver Bäst att frukost hoppa över!  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på pengar till tågresor

2016-12-28 i Julrimmet
Julrim på pengar till tågresor   Du pendlar med tåget så ofta det går men det sätter sina spår biljetten kostar en del så detta tillskott blir väl inte fel.  //Inskicat av: Gunilla von Johansson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på ismaskin

2016-12-24 i Julrimmet
Julrim på ismaskin Jag vet att du har svårt för whisky och gin Men nu går det ner och in – och klirrar i dig och alla andra dirrar då krävs en maskin med is i glaset blir formen FIN!  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på skruvmejselset

2016-12-24 i Julrimmet
Julrim på skruvmejselset Det är några grejer i ditt pall som är lösa så du ska inte sitta där och pösa Du fattar så himla lite grejer fast du alltid har kul med tjejer Men nu är det dags att du lyssnar på min röst och skruvar fast allt som sitter löst  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Vinkaraff

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på vinkaraff 1. Vitt eller rött beroende på fisk eller kött här i ska det hällas innan glasen fram ska ställas.  //Inskickat av: Leah Nhieu   2. När ni har gäster eller anordnar fester är det bra att vara lite fin när ni bjuder vin.  //Inskickat av: Leah Nhieu  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på BH och trosor

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på BH och trosor 1. Det övre är till för dina behag Den bromsar verkan av Newtons lag Det nedre är till för att dölja baken Den gör att du känner dig mindre naken. 2. häri kan du stoppa dina behag både natt och dag vet att min dotter lilla tycker det är illa om man inte är fin inunder så dena ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på BH

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på BH 1. Klappen bär upp sköna och runda när den tas av må pappa blunda! 2. I detta ska du stoppa i något som tidgare gav mig di. Snyggt och hett för mammas skull är storleken rätt blir du båda full. 3. Där det är varning för gupp, ställer denna upp, att hålla ett fast tag, om dina behag.  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på VR-glasögon

2016-12-23 i Julrimmet
Julrim på VR-glasögon i köket, ute eller på toa överallt kan den dig roa med film eller vad du nu vill men en mobil behövs till //Inskickat av Leah Nhieu  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julskinka

2016-12-23 i Julrimmet
Julskinka på grillen! Nu är det julskinka på gång. 4.5 kg ligger på grillen sen klockan 12. Grillad julskinka Att grilla julskinkan är egentligen ingen konst. Det gäller bara att man har koll på att temperaturen hålls jämn i grillen. Köp givetvis den finaste skinkan du kan hitta, vira sen in skinkan ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på duschgel/showergel som luktar grönt te

2016-12-22 i Julrimmet
Julrim på duschgel/showergel som luktar grönt te Med denna blir du ren om både armar och ben med doft av grönt te ja det ska du se. //Inskickat av: Elise Crutze    ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på ljus

2016-12-21 i Julrimmet
Julrim på ljus 1. Det lyser det skiner och värme du känner  Att ta fram för att mysa med goda vänner / Inskickat av Britt.ingegerd  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på fotboll

2016-12-21 i Julrimmet
Julrim på fotboll När snön försvinner på marken får du ge min julklapp sparken. Insänt av Elin Norberg Utav läder och konstiga mönster se till att den inte träffar ett fönster Klappen den är nästan rund, så stanna upp en liten stund, fundera sen på Barcelona för att gissa bra för då vet du ju vad det... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på rakapparat

2016-12-20 i Julrimmet
Julrim på rakapparat   Slut på hack och tuggningar, uselt resultat och luggningar ! Denna glider lätt i nian omkring, ger dig ett utseende med sting Len och mjuk som siden men du kan inte kliva i den bara använda den utanpå men då lovar jag en kyss eller två  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på grillbok

2016-12-19 i Julrimmet
Julrim på grillbok Du som brukar gilla att på sommar´n grilla Nu du har rätt tur. Här du får om hur.  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julknäck

2016-12-18 i Julrimmet
Julknäck på gång idag. 2 dl ljus sirap 2 dl socker 2 dl grädde 40% Koka upp allt och mät upp till en temperatur mellan 125-130 grader. När knäcken nått rätt temperatur gäller det att vara lite snabb med att hälla upp dom i formarna så att inte knäcken stelnar.  Häll upp i små formar och ställ sen in ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på resväska

2016-12-18 i Julrimmet
Julrim på resväska 1. Allt du behöver kan du här i packa, glöm nu ej att tomten tacka. 2. När man reser måste denna med den får gärna vara riktigt bred Till modelandet du styr din färd men vill gärna längre bort i vår värld Odla gärna det du brukar drömma det man gärna vill ska man inte glömma! 3. En... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på diamantring

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på diamantring’ Med denna sak du börjar glittra Hoppas få höra dig kvittra Ha den på dig dag som natt Du min älskade underbara skatt  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på symaskin

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på symaskin 1. Med denna tingest kan man laga,lappa och också göra nytt,Handarbetet får man antaga du hittills alltid flytt 2. Ur denna kan det komma ut kläder bearbetad ihoptvingad läder i tyger som funkar i alla väder när du går ut i sick-sack räder  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på Star Wars lego

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på Star Wars lego Många små delar gjorda av plast sätter du säkert ihop med hast När du gjort det så är det dags att ge dig iväg till en annan galax Som den lilla byggingenjör du är bör du inte ha något problem med det här  Resultatet bör bli ett sorts stjärnbyggeri.  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på pokemonboll

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på pokemonboll 1. Med denna du kan monster fånga, Men akta dig så dom inte blir för många.Har du ett monster redan,så kan du försöka, Att dens nivå öka,Men se upp så den inte svimma då kan du få det svårt att försöka rymma Inskickat av: Olle  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på golfbollar

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på golfbollar 1. Dessa kan i naturen försvinna och leta efter alla, kan du inte hinna. De är runda, små och vita. Ibland de i gräset vill bita. /Inskickat av: Susanne Johnsson  ... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julkalendern lucka 17

2016-12-17 i Julrimmet
Julkalendern lucka 17 Julgranen är en tradition som tog sin början i Tyskland på 1500-talet. På 1600- och 1700-talet fick granen ljus. När granen kläs är olika i olika länder. Exempelvis sker detta i England i början av december. Att klä granen innebär att man dekorerar den. Dekorationerna varierar f... Läs mer i Julrimmet.
Bloggfoto saknas

Julrim på fotmassage

2016-12-17 i Julrimmet
Julrim på fotmassage 1. Efter mycket gående och öm fot du med detta kan få bot. Inskickat av: Tommy  ... Läs mer i Julrimmet.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby