Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Designprylar

Har man svårt att bestämma sig eller komma på vad man ska köpa för present är designprylar något att fundera på. Att ta något vardagsenkelt och sedan köpa en designad märkespryl som mottagen inte hade unnats sig i annat fall.
Många är det också som samlar på olika designprylar och då kan det vara en god idé att kolla upp vad som just han eller hon saknar sin samling. Så bara för att man vet att någon samlar på en viss typ av glas är det inte säkert att dom vill ha mer än dom 12 glas dom har i den serien.
Är det till ett barn man köper så kan det vara en god idé att välja ett stabilt och tidsenligt märke/design och sedan ge dom detta årligen tills samlingen är komplett. Dom kommer kanske inte uppskatta det i början av sina liv. Men den dagen dom flyttar hemifrån kommer det säkerligen vara uppskattat ha en bra grund att stå på.

Populära presenter för taggen designprylar

Relaterade blogginlägg

5 bra presenter att ge till någon man inte känner

5 bra presenter att ge till någon man inte känner

2012-11-07
Ibland händer det kanske att du blir medbjuden på en fest där du inte känner värden/jubilaren i fråga. Du vill ta med dig en present, men frågan är vad? Å ena sidan så känns de traditionella blommorna och chokladen tråkiga, men å andra sidan vet du ju int... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Confidentliving logo
Happyplugs logo
Penstore logo
Rum21 logo
Loveapiece logo
Mapiful logo
Sverigemotiv logo