Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Glasblåsning för Två i Stockholm

Glasblåsning för Två i Stockholm

Upplev glasblåsning & gör ditt eget glasföremål i Stockholm! Överallt och i nästan alla hem kan du se vackra glas gjorda för hand med en teknik som använts i över 2000 år. Nu är det din tur att få prova på denna metod och prova glasblåsning på egen hand.

  • Minikurs i glasblåsning i Stockholm
  • Prova på att blåsa ett eget föremål
  • Behåll ditt glasföremål
  • 1 timmes glasblåsning

Det dova ljudet från härden. Den som blåser glas rör sig som i en dans. Det gäller att hitta rätt balans, koncentration och hastighet. De bästa glasblåsarna i världen är venetianska, tjeckiska och småländska mästare som kan blåsa ofattbart tunt och stort.Deltagarna på denna minikurs får en genomgång och introduktion till glasmästarnas värld. Därefter får alla prova på att blåsa och forma ett eget föremål, tex en glaskula.

Föremålet får man givetvis behålla. Känn skaparglädjen sprudla när du bearbetar det varma och ständigt föränderliga materialet under denna upplevelse. Köp upplevelsen Glasblåsning i Stockholm redan idag!

1190 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.