Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Mordgåta med middag i Göteborg

Mordgåta med middag i Göteborg

Någonstans runt bordet sitter en mördare. Ni får nu kliva ur vardagen och ta fram detektivådran för att avslöja vem det är. Följ med på en spännande upplevelse, kanske är det du som avslöjar mördaren?

  • 2-rättersmiddag
  • Nervkittlande och spännande upplevelse

Upplevelsen inleds med att ni tilldelas olika roller och karaktärer. Instruktören håller sedan ett chockerande tal om att vi har en mördare ibland oss.

Mellan rätterna minglar ni med de andra deltagarna för att komma närmare ett avslöjande. Men kvällen kommer ge er många spännande vändningar! Mordgåtorna är i modern tappning med inslag av både humor och spännande karaktärer.
De professionella instruktörerna ger er fler ledtrådar under kvällen och garanterar er en minnesvärd upplevelse.

Mot slutet av middagen knyter vi ihop ledtrådarna och en del dramatik kan uppstå och förhoppningsvis kommer mördaren att avslöjas! Priser delas ut för bland annat "Bästa lösning".

Detta är en rolig och spännande upplevelse där deltagarna får leva ut i olika roller som kombineras med god mat, spänning och humor.

745 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.