Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Har en iphone

I januari 2007 förändrades sättet som vi kommunicerar med varandra och konsumerar medieinnehåll för alltid. Det var då som Apple med pompa och ståt presenterade sin första Iphone. Det tog ett tag innan den lanserades i Sverige men när den väl kom så fullkomligt exploderade dess populäritet. Alla ville ha en Iphone.

De här presenterna är till Iphone-ägaren. Och som du säkert märkt ute i handeln så finns det tusentals och åter tusentals tillbehör till denna smartphonens moder. Här har vi samlat ett gäng riktigt bra tillbehör. Det är grejer som sträcker sig från enkla skal till telefonen och upp till mer avancerade tekniska saker styrda av Iphonen.

Ska du ge bort en present från den här kategorin så se till att ha koll på exakt vilken Iphone-modell den du ska ge bort presenten till har. Alla mått och kablar ändras med tiden i och med att nya modeller får nya utformningar.

Populära presenter för taggen har en iphone

Relaterade blogginlägg

8 presenter för personen som inte kan vara utan sin iPhone

8 presenter för personen som inte kan vara utan sin iPhone

2013-09-15
Alla har vi den vännen – killen eller tjejen som blivit ett med sin iPhone. De har bemästrat till perfektion konsten att föra ett samtal samtidigt som de obekymrat tar bilder, lägger ut dem på Instagram, messar frisörskan för att boka tid, twittrar och ko... Läs mer
Årets julklapp 2010: Appen

Årets julklapp 2010: Appen

2010-12-01
2010 har ju haft sina upp- och nedgångar och Årets Julklapp 2010 borde ju symbolisera lite vad som är i tiden, 2010. Man kanske skulle kunna tänka sig (med tanke på katastrofen i Mexikanska golfen) att "badolja" skulle vara årets julklapp, kansk... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Applestore logo
Clasohlson logo
Mobilglitter logo
Iphonebutiken logo
Conrad logo
Happyplugs logo
Mtp logo
Playman logo
Skinz logo
Themobilestore logo
Lifestylestore logo