Julbloggen: Våran lilla julvrå

Bloggfoto saknas

Redo för Adventsfika!

Den här veckan har jag hängt upp julstjärnan som jag har gjort (med lite hjälp från syrran)......och gjort i ordning lite annat julpynt.Jag har NJUTIT av all snö som har fallit och som har fyllt mig med julstämning och gett mig lite extra pepp när det som bäst har behövts.Jag har stått och bakat ut e... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tillbakablick: Det låååånga inlägget om julfirandet 2022

 I våran familj är dagen före julaftonen nästan lika viktig som själva julaftonen, så därför var det underbart att titta ut genom fönstret morgonen den 23 december och se strålande vinterväder🤩.Sedan ägnade jag några timmar åt hundpromenad med fina Rocky och att fixa klart morotskakan till julfikat o... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julpysseldag

Igår stod det julpyssel hos syrran på schemat, men vi hann ändå med en liten sovmorgon. Neville har upptäckt att det är ganska mysigt att ligga i sängen så han passade på att bre ut sig medan jag gjorde mig i ordning för våran morgonpromenad.En titt på termometrarna visade att det var 10 minusgrader ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tillbakablick: Familjens pepparkakspyssel 2022

Hur har ni det ute i stugorna? Här är det ganska bra just nu, speciellt med tanke på att vi har fått snö och minusgrader🤗❄️🤩.De konstgjorda grangirlangerna på balkongen är täckta med ett lager fluffig snö......och Neville och jag njuter av vintriga promenader som inkluderar kängor med broddar för min... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tillbakablick: Julklappsspelet 2022 och Patch sista dagar...

Förra årets julklappspel var den sista jultraditionen i våran familj som Patch var med på❤️💔. Det var lördag den 3:e december och som vanligt samlades vi, den närmsta familjen, hemma hos mamma på eftermiddagen. Det här är nog den jultradition - förutom julafton så klart - som är mest populära bland f... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

🎶 It's beginning to look a lot like christmas...🎄🎅❄️🎶

 Äntligen kan jag hitta några av mina juliga favoritvaror i mataffärerna igen😋🤗❣️ Nu väntat jag bara på Pågens vörtbröd MED russin...men där är väl den stora frågan om jag kommer att ha råd att köpa den i år...😳??Jag har köpt några av mina jultidningsfavoriter...och blev extra nöjd när det just då va... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

SNÖÖÖÖ!!!!!

 Den senaste veckan har jag sett på väderleksappen att det skulle bli minusgrader detta dygn och att det skulle komma snö under natten/ idag🤩🤗❄️❣️ Dock vet man ju aldrig om det blir som de förutspår, så jag försökte att inte hoppas för mycket. Men igår kväll kröp temperaturen ner mot nollan, och när ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Adventsfikat 2022

Första Advent började med paketöppning🤗🎁. Ett paket från mamma i paketkalendern och ett kort och paket från Marie❤️ ( se FÖRRA INLÄGGET ).I Maries paket låg den här JÄTTEFINA tvålbehållaren som genast fick flytta in på toaletten och sprida julstämning🤩. Har förstås sparat den så att jag kan fylla den... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tillbakablick på Julsäsongen 2022: Juligt Finbesök❣️

 Visst är det härligt att det börjar bli lite kyligare ute?! Än har jag inte sett någon gnistrande frost (eftersom vi inte är ute så tidigt på dagarna normalt sett) men på kvällspromenaderna har det knastrar i gräset och bara det får julkänslor att sprida sig inombords. Och när andra längtar efter so... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Besök på IKEA:s ĵulavdelning!

Häromveckan när jag tittade in på det lokala IKEA-varuhuset såg jag att de höll på att plocka fram julsaker och att de skulle öppna julavdelningen redan fredagen den 29 september! Jag blev faktiskt lite förvånad att de var såå tidiga, men som en sann julälskare var det ju förstås väldigt goda nyheter... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Jul i September

 Den här hösten går jag runt med en olustig känsla i själen. Jag skulle inte gå så långt som att kalla det domedagskänslor, men det är som om jag själsligt sett håller andan och bara väntar på nästa jobbiga händelse. Och när jag reflekterar över det lite mer så kan jag faktiskt förstå varför... Som o... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Äppelknäck och andra äppelbestyr...🍏🍏🍏

  Varje augusti brukar jag och hundsällskapet gå förbi trädgårdar med fruktträd dinglande av äpplen och plommon mm, och jag brukar då mumla avundsjukt för mig själv och önska att jag också hade tillgång till den rikedomen. Ibland har jag faktiskt haft turen att få lite nyskördade äpplen från någon be... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

En liten julig mjukstart

 Först och främst vill jag tacka för alla otroligt fina kommentarer jag fick på mitt förra inlägg🙏❤️. Ni anar inte hur mycket det värmde, speciellt eftersom det var ganska mentalt jobbigt att skriva inlägget och berätta om den jobbiga förlusten. Jag läser varenda kommentar med stor glädje, även om ja... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Barndomens mjuka pepparkaka

 Nog finns det väl en regel som säger att när det har blivit augusti och regnet öser ner så måste man bege sig till köket och baka en god kaka??? I mitt liv finns i alla fall den regeln😋...Ja, jag är tillbaka här i julbloggsvärlden igen... Inte trodde jag att jag skulle vara en sådan julbloggare som ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Snö och julpyntning❄️❣️

Hej mina julvänner!I torsdag kom första snön🤗❄️🤗❣️ Medan många i min omgivning muttrade missnöjt så blev jag själv överlycklig! Framåt natten gjorde kylan att lite snö låg kvar på marken och det var såå mysigt att gå kvällspromenaden...som också tog mycket längre tid än normalt eftersom jag bara gick... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julläget två veckor innan Adventsfikat

Hej mina julvänner!Min tanke var att jag nu skulle kunna skriva ett inlägg om hur julmysigt det har blivit här hemma i våran lilla julvrå... men tyvärr hade jag - precis som varje år - glömt bort hur lång tid det tar att julpynta och få ordning på allting inför julen. Speciellt om man gör som mig och... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Påbörjat julbak och en fin dag med familjen❤️

 Hej mina julvänner!Tänk att vi i inne i november nu och det bara är 3 veckor kvar till mitt Adventsfika😱! Tiden börjar gå fortare och fortare och man vill bara trycka på slowmotion knappen så att man hinner med allt juligt man vill göra de kommande veckorna.Själv försöker jag ta det lugnt några daga... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julshopping, julgodis och jul i oktober

 Hej mina julvänner!Den senaste veckan har jag haft fullt upp med julklappsproduktion, så julen har varit högst närvarande i mitt liv. Nästa helg är nämligen planen att jag, syrran, systerdottern och mamma ska bila till huvudstaden för att gratulera min snart 95-åriga mormor på födelsedagen, samt läm... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Mina julbroderier

 Hej mina julvänner!Nu tycker jag det har varit alldeles för lite handarbeten här på julbloggen den sista tiden😁🤪! Handarbete är ju en jättestor del av mitt liv och jag handarbetar flera timmar så gott som varje dag. Det finns numera till och med möjlighet att beställa handgjorda vantar, mössor, sock... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Härliga små juligheter 🎄🎅🕯⭐

Hej mina julvänner!🕯⭐Vilken härlig tid det är för oss julälskare! Nästan varje dag ser man små tecken på att julen närmar sig och känslan när man t ex ser julprodukter dyka upp i affärerna är alldeles underbar och ger vardagen en efterlängtad guldkant!I år bestämde jag mig för att inte dekorera något... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tio saker du inte visste om mig!

❆ När det på den tiden var dags att välja ett instrument att spela i skolan så valde jag trumpet. Ingen ANING om hur jag tänkte vid det tillfället😳. Trumpeten har jag kvar men har inte spelat på den på flera årtionden... Skulle skrämma slag på grannarna om jag började nu😂😂😂. Nån som vill köpa en bega... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Ett juligt besök på IKEA

Hej Mina Julvänner!Förra veckan gick jag en sväng till IKEA - väldigt trevligt att ha ett IKEA-varuhus på gångavstånd! - för att titta på deras julsortiment för 2022!!! Man vet aldrig riktigt när de kommer att öppna julavdelningen; vissa år verkar mitt varuhus vara bland de sista som får upp julsorti... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Känslosamt julfirande med pappa 2021

Hej Mina Julvänner!Jag hade för mig att vi firade jul med pappa på annandag jul förra året, men när jag tittade närmare på bildernas datum så var det faktiskt den 27 december som min pappa och hans fru Monica tog tåget upp till oss för att fira 'lilla julaftonen'.Under åren har jag föredragit att fir... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Jul i September

 Hej Mina Julvänner!Jag vet att ni väntar på ett långt inlägg om förra året julfirande med pappa, men det har varit lite körigt den senaste tiden och jag har inte haft tid (eller koncentration för den delen) att sitta en hel eftermiddag och skriva ihop inlägget. Men denna vecka ska det bara ske...om ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Underbar julspaning!!!

 Hej Mina Julvänner!I tisdags gick jag en sväng till vårat lokala köpcentrum och på vägen dit brukar jag passera det här superfina trädet.Jag vet inte vad det är för träd, men jag drömmer alltid om vilka stämningsfulla juldekorationer man skulle kunna göra med de vackra hängande barrklädda grenarna m... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julafton 2021, del 2

Hej Mina Julvänner!Nu är det dags att fortsätta berätta om förra årets julafton. Efter att hundarna och jag hade haft en supermysig julaftonsmorgon hemma (se mitt tidigare INLÄGG) var det dags att mitt på dagen promenera över till syrran och svågern. Tack och lov hade vi fått hjälp att frakta över ma... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Ibland behöver man mjuk pepparkaka, handarbete och julfilmer

 Hej Mina Julvänner!Jag håller sakta på att sammanställa nästa inlägg om förra årets jul - det är ganska långt😂🙈 - men idag vaknade jag med en sådan där trött, halvdeppig känsla som man ibland inte riktigt vet exakt varför man har. Kanske är det klimakteriet och hormonerna återigen, eller så är det d... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julaftonsmorgon med pälsklingarna 2021

 Hej Mina Julvänner!Varje jul så tänker jag att nästa julafton ska jag se till att jag får sova ordentligt natten innan julafton så att jag inte är så trött på julaftonsmorgonen...men än så länge har det inte fungerat. Det känns så himla fånigt att en 50-årig kvinna inte ska kunna sova ordentligt för... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Da'n före doppareda'n 2021

Hej Mina Julvänner!Jag vet att det finns många människor som sörjer att sommaren officiellt är slut nu och att hösten och mörkret är på intåg, men personligen är jag såå glad att man äntligen kan krypa ner under en gosig filt i soffan och njuta av tända ljus och se fram emot den härligaste tiden på å... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

När en julgalning får en liten knäpp (?) julig impuls...

Hejsan Mina Julvänner!Äntligen har vi fått lite svalare temperaturer ute. Jag har verkligen känt mig less på värmen den senaste tiden; att brottas med klimakteriet och konstanta vallningar samtidigt som det är värmebölja är verkligen inte något jag rekommenderar...! Nu längtar jag efter att få klä på... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Jul i Juli

Hej Mina Julvänner!Tänk att det snart är dags för officiell julbloggsäsong igen?! Det känns ju riktigt härligt! Men det är inte bara datumet som säger det, utan även vädret. Just nu regnar det ute och det ser mörkt och höstlikt ut när jag tittar ut genom fönstret. Fast jag hoppas ju förstås på någon ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Fyndat inför nästa julsäsong

Hej Mina Julvänner💝.Och huxflux var det nya året här och jag passar på att önska er alla en god fortsättning på 2022, och jag hoppas innerligt att vi får ett bra år och att alla vi julgalningar återigen kan sammanstråla med julglädje och jullängan till hösten. Själv kan jag bara konstatera att årets ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

 GOD JULÖNSKAR JAG OCH HUNDARNA HÄR I VÅRAN LILLA JULVRÅHoppas ni alla får en underbar julafton!🎄🎅💝... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Årets julklappsspel!

 Hej Mina Julvänner!Igår hade vi vårat årliga julklappsspel hemma hos mamma. Det är en superkul jultradition vi införde för många år sedan för att dels ha något julfirande hemma hos mamma under december och dels för att det är kul och för att vi alla får chansen att lägga beslag på lite flera julklap... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Granen står så grön och gran i Våran Lilla Julvrå

 Hej Mina Julvänner!Jag börjar äntligen må lite bättre och känna mig mindre stressad. Den senaste tiden har jag lyckats beta av en del saker som verkligen hängde över mig och som jag visste skulle vara tidskrävande, och nu känner jag mig mycket lugnare. Dessutom har jag kommit en bit på vägen med mat... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Årets stora pepparkaksbak

Hej Mina Julvänner💝!Tack för era fina kommentarer på mitt förra inlägg; de är verkligen uppskattade och värmde mitt hjärta. Jag har fortfarande inte riktigt fått ordning på den där balansen i år mellan det jag VILL göra innan jul och det jag MÅSTE göra innan jul och det jag BORDE göra innan jul, så m... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Konstiga tankar och ett jobbigt beslut...

 Hej Mina Julvänner💝! Hur har ni det? Önskar ni som jag att man kunde stoppa tiden, och som i mitt fall, allra helst gå tillbaka några veckor så att man kunde få in ännu lite mera tid innan jul..?Själv har jag känt mig både stressad och slutkörd den senaste tiden, och inte hjälpte det att jag blev fö... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

En vanlig underbar fredag i december...

 Hej Mina Julvänner!Just nu är jag så tacksam över att återigen känna mig pigg och ha ork att njuta av den här mysiga tiden på året, så jag bestämde mig för att dokumentera min fina decemberdag med mobilkameran.Vi har haft riktiga minusgrader ett par veckor nu, men idag började det äntligen snöa! Äve... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Det lååånga inlägget om Adventsfikat 2021

 Hej Mina Julvänner!Här blev det visst väldigt tyst alldeles för länge... Anledningen till det är att det inte fanns tid till att blogga dagarna före Adventsfikat, och direkt efteråt blev jag lite krasslig och det är först nu som jag har börjat känna mig mer normal och pigg igen.Så här kommer äntlige... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julpyntning pågår!

 Hej Mina Julvänner!Jag misstänker att jag inte är den enda som har fullt upp just nu med mysiga julsysslor som julpyntning och julbak och adventskalendrar mm. Den här veckan, innan mitt 17:e (!) Adventsfika på söndag, är fullmatad med olika julförberedelser så igår hade jag med mig mobilkameran och ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julläget 37 dagar före julafton

 Hej Mina Julvänner!I år känns det som om jag är sen med det mesta runt julen. Jag har spenderat så mycket tid på handarbeten nu på hösten att nästan allt annat har fått stå tillbaka. Dock inser jag så klart att jämfört med en 'normal' icke-julig människa så är läget helt under kontroll; det är bara ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

SNÖLYCKA!

 Hej Mina Julvänner!I morse blev jag väckt av det där underbara samtalet från syrran (och systerdottern) som talade om att DET SNÖAR ute!!! Jag hade själv sett på väderprognosen igår att det kanske, kanske skulle snöa men man vågar ju inte hoppas för mycket... Hursomhelst, så fort jag svarade i telef... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Årets önskelista 🎁🎅🎁

 Hej mina julvänner!Skriver ni önskelistor?  I våran familj var vi nog dåliga på det tills vi för några år sedan organiserade upp det här med julklappar. Då var vi nämligen i en situation där någon tyckte hen fick dåliga julklappar, medan en annan ville dra ner lite på julklapparna. Jag som äkta julg... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julbubblan levererar för första gången i år!

 Hej Mina Julvänner!För mig har julen länge fungerat nästan som en verklighetsflykt; en fantastisk mysig bubbla där allt är underbart och det inte finns några världsliga problem. Ja, NI om några förstår kanske hur jag menar...?! Det är väl därför det känns så tungt och trist när julen är över och den... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Jag var bara tvungen...!!!

 Hej Mina Julvänner!Den senaste tiden har hela min lilla julvrå varit belamrad av handarbetsprojekt, och borden täckta av vadderade kuvert, stickmönster och garnnystan mm. Ute har det varit mörkt och regnigt och själv har jag spenderat hela den här eftermiddagen med att brottas med ett sockprojekt😩. ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Snölängtan och juliga smygdekorationer

Hej Mina Julvänner!Nu är det mitt i oktober och bara 70 dagar kvar till jul 😲! Hur sjutton hände det?! Trots att jag tycker jag börjar planera för julen tidigare och tidigare varje år så blir det ändå stressigt när hösten kommer och alla mina julplaner och julförberedelser ska knytas samman. Så av fö... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Dags för min julpärm att komma fram!

Hej Mina Julvänner!Nu börjar det bli hög tid att ta fram min julpärm! När jag fick den av min superkreativa syster 2015 (se DETTA INLÄGG ) så kallade syrran och jag den för en Christmas Planner enligt det tjusiga engelska språket, men allteftersom åren har gått så har det helt enkelt blivit min Julpä... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Mitt juliga besök på IKEA

 Hej Mina Julvänner!Ibland hör man folk prata om att de blir så deprimerade när sommaren är slut och höstmörkret sänker sig över oss tillsammans med höstrusket. Då tänker jag alltid att om de var julälskare skulle de inte ha det problemet😉😁. Som en äkta julälskare blir hela hösten en välkommen starts... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Den senaste tidens juligheter

 Hej Mina Julvänner!Den senaste tiden har jag försökt att kickstarta igång min inre julgalning. Jag har känt mig så deppig och orolig över än det ena och än det andra att jag har behövt en positiv motvikt...och då vänder jag mig så klart till JULEN som alltid har tröstat mig och fått mig att må bättr... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julfirandet med pappa 2020

Hej Mina Julvänner!Vad härligt att det äntligen börjar bli riktig höst ute! Så skönt att sätta på sig en riktig jacka på hundpromenaderna och kanske även en mössa på kvällarna. Jag njuter av att temperaturen börjar krypa ner under +10 grader, och jag myser när jag ser de gula löven samlas på marken. ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Häng med på lång och detaljerad julspaning på Dollarstore!

Hej mina julvänner!Jag har haft några tuffa veckor så det har inte blivit så mycket julinspirerade aktiviteter. Lite handarbete med juliga färger förstås, och några lättsamma julfilmer hos syrran. Men nu hoppas jag på lite lugn och ro så att jag kan finna lugnet inombords och kan börja se framåt igen... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Åttonde julbloggssäsongen och en ny tomteverkstad!

 Hej igen mina kära julvänner!Jaha, då sitter man här igen framför datorn med lite lugn julmusik i bakgrunden för att starta upp den 8:e julbloggsäsongen. Visst känns det i luften att det börjar närma sig årets bästa tid igen?! Även om det fortfarande är varmt i solen på dagarna, så är det bara några... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Gott Nytt 2021 och tillbakablick på Julaftonen 2020

Hej Mina Julvänner!Gott Nytt År! Nu har snön och kylan ÄNTLIGEN kommit på allvar och jag och hundarna njuter av långa vintriga promenader morgon, middag och kväll i ett svenskt Winter Wonderland!Häromdagen blev jag dock påmind av min syster och systerdotter att jag inte hade lagt upp något utlovat in... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Sammanfattning av Da'n före dopparedan 2020

 Hej Mina Julvänner!Hoppas att ni har haft en UNDERBAR julhelg💝. Visst känns det lite i hjärtat att det mesta av allt det julmysiga vi har gått och väntat på så länge nu är över för denna gång...😔. Dock måste jag säga att än så länge känner jag mig inte lika deppig som jag brukar den här tiden på åre... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

GOD JUL!!!

 Hej mina underbara Julvänner!Nu är det julaftonsmorgon och den bästa dagen på året är äntligen här! Jag och hundarna har öppnat lite julklappar på morgonen och snart ska vi gå över till syrran och fortsätta fira tillsammans med närmaste familjen💝.Med det årliga julfoton på mig och min lilla fyrbenta... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Sista galna dagarna med julförberedelser...

 Hej Mina kära Julvänner!Det är midnatt och jag borde gå och lägga mig, men jag ville så gärna kika in här och säga hej💝. Jag har haft så sjukt mycket att göra de sista dagarna, vilket irriterar mig ganska mycket egentligen. I höstas kändes det som om jag hade bra koll på läget, och även hela vägen i... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Hur mycket juligt kan man trycka in på sex dagar?!

 Hej Mina Julvänner!Visst är det helt sjukt att det bara är en vecka kvar till Julaftonen?! Var sjutton tog dagarna vägen?? Det börjar verkligen bli dåligt med tid nu så jag var tvungen att skriva en lista på de saker som jag villhöver få gjort innan Julaftonen för att jag ska var nöjd och kunna kopp... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Årets julgran och årets pepparkaksskapelser!

 Hej Mina Julvänner!Hur har ni det ute i julstugorna så här tio (!!!) dagar innan jul??Jag kämpar fortfarande med mitt mående, men jag försöker skjuta undan ångesten och oron så gott det går så att jag kan njuta av julen. I lördags dekorerade jag min rödgran från Blomsterlandet. Jag var iväg med min ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Luciamorgon och VINNARNA i Våran Lilla Julvrås Jullotteri!

 Hej Mina Julvänner!Vilken mysig luciamorgon det var!Jag och hundarna klev upp extra tidigt och lade oss i soffan för att titta på SVT:s Luciatåg och jag blev inte besviken!Jag gillade verkligen att de gjorde en anpassad Coronavariant utomhus i linje med våra konstiga liv i år, och att de hade valt e... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Trevligt julklappsspel men väldigt tunga dagar...

 Hej Mina Fina Julvänner💝.Här i Våran Lilla Julvrå har den senaste veckan varit riktigt tung och jag har helt tappat fotfästet, julstämningen och julinspirationen. Jag är ju som ni kanske vet långtidssjukskriven för bland annat depression, ångest och PTSD, och i korta drag kan man väl säga att helt p... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Våran Lilla Julvrås Jullotteri 2020!

Hej Mina Julvänner!Nu är det äntligen dags för årets Jullotteri här på bloggen när ni har chans att vinna ett par av mina handstickade vantar!Det har blivit lite av en tradition för mig att varje år dela med mig av mina handarbeten här på bloggen till de som uppskattar det, och i år tycker jag defini... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Adventfikat 2020

Hej Mina Julvänner!Det känns så fint att Adventsfikat överhuvudtaget blev av i år💝. Det var ju definitivt inte en självklarhet med allt som har hänt, och även fast vi inte var så många utan bara det gamla vanliga familjegänget så blev det ett trevlig och juligt mysigt Adventsfika. Dagen började med l... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Redo för vårat Adventsfika och julkänslorna flödar...!

Hej Mina Julvännter!Hur har ni det så här kvällen innan första advent?! Själv är jag fylld av julkänslor nu när jag sitter i soffan och tittar på mitt adventspyntade hem. Så underbart att få glömma världen utanför och bara fokusera på att göra det julmysigt här hemma och förbereda de sista ätbara del... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Våran juliga adventsfredag i bilder

Hej Mina Julvänner!Idag har jag återigen haft fullt upp med julbak och julförberedelser och jag passade på att dokumentera min dag med mobilkameran i högsta hugg😊.Kl. 10.23: Vaknade i lugn och ro och låg och zappade på telefonen en stund och kollade in hundcoachen Fredrik Steens besök hos Malou. Han ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Det obligatoriska julkaoset innan Adventfikat (i miniformat à la 2020)

Hej Mina Julvänner!Jag har varit sugen på att julblogga de senaste dagarna, men det har varit så mycket att pyssla med hela tiden och jag har tänkt att jag inte orkar skriva ett 'ordentligt' och välskrivet inlägg. Men nu försöker jag ändå skriva ihop ett inlägg under kvällen genom att ta små pauser i... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

SNÖ och julpyssel!

Hej Mina Julvänner!Idag hade jag bestämt mig för att gå upp extra tidigt så att jag kunde installera mig själv i soffan lagom till Vinterstudion började kl 08.15. Eftersom jag under veckan och igår hade sett att det skulle snöa på morgonkvisten så hade jag jättesvårt att sova under natten, och varje ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Bilder från en vanlig tisdag i november med många juliga inslag

 Hej Mina Julvänner!Hur har ni det med julstämningen? Här är det lite sisådär måste jag erkänna😕. Jag älskar ju julen, men det här året har jag verkligen insett att väldigt mycket av det jag tycker i mysigt runt julen sker tillsammans med familjen... Och nu vet jag ju liksom inte hur det blir med någ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tillbakablick på tidigare novembermånader...

 Hej Mina Julvänner!Hittills i November har jag ju i princip bara handarbetat och tittat på julfilmer; kanske är det mitt sätt att hantera våran oroliga verklighet just nu...Dessutom har jag inte alls lika mycket att pyssla med inför årets Adventsfikat eftersom det blir extremt litet i år. Istället f... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Höstens maniska vantverkstad

Hej Mina Julvänner!Det viktigaste först; en väderrapport! Vi har fortfarande plusgrader och idag har vi även regn så ingen höjdare direkt. Men när jag kollade på väderappen idag så såg jag detta:Jaaa, snööö! Sällan har två små snöflingor gjort mig så uppspelt😂! Fast jag ser ju att det kommer att vara... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Att testa nya julrecept...

Hej Mina Julvänner!Innan jag skriver något annat så måste jag bara säga att JAG LÄNGTAR EFTER SNÖÖÖÖ! Varje dag tittar jag på väderleksappen för att se om det dyker upp några snöflingor framöver men det är bara plusgrader så långt ögat och telefonen kan nå😞. Så frustrerande; det är ju ändå november l... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Jag kunde inte hålla mig längre...🙈!

Hej Mina Julvänner!Ingen av er blir väl särskilt förvånad om jag berättar att jag i veckan bara var TVUNGEN att ta fram lite mer röda textilier i vardagsrummet😂😉. Jag ville göra något som piggar upp mig och får mig att må bättre, och eftersom snön lyser med sin frånvaro 😫 så fick det bli lite julig u... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Vad jag längtar efter just nu...!

 Hej Mina Julvänner!Hoppas ni mår bra? Själv hade jag och hundarna en ganska tuff helg. Min busiga beagle som precis har fyllt 9 år har alltid haft hälsoproblem, och nu mot slutet har det blivit värre. Han har en hel del värk som sjukgymnasten tror beror på problem med ischiasnerven, och han har dess... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

En strålande julträff!

 Hej Mina Julvänner!Vilken underbar söndagskväll jag hade...tillsammans med fina MARIE som har den väletablerade och stämningsfulla julbloggen MARIES STRÅLANDE JUL 💝! När jag började läsa julbloggar och sedermera också startade den här julbloggen, så var Maries julblogg en av de första som jag börjad... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Lite snö, julstämning och ljusslingor!

Hej Mina Julvänner!Jag och hundarna är väldigt förtjusta i sovmorgon och lämnar sällan sängen före kl 10 på morgonen. (Till saken hör förstås att jag har stora sömnproblem så skulle jag gå upp mycket tidigare skulle jag inte fungera😞). Min familj vet om detta, men det finns en godkänd anledning för d... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Mina älskade hundars julfirande

 Hej mina Julvänner!På Instagram har SOFIES JULBLOGG en fotoutmaning där man lägger upp bilder med ett visst jultema varje vecka. Den här veckan var bildtemat JULDJUR (som jag själv faktiskt föreslog när Sofie efterfrågade temaförslag😉😂). Som ni kanske vet vid det här laget så älskar jag mina hundar ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tjuvstartar julbaket med saffran!

Hej Mina Julvänner!Nu börjar det äntligen märkas att resten av världen också börjar förstå att julen är på intågande! Det är nästan den bästa tiden på året när man ser små jultecken dyka upp här och var och man jublar högt inombords varje gång man ser det😂! Äntligen! Elektriker som sätter upp julbely... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julfrossa på IKEA

Hej Mina Julvänner!Så i fredags hade jag en riktigt mysig dag, med ett besök på den nyöppnade julavdelningen på IKEA som den stora höjdpunkten! Som vanligt började dock dagen med en utevistelse med hundarna och eftersom jag visste att jag skulle vara borta några timmar blev det både bus i hundgården ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Juliga stunder från senaste tiden

Hej Mina Julvänner!Den här veckan har jag bara tagit det lugnt och försökt få in så mycket juligt i min vardag som jag bara kan. Jag har tagit fram och tänt mitt gamla doftljus med grandoft...och det doftarmagiskt gott här hemma🎄! Det verkar inte som om Yankee Candle har kvar just denhär ljuvliga jul... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Juläppelminnen🍎

 Hej Mina Julvänner!Idag när jag besökte mataffären så hade de fått in de underbara juläpplena Ingrid Marie för första gången i år🍎🎄🎅!!!Och på en gång överöstes jag av en massa underbara barndomsminnen. Det var nämligen så att när jag var liten bodde vi i en villa i Stockholm och vi hade en härlig tr... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Enkelt vörtbröd med hjälp av Hannu

 Hej Mina Julvänner!Genom åren har jag samlat på mig en del julböcker, och bland julboksförfattarna är Hannu Sarenström en av mina absoluta favoriter. Varje år vid den här tiden brukar jag leta upp dem i bokhyllan och ta fram dem för att läsa om Hannus jul. Böckerna är nämligen skrivna nästan som dag... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Lever i (jul)nuet med julfilmer och annat juligt

Hej Mina Julvänner💓Hur har ni det hemma i stugorna? Nu är det första oktober och mörkt, blött och murrigt ute. Jag har i princip (tunn) mössa på mig så fort jag går ut och har börjat använda mina polotröjor. Snart kommer Allers Julmagasin ut i affärerna vilket jag tror att alla vi julälskare ser fram... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Juligt höstmys!

Hej mina julvänner!Idag har det varit riktigt höstrusk med regn utomhus och så mörkt inomhus att man få ha lampor tända hela dagen. Och det är ju bara SÅ MYSIGT!!! De flesta skulle väl tycka att jag är knäpp som säger det, men jag vet att NI förstår vad jag menar😉. Det är så härligt att äntligen få t... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

En julig återblick

Hej Mina Julvänner!Nu har den kommit..! Vad jag har saknat dig, JULMYSKÄNSLAN💓🎄🤶.Jag har insett nu vad stoppklossen var, så att säga... I augusti fick min minsta och äldsta hund opereras efter att en tand hade gått sönder, och nu i september har min andra hund varit hängig och haft ont vilket slutade... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Oroliga tider...

Hej Mina Julvänner!Jag planerade verkligen inte att vara frånvarande så här länge på bloggen, men jag har inte haft ro eller energi att julblogga. Tyvärr har min underbara busiga beagle (till vänster på bilden nedan) fått hälsoproblem, och jag vet inte var det kommer att sluta vare sig för honom elle... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

VÅRAN JULAFTON 2019

Hej Mina Julvänner!Här kommer ett LÅÅÅÅNGT inlägg om våran fina julafton 2019. Jag hade tänkt att inkludera några extra filmsnuttar också, men tyvärr har Blogger ändrat sin set-up och  jag har inte lyckats ladda ner de filmsnuttarna till bloggen😠. Men jag lägger upp dem på mitt Instagram-konto @varan... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Da'n före dopparedagen 2019

Hej mina Julvänner!Först måste jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fick när jag lade upp säsongens första inlägg💝💝💝. Det gör mig alldeles varm och fluffig inombords att ni är så många som uppskattar denna lilla julhörna💝. TACK!Nu sitter jag här i soffan igen med datorn i knäet, och det lukta... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

ÄNTLIGEN höst i luften, och juliga handarbeten!

Hej på er igen mina fina julvänner! Ja, nu sitter man här igen i soffan med en filt runt axlarna, ett juligt doftljus på bordet och regn och mörker utanför fönstret...visst är det mysigt?!😁Fast jag måste erkänna att det var en stund i våras då jag undrade om det överhuvudtaget skulle bli en jul, så k... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Juliga dagar i Våran Lilla Julvrå

Hej Mina Julvänner!Jag hade tänkt lägga upp ett inlägg om vårat julfirande 2019, men jag har insett att det kommer att bli ett väldigt långt inlägg som jag inte riktigt har ork eller tid för just nu, så jag får spara på den juliga smällkaramellen till en annan dag...Dock kan jag säga att vi hade en f... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

GOD JUL ÖNSKAR VÅRAN LILLA JULVRÅ!

Nu är det julafton och jag har precis njutit av att titta på Fred Flintas Jul och öppnat underbart fina julklappar tillsammans med hundarna. Snart ska jag gå över till min syster och hennes familj för att fortsätta julfirandet med dem och min mamma. Ute är det frost och enligt väderprognosen så kan v... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Mysiga Stora Lilla Julafton med pappa

Hej Mina Julvänner!Idag har det fullt upp med härliga julförberedelser. Jag är verkligen inne på sista tampen nu och har kört järnet här hemma. Jag har bakat morotskaka och kokat mera chokladkola eftersom den första satsen dels gick åt igår och dels blev uppskattade julklappar. Jag har precis gjort e... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Mycket julstök i köket, lite snö och en älskad liten gran...

Hej Mina Julvänner!Just nu står skinkan i ugnen och bakas på låg värme och jag har precis gjort klart laxmoussen till morgondagens julfirande med pappa och hans fru Monika. Det stora huvudansvaret för lilla julaftonen har ju min mamma tagit på sig i år - vilket jag är väldigt tacksam för - men några ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Årets julgran och pepparkakspyssel!

Hej Mina Julvänner!Jag hoppas att ni alla har det bra mitt i julförberedelserna? Här i Våran Lilla Julvrå njuter jag nu av en jättefin rödgran som kom på plats för en vecka sedan, och som jag dekorerade i tisdags. Här kommer lite bilder...I vilken ordning dekorerar ni eran gran? Jag börjar alltid med... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

VINNARNA i Våran Lilla Julvrås Jullotteri!

Hej Mina Julvänner!Vad roligt att ni har varit så pass många som ville vara med och vinna ett par av mina stickade ullvantar med vintermotiv! Och samtidigt var med att skapa spellistan JULÄLSKARNAS FAVORITLÅTAR på Spotify. Har ni Spotify kan jag rekommendera den juliga spellistan fylld med härliga ju... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Sista chansen att vinna vantar och årets julklappsspel och julgran!

Hej Mina Julvänner!Innan jag berättar om familjens julklappsspel i lördags, så vill jag bara påminna om att imorgon midnatt stänger jag anmälan till årets JULLOTTERI där du kan vinna handstickade damvantar.Ni är några stycken som är med och tävlar och det är jätteroligt. Och som en bonus börjar spell... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Juliga dagar att se fram emot!!!

Hej Mina Julvänner!Det känns nästan svårt att förstå att årets bästa månad har börjat! Man går och längtar och längtar och helt plötsligt är december månad här och det känns nästan overkligt. Är det verkligen sant?! Är det verkligen sant att snart är det julafton då jag får sitta och mysa i soffan he... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Extra stor bildbomb på årets mysiga Adventsfika

Hej Mina Julvänner!Årets Adventsfikat - vilket för övrigt var mitt 15:e Adventsfika på raken - blev ganska lugnt men mysigt. Vi var bara den närmaste familjen - sammanlagt 11 personer - så det fanns bra med tid att umgås och prata. Dessutom blev det inte fullt så trångt när vi inte var så många och s... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Vinn handstickat i Våran Lilla Julvrås Jullotteri!

Hej Mina Julvänner!Jag har så mycket pepp för julbloggandet just nu. Allt underbart juligt som händer nu och under de kommande veckorna vill jag blogga om och dela med mig av till er! Framför allt har jag många fina bilder att visa från mitt mysiga Adventsfika igår men innan jag skriver det inlägget ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Våran hektiska dag: Ett (eller 2) foto i timmen

Kl 09.00 Börjar dagen med att prata på telefonen med min älskade syster i en timme. Jag är så tacksam att jaghar en älskad syster som också är en bästa vän.Också tacksam att vakna upp varje dag med mina älskade pälsklingar vid min sida.Kl. 10.00Dagens första promenad i en underbart kall och snöig väl... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Tack och lov för snön!

Hej Mina Julvänner!Vi har fått snö igen! Och jag är så tacksam!I början av veckan mådde jag inte så bra; jag kände mig jättetrött och som om allt jag gjorde gick i slow motion. Jag har en känsla av att allt jobbigt som har hänt det här året - pappas sjukdom, oron och den stora sorgen över Tyson, ekon... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julbaket påbörjat och lite annat smått och gott😊

 Hej Mina Julvänner!Hoppas allt är bra med er😊? Jag misstänker att de flesta av er står och gräver i jullådor med julpynt just nu eller står i köket bland vispar och skålar och väldoftande plåtar med julgott... Visst är det en härlig tid vi har framför oss?! Själv har jag haft fullt upp i några dagar... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Nästan klar med julpyntningen till Adventsfikat

Hej Mina Julvänner!Nu börjar det verkligen bli färdigt här hemma med 'julstylingen' inför Adventsfikat! Vilket är väldigt mysigt, och väldigt skönt. Jag har fortfarande inte kommit igång med bakningen och börjar känna lite stress över allt som ska göras, så det känns väldigt skönt att veta att det me... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Planering av Adventsbaket

Hej Mina Julvänner!Nu börjar det bli dags att på allvar planera och förbereda de ätbara inslagen till Adventsfikat om drygt två veckor. Jag har ju i år bestämt mig för att dra ner en aning på bakningen, och det av flera anledningar. Först och främst så vill jag har mera tid till handarbete och avkopp... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Julprep 3 veckor innan Adventsfikat

Hej Mina Julvänner!Hur har ni det så här i mitten på november? Själv konstaterar jag med skräckblandad förtjusning att det är bara 3 veckor kvar till Adventsfikat! Det börjar dock kännas verkligt, speciellt med tanke på att den snö som kom i fredags fortfarande är kvar på marken, och eftersom det snö... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Vi njuter av SNÖÖÖ❄❄❄!!!

Hej Mina Julvänner!Igår kväll började det SNÖA!!!Jag skulle precis koka lite tomtegröt till middag och titta på ishockey, men när snöflingorna började dala så var jag bara TVUNGEN att klä på mig varmt, väcka hundarna som låg och sov gott på soffan och gå ut i mörkret för att NJUTA!Jag misstänker att ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Den riktiga önskelistan och den omöjliga önskelistan🎁

Hej Mina Julvänner!Jag brukar aldrig skriva om mina julklappsönskelistor eftersom jag är en sådan där tråkig person som för det mesta önskar mig praktiska och förhållandevis billiga grejor som jag vet att jag ändå behöver handla framöver och som tonåringar kan ha råd med. Det blir ju inte så jättespä... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Juligt och mysigt från veckan - och dagen - som gått!

Hej mina julvänner!Nu sitter jag i min soffa med hundarna omkring mig och med ett underbart juligt doftljus tänt på vardagsrumsbordet samt låg gammaldags julmusik i högtalarna och julig mysbelysning i fönstret … och konstaterar att det är mindre än 4 veckor kvar till Adventsfikat och 50 dagar kvar ti... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

SMYGPREMIÄR OCH LITE JULIG PLANERING

Hej Mina Julvänner!Idag är en speciell lördag på året. Det är nämligen smygpremiär för skidsäsongen och den alpina världscupen, och då specifikt för storslalom. För en (vinter)sportsgalning som mig själv så är det jättemysigt och något jag har längtat till hela hösten! Jag längtar ännu mer efter att ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Jullistan om julbloggarna och årets första saffransskorpor!

Hej Mina Julvänner!Nu har jag äntligen fått en ny tandkrona på plats och den senaste månadens tandvärk verkar ha försvunnit för den här gången. Såååå skönt! Nu HOPPAS jag VERKLIGEN att det är slut med drama för det här året och att jag får en chans att njuta av alla julförberedelser och allt julmys i... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

JULLISTAN OM VÅRA ÄLSKADE JULBLOGGAR

Hej Mina Julvänner!Jag vet inte hur det är med er, men själv har jag länge varit nyfiken på alla era fina julbloggar och hur ni tänker runt dem. Varifrån kommer bloggnamnen? Hur valde ni utseendet på bloggen? Varför började ni julblogga? Vilka juliga saker tycker ni om att julblogga om? Ja, det är li... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Att lysa upp en vanlig regnig oktoberdag...

Hej Mina Julvänner!Vad gör en julälskare som vaknar en mörk måndag morgon i mitten på oktober, med regnet piskande mot sovrumsfönstret och en deprimernade väderprognos som ser väldigt blöt ut veckan framöver..?Dessutom har julälskaren väldigt tomt på bankkontot och i sitt kylskåpet och har haft tandv... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Besviken IKEA-besökare...

Hej Mina Julvänner!Igår skulle julavdelningen på 'mitt' IKEA öppnas och jag såg verkligen fram emot att åka dit och kika tillsammans med syrran. Jag har försökt undvika att se alltför många pressbilder på deras julvaror så att det skulle bli lite nyhetens behag när jag äntligen fick gå och titta själ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Vardagsliv med julskimmer

Hej Mina Julvänner!När jag den här tiden på året ska försöka vila och ta det lugnt hemma och skämma bort mig själv så blir det juligt tema på nästan allt jag gör. Tankar på Julen och allt som har med julen att göra får mig alltid att må bättre, så det är väl inte så konstigt att så är fallet. Så det ... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Snö!!!

 Hej Mina Julvänner!Jag skulle kunna berätta om hur jag hade ett lååångt besök hos tandläkaren på två timmar i onsdags, och hur jag sedan dess har helt utslagen och haft så pass mycket värk i kinden att jag inte ens orkade läsa min nya jultidning...men jag tänker fokusera på något mycket härligare so... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Att öppna en jullåda...

Hej Mina Julvänner!Som jag berättade i mitt förra inlägg så har min älskade pappa drabbats av Alzheimer vilket tyvärr har lett till att han bland annat inte kan köra bil längre. Därför hjälpte syrrans familj till att tömma ett gammalt förråd som han och hans fru hade och jag fick hem en låda med gaml... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Förändringarnas (jul)år...

Hej Mina Julvänner!Det har hänt en del tråkigt i våran familj det här året (förutom det jag redan har nämnt om Tyson etc). Min älskade pappa har blivit diagnostiserad med alzheimer vilket känns fruktansvärt jobbigt. Han mår ännu så länge ganska bra, men tankarna på framtiden för pappa känns ju väldig... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Årets första jullista!

Hej Mina Julvänner!Det är dags för mig att svara på årets första jullista! Den här kommer från Marre som har den mysiga julbloggen JULSTÄMNING HOS OSS.Har du någon jul-sak som ligger dig varmt om hjärtat?Oj, det finns ett antal julsaker som jag njuter av att ta fram varje jul. Framför allt sådant som... Läs mer i Våran lilla julvrå.
Bloggfoto saknas

Det bästa med den här tiden på året!

Hej mina julvänner!Idag har jag varit till tandläkaren TVÅ gånger; tur att man bor nära! OCH vi har en plan för hur min trasiga porslinstand ska hanteras framöver vilket känns otroligt skönt. Den värsta oron har släppt för stunden - även om jag är fruktansvärt trött - så just nu vill jag fokusera på ... Läs mer i Våran lilla julvrå.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby