Presenttips.se logo

Julbloggen: Tusen julejus

Bloggfoto saknas

Hur man håller suget efter julbak i styr...

2016-09-12 i Tusen julejus
.. Man gör höstiga varianter!  Idag fick jag världens största sug efter Rocky roads. Men det är fortfarande 20+ och smakerna kändes lite tunga för sensommaren.. Så jag gjorde helt enkelt en sensommar-version!Vit choklad, cashewnötter, torkade tranbär och blåbär samt marshmallows (duh) fick göra trick... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

'Tis kind of the season

2016-09-07 i Tusen julejus
September!!! Visserligen 7 dagar in redan, men September nonetheless. Jag har superduper mycket plugg, så än har jag inte hunnit reflektera över hösten särskilt mycket. Men för någon vecka sen hittade jag Jokks nya smak, och kunde inte kontrollera mig själv; äpple och kanel är ju bara för höstigt för... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Bucket list

2016-08-16 i Tusen julejus
Idag började jag skolan. Det känns bra att komma tillbaka igen med några enstaka kurser bara för att få känna lite på hur det är att plugga igen. Jag tog ju studenten förra året så har haft en liten paus.Som alltid så får skolstart mig att tänka på hösten. Det är ju lite som ett avslut för sommaren, ... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Jullängtan sprider sig...

2016-07-26 i Tusen julejus
Såg ni vad Pågen Gifflar la upp på sin Facebook sida för några dagar sedan? Lite skoj ändå. Men jag ska försöka ta vara på värmen så länge den varar. Vi ses när vi ses!... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Christmas feelings, why are you here?

2016-06-02 i Tusen julejus
Andra juni och 29 grader i skuggan. Hela dagen spenderar jag i trädgården med en bok och försöker få någon liten aning till bränna inför sommaren. Och jag tänker på julen. Varför längtar jag redan, när jag ligger där och njuter av att äntligen slippa jacka och långbyxor? Det kanske ligger i den där s... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Ultimata kombon

2015-12-02 i Tusen julejus
Glögg och gröt - bästa kombon som finns! Sörjer lite att jag inte har haft tid med julpyssel och julbak eller bloggande. Tröstar mig med juliga smaker. Trots allt är jag nästan färdig med julklapparna - ett mirakel! Bloggen får dock lida mest tror jag. Det känns tråkigt, jag var riktigt taggad på att... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

C O U N T D O W N

2015-11-24 i Tusen julejus
Lämpligt att jag kommer tillbaka när det är en månad kvar till julafton va? :)Det har hänt en hel del det senaste så jag har inte riktigt haft tid att varken läsa julbloggar eller uppdatera min egen. Det kommer nog bli relativt glest hädanefter också för jag kommer jobba hela December! Fick en liten ... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

På gång.

2015-10-21 i Tusen julejus
Jag försvann lite med uppdateringen där, anledningen är att jag faktiskt inte gjort något särskilt juligt det senaste. Jag har varit lite upptagen med andra saker som gjort att jag inte riktigt haft tankarna på det.Men så gick jag i stan och såg hur mycket affärerna har börjat julskylta. Och jag bara... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Åter.

2015-10-12 i Tusen julejus
Dimoda sviker aldrig! Idag såg jag att dem hade plockat fram tomtar! Bloggade ju för någon vecka sen om att de hade tagit fram lite granar och julstjärnor men nu börjar de sakta men säkert fylla butiken med juligt...Åhléns city i Nordstan har även dem börjat plocka fram, men än så länge är det mest k... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

4.

2015-10-04 i Tusen julejus
Eftersom jag är som jag är så glömde jag ju av dag 2 och 3. Ops. :) Som sagt kommer jag bara göra de jag kommer ihåg/hinner med... Så idag kör vi den fjärde bara för att.Idag fick jag ett ryck och bakade kanelbullar dagen till ära. Under tiden satte jag på julmusik (det luktade ju kanel, kunde verkli... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Oktoberutmaning! Dag 1.

2015-10-01 i Tusen julejus
Vad roligt att julkulturcramar tog initiativet med en liten Oktoberutmaning. Jag ska försöka vara med så gott det går, eller snarare, så gott jag kommer ihåg, haha. Väldigt bra om man inte har något att skriva om. :)Eftersom dag ett skulle vara att man beskrev sitt juliga jag med en bild så bjussar j... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Julen närmar sig...

2015-09-29 i Tusen julejus
Det är aningen svårt att tro dock, när solen skiner som den gör och träden håller stenhårt på sina gröna löv. Hittills har jag bara sett ett fåtal orangea grenar och det gjorde mig lite olustig. Visst, det är bara September, och visst, det går kanske inte så fort, men jag var lite ledsen. Har inte ti... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Julfin.

2015-09-24 i Tusen julejus
Nu är det bara 3 (!!!!!!!) månader kvar till julafton! Vad händer? Tiden går ju så fort!För några dagar sedan fick jag hem en liten beställning jag lade för några veckor sedan. Nageldekaler! Jag beställde ett litet paket med fina julgranskulor som jag tänkte smycka mina naglar med närmare November. L... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Höstläsning om vintern.

2015-09-22 i Tusen julejus
Igår fyndade jag denna på Akademibokhandeln. En bok med tre olika historier som flyter samman under julafton. Har hittills bara läst en av historierna men den verkar helt okej. Den mättar ju min julhunger en liten stund i alla fall..! Återkommer när den är färdigläst för en liten recension. :)... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Autumn aesthetic.

2015-09-20 i Tusen julejus
En kopp med varm pepparmynts-choklad. Finns det något mer höstigt? I think not.... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Julavsnitt.

2015-09-20 i Tusen julejus
Jag har spenderat helgen genom att gå igenom lite julavsnitt av mina favoritserier... När man är sjuk finns det ju inte så mycket annat att göra. Just nu är mina favoriter Bob's burgers.Deras jul är alltid aningen kaotisk men det är något med dem jag tycker så mycket om.Har ni någon serie vars julavs... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Julklappstips till den frusne!

2015-09-19 i Tusen julejus
Ingen höst utan förkylning, snyftar jag och kurar ihop mig i soffan med min värmefilt och en kopp varm choklad. Har åkt på en dunderförkylning och något släng av ögoninflammation så jag sitter bara och läser julbloggar och tycker synd om mig själv. Roligare lördag kunde man ju önskat sig. :(På tal om... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Fina gardiner från Jotex.

2015-09-16 i Tusen julejus
Kollade lite på Jotex sida efter julnyheter men än så länge fanns det bara gardiner ute på hemsidan. Vill så gärna ha julgardiner i sovrummet men tror inte det funkar med rullgardinen.. :( Vi får se hur det blir. Om det nu skulle funka skulle jag gärna vilja ha någon av de två nedan.Gardin 1 / Gardin... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Älskade mys...

2015-09-15 i Tusen julejus
Att städa med julmusik i bakgrunden och hagel smattrandes mot fönsterrutorna... Det är väl ändå höjden av höstmys? Kan inte vänta tills mina rum är pyntade med glitter och tomtar och julbelysning... Skönt att drömma sig bort lite när det är lite bitande kallt ute och inte mycket annat händer en tisda... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Barndomsminnen.

2015-09-14 i Tusen julejus
När jag var liten hade jag en film på VHS som spolades tillbaka så många gånger att bandet blev trasigt. Rudolf-filmen. Jag minns att jag satt året runt och kollade på den om och om utan att tröttna. Den var så fin med sina låtar och all snö och tomtens verkstad och de små renarna som gick i renskola... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Mandelrutor.

2015-09-11 i Tusen julejus
Igår blev det lite godisbak i ära till att glöggmärkena släppte sina smaker för i år! Jätte goda mumsbitar som var väääldigt söta men helt klart värda 'besväret'. Och bara för att så delar jag med mig av receptet här!... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Blossa?

2015-09-10 i Tusen julejus
Och årets smak verkar vara "Earl Grey" om jag läser rätt på sidan. Av någon anledning kan jag bara se små bilder på flaskan men ingen faktisk flik med konkret information. Någon som vet om detta stämmer? :) Blir väldans glad om det är så, älskar te och dricker kopiöst mycket till vardags!Edit: Nu såg... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Autumn vibes

2015-09-09 i Tusen julejus
September är kommen! Och det betyder ju självklart att mina jul-feelings börjar titta fram...Om det var något jag konstaterade förra året var att jag var extremt dålig på att jonglera skolarbete och bloggen. Därför avslutades bloggen abrupt (igen....) innan jul då skolan ofta blir intensiv innan årsk... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

Tredje advent.

2014-12-14 i Tusen julejus
Och så blev det tredje advent, och jag kliar mig i huvudet och undrar var tusan tiden tog vägen. Den bara sprang förbi!Denna veckan har tyvärr inte varit ens lite julig. På vardagarna hinner man ju inte med så mycket. Men nu i helgen hade vi i familjen det årliga julpysslet, och med glögg, julmusik o... Läs mer i Tusen julejus.
Bloggfoto saknas

I julens tecken.

2014-12-07 i Tusen julejus
Det är svårt att hinna med att blogga om vad som händer ibland, och just nu har jag inte så mycket tid över. Men idag är det ju andra advent, och då kändes det rätt att uppdatera.I torsdags var jag på jul på Liseberg första gången för i år. Det blev lite shopping, marsipan till mamma, julsnus till pa... Läs mer i Tusen julejus.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby