Presenttips.se logo

Julbloggen: Tonkans jul

Bloggfoto saknas

På väg!

2016-03-25 i Tonkans jul
Då var vi på väg blrjar väl närma sig Mora.Humöret är på topp om än något trött. - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Recept: vegetariska julbullar

2015-12-13 i Tonkans jul
åh igår lagade jag sååååå goda vegetariska julbullar! :) några av dem sparade jag och frös ned för att ha till jul, ska laga ännu mer om några dagar! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av mitt recept! :) Vegetariska julbullar Ingredienser: 3dl kokta ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Adventsmys

2015-11-29 i Tonkans jul
Per Morbergs julglögg och ekologiska pepparkakor med ädelost special från kvibille :) så gott! hur har ni firat in första advent? /Elisa - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Första advent

2015-11-29 i Tonkans jul
Idag är det första advent, detta har jag och min man och hans familj firat genom att dricka glögg och ätit pepparkakor med ädelost, sååå gott! Självklart har vi även tänt det första ljuset och lyssnat på julmusik, ikväll ska vi även se en julfilm, vi får ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Vegetarisk sill

2015-11-17 i Tonkans jul
Elisa skrev här tidigare om vegetarisk sill och jag blev riktigt sugen på att pröva detta! :) Jag hittade tre recept, alla från Goodstore.se som jag tyckte lät goda. Så dessa är jag väldigt sugen på att testa! :) Aubergine-sill i senapssås 1 dl senap ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Chokladkalender

2015-11-13 i Tonkans jul
I dag köpte jag min obligatoriska chokladkalender, så nu slipper jag gå utan choklad i år också! Ser så mycket fram emot att få börja räkna datum till jul! /Elisa - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Inspiration julpyssel: Egna julkort och julklappsetiketter

2015-11-13 i Tonkans jul
Den första november träffades jag och Linnea och flera andra för en liten pysselkväll, vi gjorde julkort och julklappsetiketter. Vi drack även julmust och åt pepparkakor och juleskum - har ni testat årets smak clementine? så god! Att göra egna julkort ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Julpyssel: Göra egna juleljus

2015-11-13 i Tonkans jul
Hej! Här om dagen bestämde jag mig för att testa att göra ett ljus. Jag har börjat att göra ett ljus men så småningom har jag tänkte göra tre ljus till och göra en adventsljusstake (måste bara samla ihop lite mer toarullar först och skaffa fram en ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Gästbloggar: Vegetariskt julbord

2015-11-13 i Tonkans jul
Hej! Jag heter Elisa och jag är kusin med Linnea och Monica är min ingifta faster. Jag har fått äran att få gästblogga litegrann. Nog om mig, det här inlägget ska handla om något som både jag och Linnea håller varmt om hjärtat. Jo vegetarisk mat, närmare ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Tillbaka!

2015-10-13 i Tonkans jul
Hej! Det blev ett långt litet uppehåll för mig. Jag har haft så mycket i skolan så jag har inte riktigt haft ork till att blogga, även om jag självklart sett till att läsa alla era bloggar! :-D Hur som helst så har jag i alla fall tjuvsmakat julmusten ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Tentaplugg...

2015-09-20 i Tonkans jul
Förlåt.! Jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna, men det beror helt enkelt på att vi är inne i en tentavecka nu, vilket jag även kommer vara nästa vecka. Så jag gör i princip inget annat än att plugga. Men oroa er inte, jag ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Historieätarna firar jul

2015-09-19 i Tonkans jul
Som en uppvärmning till årets julkalender delar jag med mig av ett avsnitt jag hittade ur historieätarna! Trevlig Lördag på er alla! :-) / Linnea - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Tusen år till julafton..

2015-09-18 i Tonkans jul
..är som bekant titeln på årets julkalender! Årets julkalender kommer att handla om julens historia från år 1015 fram till år 2015. Ni som sett Historieätarna kanske har förstått att det här är en julig-barnvariant av det tv-programmet. Jag älskar ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Julklappstips #1

2015-09-17 i Tonkans jul
Vi vet alla hur svårt det kan vara att komma på vad man ska köpa i julklapp ibland. Så därför tänkte jag lägga ut lite julklappstips här. Vem vet, kanske hittar du den perfektajulklappen bland tipsen ^.^ De första julklappstipsen jag tänkte ge, riktar ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

En till liten jullista

2015-09-17 i Tonkans jul
Så, nu tänkte även jag göra den här listan som jag sett på några julbloggar. :-) Jag vet inte vem som skapat listan men jag hittade den i alla fall hos MinGlittrigaJul. :-) Knäck - Kola Apelsin - SatsumasKöpta köttbullar - hemlagade köttbullar ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Vintriga Cupcakes

2015-09-16 i Tonkans jul
Jag tycker jättemycket om att baka, även om varken matlagning eller bakning är min starka sida. Men Cupcakes klarar jag i alla fall av att baka, haha ;-) Det är roligt med cupcakes när man kan variera dem så mycket, både i smak och utseende. Det finns ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Juliga naglar

2015-09-16 i Tonkans jul
Jag älskar verkligen nagellack och tycker att det är väldigt mysigt och kreativt att fixa sina naglar på något roligt sätt! :-) Så till julen kommer jag absolut att göra något roligt med mina naglar, nackdelen är bara att när man jobbar inom vården som ... - ... Läs mer i Tonkans jul.
Bloggfoto saknas

Julfilmer

2015-09-15 i Tonkans jul
Jag äger inte så många julfilmer och de få julfilmer jag har är tecknade. Så jag undrar om ni har några tips på juliga filmer och vilka är era favoriter? :-) Jag skulle vilja slänga iväg en beställning på några filmer nu när det börjar närma sig jul :-) ... - ... Läs mer i Tonkans jul.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby