Presenttips.se logo

Julbloggen: Sandransjul

Bloggfoto saknas

God Jul 2019

2019-12-24 i Sandransjul
Efter en hektisk månad men mysig  också kom så äntligen Julafton 2019.  - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

1 december

2019-12-01 i Sandransjul
Nu är det äntligen 1:a december och 1:a advent likaså. Jag har haft fullt upp med examensarbete och arbete. Nu börjar det så smått lugna ner sig lite. Nu är det 1,5 månad kvar tills jag tar examen och 3,5 års studier på Univestitet lider mot sitt slut ... - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Snart kan man börja nosa på julsäsongen.

2019-07-23 i Sandransjul
Hej hallå mitt i sommaren. Äntligen kom sommarvädret till oss. För mig har sommaren inneburit mest jobb. Ska jobba några veckor till sen får jag lite ledigt i mitten av augusti innan sista terminen på universtitet börjar. I år har jag varit rikitgt ... - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Gott nytt år.

2019-01-01 i Sandransjul
2018!. Vad ska man säga, det året då glädje och sorg gick hand i hand. Jag är så bortskämd och glad i att ha en underbar familj♥, "flocken", kollegor och underbara kursare och vänner som liksom fångar mig och bara är som de är och låter mig vara mig. ... - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Julafton

2018-12-24 i Sandransjul
Efter Kalle Anka åkte vi hem igen till oss, där sambons familj väntade, där blev det glögg och vidare paket öppning. Många fina klappar 😊.  Nu är svågern kvar hos oss nån dag och nu sitter vi och tittar på tv å spelar spel.  ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

God Jul och Julaftons morgon.

2018-12-24 i Sandransjul
Så nu är det julafton. Julafton, jag vaknade 7.10 gjorde kaffe i min julmugg och kollade julkalenderns sista avsnitt. Sen blev det grötfrukost och ett glas julmust. Nu ska jag sitta en stund i soffan med min julfilt och sen är det dags att duscha och ... - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Uppesittarkväll 2018

2018-12-23 i Sandransjul
Ingen vinst tyvärr. Besluta mig att krypa till kojs å vänta in julafton efter sista brickan. Nu ska jag försöka somna i tid så jag kan komma upp imorgon å njuta av julafton. ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Dan före dan

2018-12-23 i Sandransjul
Så där ja, dan före dan. Imorgon är det julafton. Denna måndad går i ett nafs alltså. Va ju nyss första december. Och idag tänder vi det sista ljuset i adventsljusstaken. Imorse vaknad jag lagom till Julkalendern och utanför var det vit av snön som ... - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Julnaglar

2018-12-22 i Sandransjul
Älskar nagellack denna heter "bring the bling merry" Så nu är naglarna julpyntade också 🤗🎅... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Julledigt

2018-12-22 i Sandransjul
Så nu så tar jag julledigt. Jobbat 9-15 idag men nu är jag ledig fram till 27 december. Nu ska jag bara julmysa hemmavid. Imorgon är det uppesittarkväll och sen är det julafton. Å det verkade lovande att vi får en riktigt vit jul 🙂. Julpjymasbyxor på ... - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Lucia

2018-12-13 i Sandransjul
Gick upp i morse å var laddad med Lussebulle å kaffe men insåg att jag var uppe för tidigt Luciamorgon började inte förrän 7. Så jag fick ta Luciafikan å se julkalendern. Sen fick jag kika på  Luciamorgon på bussen. Va ju inte lika mysgigt men det ... - ... Läs mer i Sandransjul.
Bloggfoto saknas

Julbaka

2018-12-04 i Sandransjul
Lussekatter, Rocky road, knäck och fudge. Tillsammans med Adde syster och systersonen. Bra när man kan baka ihop dela på jobbet å ingredienser. ... Läs mer i Sandransjul.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby