Presenttips.se logo

Julbloggen: Ljuva jul

Bloggfoto saknas

Ljuvliga bakformar från Nordic Ware

2016-09-14 i Ljuva jul
Vi är nästan halvvägs genom september och självklart känner vi redan att hösten nalkas. I Stockholm är vädret fortfarande ganska varmt, definitivt inte det önskade "sweather weather" som vi alla längtar efter. Känner att det börjar bli dags för bak, mys ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Ny Snobben-film!

2015-10-05 i Ljuva jul
På juldagen har en 3D-animerad Snobbenfilm premiär. Det är inget julfilm, ändock utspelar den sig i vinterlandskap och ser såå himla mysig ut. Jag älskade Snobben när jag var liten, och det glädjer mig att även kommande generationer kommer få uppskatta ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Blossa 2015

2015-09-10 i Ljuva jul
Blossa släppte årets glöggsmak idag - Earl Grey! Jag tycker att en dryck med smak av en annan dryck låter lite som kaka på kaka om jag ska vara ärlig, och så är det väl inte så väldigt mycket jul över just Earl Grey-smaken? Hur som tänker jag i alla fall ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Höstlista

2015-09-01 i Ljuva jul
Idag är det första september, så nu är det äntligen höst! Hit har hösten verkligen kommit, då det har regnat exakt hela dagen. Jag är ledig idag och planerar att byta till höstlakan i sängen och dricka en massa te. Vad passar bättre på höstens första dag ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

H&M home julen 2015

2015-08-24 i Ljuva jul
H&M home har släppt sin vinterkollektion för 2015 och det är en blandning mellan vinter- och julmys! Andra julbloggar har redan tagit upp H&Ms julsläpp, men vi visar alla olika saker ur den. Jag har valt ut mina favoriter från kollektionen (som kan ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Två systrar, en blogg!

2015-08-18 i Ljuva jul
Jag har varit världens sämsta julbloggare, och hunnit bli klar med julen innan den ens börjat. I år blir det skärpning och jag har valt att ta hjälp av min minst lika julentusiastiska syster, Desirée. I år ska vi nämligen köra stenhårt på julblogget och ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Winter Wonderland, London 2014

2014-12-05 i Ljuva jul
Tjena världen! Är i London, vilket har fått bloggen att lida lite, men tänkte bara slänga in lite bilder från igår då vi var på en helt supergalen julmarknad i Hyde Park. Det var så himla mycket att se och själva marknaden var enorm. Mycket ljus och ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

The Body Shops Julkalender

2014-11-20 i Ljuva jul
När jag var hemma i helgen överraskade min mamma och pappa mig med världens bästa grej - nämligen The Body Shops julkalender! Världens lyxigaste ting någonsin, och känner mig rejält bortskämd, vilket dock inte gör att jag älskar den en smula mindre än ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Henrik Dorsin

2014-11-20 i Ljuva jul
Att jag inte tänkte på honom! Jag tror att Henrik kommer göra detta utmärkt - såhär nöjd har jag aldrig varit med en julvärd. Heja Henrik! - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Årets julvärd om tre minuter

2014-11-20 i Ljuva jul
SNÄLLA, kan det vara Edward Blom eller Lotta Lundgren? Tänk er vad härligt det vore om Edward Blom ledde den - en riktig mysfarbror ändå. - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Aktion Julklappen

2014-11-16 i Ljuva jul
Idag packade vi ner tvålar, ritblock, kritor, tablettaskar och en hel del andra grejer i paket som ska skickas till utsatta barn i Europa. Det känns så himla varmt i hjärtat att få hjälpa barn och få ge dem en både kul och användbar gåva, samtidigt som ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Lussebullar!

2014-11-09 i Ljuva jul
Idag körde jag all in på söndagsmys och köpte med mig Skogaholms lussebullar, som var hur goda som helst! De kan jag verkligen rekommendera om ni inte hinner med baket, eller bara vill tjuvstarta som jag. Till lussebullarna avnjöts NKs julte, som har en ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Den senaste tiden

2014-11-08 i Ljuva jul
Nu får jag skämmas! Det är en så dålig cirkel det där, när man struntar i att blogga, för det dåliga samvetet kommer krypandes, dock varvas det med en prestationsångest som berättar att jag ju måste skriva något bra när jag väl skriver något. Nu blir det ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Till hunden eller katten?

2014-10-13 i Ljuva jul
På eBay kryllar det av dessa söta flugor att ha runt hundens eller kattens hals när hen vill vara extra fin, som exempelvis runt jul. Min hund har fått en röd fluga, som han blev jättefin i! Bara att söka på "dog bow" eller liknande på eBay så får ni hur ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Bra, SVT!

2014-10-09 i Ljuva jul
Läste igår på Lotta Lundgrens twitter att Historieätarna ska göra julkalendern till nästa år. Jag älskar ju historia, och dessutom fullkomligt ääälskar jag Lotta, och Lotta och Erik som duo. Jag har inte fallit för något julkalender sedan Sunes Jul (och ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Starfluted Christmas

2014-10-01 i Ljuva jul
Royal Copenhagens julkollektion har ju funnits i några år nu, men det gör inte att jag har tappat intresset för den. Servisen går under namnet Starfluted Christmas och är klassiskt julig, utan att vara varken för mycket eller för lite. Själv är jag såld ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Snö

2014-09-21 i Ljuva jul
Och idag, denna septembermorgon, vaknar vi upp till beskedet att årets första snö har fallit. I Kiruna, förvisso - men ändå! Nu är jag ruskigt avundsjuk på er Kirunabor, njut! Nu börjar hösten och kylan stiga in, enligt metereologerna på radio ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Jullista

2014-08-23 i Ljuva jul
Sådär! Nu kommer årets första jullista, som jag faktiskt har knåpat ihop helt själv. Vad är det absolut bästa med julen? Det är utan tvekan stämningen som infinner sig i staden man bor i, människorna man möter och i hemmet som man lever i. Det är ju ändå ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

H&M-home jul 2014

2014-08-20 i Ljuva jul
Hej allihopa! Någon dag efter att jag skrev mitt vädjande inlägg om att hösten så gäärna fick komma så blev faktiskt luften ute mycket svalare. Det var som att det hände något med vädret som informerade om nya tider. För det är just vad det är nu - nya ... - ... Läs mer i Ljuva jul.
Bloggfoto saknas

Ny bloggdesign!

2014-08-07 i Ljuva jul
Hej alla! Idag vaknade jag av åskan som small utomhus, och regnsmatter mot mitt fönster. Drack min första kopp te på flera månader och mös, klockan fem på morgonen. Morgonstund har guld i mun, som man brukar säga! Jag tänkte egentligen bara hoppa in och ... - ... Läs mer i Ljuva jul.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby