Presenttips.se logo

Julbloggen: Linneas Jul

Bloggfoto saknas

Linneas önskelista 2013

2013-10-14 i Linneas Jul
Så var det dags för min önskelista. Då jag fyller år i November tyckte jag att jag lika gärna kan lägga upp min öskelista nu ;) Det kanske kommer ett uppdaterat inlägg senare också då jag har en tendens att hitta fler saker jag vill ha ;) Allra hellst ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Blossas årsglögg 2013

2013-10-14 i Linneas Jul
För ett tag sedan släppte den stora glöggtillverkaren Blossa smaken på sin årsglögg för 2013. Men något som är nytt är att vi inte får veta den faktiska smaken på glöggen, utan enbart att dess smak är inspirerad från Dalarna (mina hemtrakter alltså!!) ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Årets julkalender 2013

2013-10-14 i Linneas Jul
Hej allihop! Jag har fått en hel del önskemål om att jag ska börja skriva på den här bloggen och jag ska väl göra ett försök! Men jag lovar inte att det kommer hålla i sig då jag är en jättedålig bloggare! ;) Men om det är lite dött här så rekomenderar ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

26e November

2012-11-26 i Linneas Jul
Hej på er alla! Trots att jag har varit så dålig på att blogga, så verkar det fortfarande finnas några själar som kikar in här emellanåt! <3 Den första snön har redan besökt oss i Dalarna. Men den försvann lika fort som den kom. Det snöade idag på ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

jullista

2012-10-03 i Linneas Jul
Hade du en bra jul förra året? O Ja!! Den var jätte mysig, både julafton och allt julstök innan! Här fick vi även en vit jul, så det var riktigt mysigt! :) I vems hem firade du jul? Oj, vi var på många ställen. Jag och min sambo sov hos min mamma o ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Tack alla julbloggare!

2012-10-01 i Linneas Jul
Jag vill bara säga tack till alla fina julbloggare där ute! Ni ger mig massor av inspiration och det är underbart att läsa om alla tips och ideer kring julen! :) För tillfället sitter jag och skriver en uppsats i en kurs som heter "Neuropsykiatri och ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Julklappstema: Vampyrer

2012-09-20 i Linneas Jul
Hej på er! Jag tänkte börja ha lite olika julklappsteman här på bloggen (fick idén från en annan blogg som jag tyvärr glömt namnet på). Alltså jag väljer ett tema och sedan hittar julklappar kring det. Har ni någon idé på ett tema så får ni gärna säga ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Lussekatter och jultidningar

2012-09-17 i Linneas Jul
Hej allihop! Nu är det verkligen höst här i Dalarna. Löven har fått en underbar gul-röd-orange färg och dagarna är inte längre lika varma. Det har även hunnit bli frost på sina ställen. Underbart tycker jag som älskar hösten! Älskar att man kan ta på sig ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Första julklapparna köpta

2012-08-27 i Linneas Jul
Ja, nu tror ni väl att jag har blivit galen, men jag har faktiskt köpt två julklappar redan! Jag köpte dem när vi var på semester i Värmland så det är orsaken att jag köpte dem så tidigt. :) Julklapparna blev till min bror och till hans flickvän. Har ni ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Sneak peak på årets julkalender

2012-08-25 i Linneas Jul
Hittade lite bilder från årets julkalender här, så jag tänkte dela med mig av några :) Vad tycker ni? Ser den spännande ut? :) Jag tycker i alla fall att det är riktigt roligt att Sean och Staffan är med, annars hade det inte varit samma sak! - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

4 månader kvar

2012-08-24 i Linneas Jul
Hej på er allihop! Idag är det fyra månader (123 dagar) kvar till julafton! Har någon av er börjat längta lite? :) - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Önskelista

2012-08-21 i Linneas Jul
Hej på er alla! :) Jag har redan kommit på vad jag önskar mig i julklapp och present (fyller år i november). x) Lite tidigt kan tyckas, men så vet åtminstonde alla vad jag vill ha. ;) Jag önskar mig The hunger games på Bluray och även säsong 3 av the ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

8e Augusti

2012-08-08 i Linneas Jul
Hej på er allihop! :) Augusti har just börjat och hur spenderar jag denna dag? Jo, jag har slagit på en julfilm! Egentligen brukar jag vänta till september - Oktober någon gång, men jag kände helt enkelt för en julfilm idag! ;-) Även om det är lite emot ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Semester istället för julklappar?

2012-07-11 i Linneas Jul
Hej på er alla! :D Min familj funderar på om vi ska åka utomland istället för att köpa julklappar och jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Jag älskar verkligen att köpa och ge bort julklappar och tycker att detta är en av de stora nöjerna under ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Jul längtan..

2012-07-02 i Linneas Jul
Just nu hade jag gjort vad som hellst för lite snö ute på gården. Ett glas julmust, pepparkakor och Mysteriet på greveholm. Snart ska jag och mamma i alla fall börja med vårat julpyssel! Haha. Någon mer som lägtar till årets julkalender som är ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Julpyssel?

2012-06-28 i Linneas Jul
Hej på er alla! :) Ja, nu när Midsommar har passerat så har jag och min mamma börjat planera julpyssel, tja, det ska väl börjas i tid ;) Jag har minsann sett att det börjat komma hit lite läsare, så det borde inte bara vara jag som har lite, lite längtan ... - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

Julklapp

2012-06-18 i Linneas Jul
Hej på er alla!Idag är det 190 dagar kvar till Julafton!Så jag tänkte kika in här och berätta att min mamma, som är lika jultokig som mig, i Lördags köpte sin allra första julklapp!tja.. Det gäller att vara ute i tid ;) - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

205 dagar kvar..

2012-06-02 i Linneas Jul
Hej på er alla!Jag hoppas att ni njuter av sommare för fullt, även om julen är bra mysig så är det ändå bra att njuta av sommaren ^^Idag är det 205 dagar kvar till julafton och tro det eller ej, men jag har börjat längta lite, lite efter julen :) - ... Läs mer i Linneas Jul.
Bloggfoto saknas

10 månader kvar

2012-02-25 i Linneas Jul
Igår var det 10 månader kvar till Julafton, och idag är det 303 dagar kvar! :) Visserligen längtar jag framförallt till sommaren nu, men eftersom jag vill uppdatera lite här, så tänkte jag räkna ner dagarna till jul igen :) - ... Läs mer i Linneas Jul.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby