Presenttips.se logo

Julbloggen: Kamillas söta jul

Bloggfoto saknas

☆ Fjärde advent ☆

2013-12-22 i Kamillas söta jul
Så vi det fjärde ljuset tänderdet är fjärde helgen i december.Vår längtan är nu stor,större än man nånsin tror.Ung, gammal, snäll och rar alla längtar vi efter tomtefar!-Kamilla-... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

☆ Tredje advent ☆

2013-12-15 i Kamillas söta jul
Så nu vi tredje ljuset tänder,det är nu tredje helgen i december.Lucia har kommit och gått, och väntar gör vi alla som smått.-Kamilla-... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

☆ Andra advent ☆

2013-12-08 i Kamillas söta jul
Så vi andra ljuset tänderdet är den andra helgen i december.Ute är kall och krispig snö,och inte en enda längtar efter tö.-Kamilla-... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

☆ Första advent ☆

2013-12-01 i Kamillas söta jul
Så vi första ljuset tänderdet är första helgen i december.Vi planerar, pysslar och smusslar,det är inte bara tomten som pusslar.-Kamilla-... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Äntligen!!!

2013-12-01 i Kamillas söta jul
Äntligen december!!!Välkommen till oss kära... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

En blogg jag gillar skarpt!

2013-11-18 i Kamillas söta jul
Ja, det är långt mellan julen 2o12 och 2o13, så jag har hunnit surfa runt en del och dammsuga julbloggar både till höger och vänster! En av mina favorit bloggar är Emelies (http://julitomteverkstan.blogg.se/). Massor med vackra fotografier och bra tips, recept och annat! Jag gillar´t så mycket!Kika i... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Jultvål

2013-11-16 i Kamillas söta jul
Jag sprang på dessa godingar på Dollarstore när jag hastade in för att köpa tandkräm. Jag brukar alltid gå runt och "knarka" lite på julavdelningen först, och sedan gå vidare för att köpa det som jag egentligen kom dit för...Men då, långt bort i gången så såg jag dessa underbara tvålar, och jag köpte... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Glögg?

2013-11-14 i Kamillas söta jul
Gillar ni Blossaglöggen? Jag har jättesvårt att dricka någon glögg med alkohol i, jag är helnykterist, så minsta lilla gnutta alkohol tycker jag smakar som stroh rom (80% sprit). Jag dricker helst godjul glöggen, eller saturnus alkoholfria glögg som man blandar ut med vatten, eller helst förra årets ... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Julplanering..?

2013-11-12 i Kamillas söta jul
Hur långt har ni kommit med er julplanering? Har ni klappar klara och baklistan kollad? Jag kan nog svara ja på det mesta... Det är små justeringar som ska göras inför året, då jag ofta skriver mina listor just efter jul... Jag har kollat julbloggar och läst kakrecept, och smakat massor med julkakor.... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Årets advents ljusstake..?

2013-11-09 i Kamillas söta jul
I fjol blev det aldrig riktigt fixat med adventsljusstaken, jag satte bara dit siffrorna, och så tändes ljusen, ett efter ett. (Jo, jag hade köpt tre påsar med polkagrisar som jag skulle pynta med. Men de hamnade bara i våra magar och hann inte ens fram till ljusen) Men det gör inget, vi njöt lika my... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Hahahaaaa!!!

2013-11-03 i Kamillas söta jul
I fjol köpte jag en ny gran på Rusta för dyra 800 kr. Först blev jag orolig, den såg jätteful ut när jag öppnade kartongen, men allteftersom så växte den i mina ögon, liksom en ful ankunge förvandlades den till en vacker svan!Jag satt och kikade på foton av min gamla gran och började skratta, hur kun... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Ny julservis

2013-10-13 i Kamillas söta jul
Nu börjar det dra ihop sig till jul igen!I slutet på 2o12 så slog jag till på en julservis när Fyrklövern hade ett julerbjudande (som gick ut den 31:a dec, jag beställde den 30:e... för att sedan se att samma erbjudande bara omvandlades till ett vårerbjudande, men what the heck! Huvudsaken jag fick d... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Man kan lita på Dollar

2013-10-06 i Kamillas söta jul
Alltså Dollarstore!! Sviker ALDRIG en julnörd!! Igår sprang jag in för att handla lite lördagsgodis, och vad fick jag se när jag kom in i affären.. JULSAKER!! Åååh, jag var tvungen att gå runt och kika på alla fina julgrejjor ♥ Inte så länge kvar nu!! Tjohooooo(klicka på bilden så blir det bättre upp... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Första snöfallet ❤

2013-09-24 i Kamillas söta jul
Idag så blev himlen mörk på eftermiddagen och såklart tänkte jag att det skulle komma en regnskur. MEN det var inte regn utan en hagelskur, som sedan avtog och sedan började vita flingor sakta dala mot marken.SNÖ, åh du älskade snö ❤Jag skulle aldrig byta norrland mot något annat! Jag ÄLSKAR verklige... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Jag lääängtar efter julmyset!

2013-09-08 i Kamillas söta jul
Jag sitter ofta på Google för att hitta bildinspiration och fina juldukningar. Allt detta googlande gör att jag längtar gaaalet mycket efter julen. Jag hoppas att tiden går fort nu så jag får pynta, baka och pyssla.I år kommer jag att göra alla julklapps etiketter själv, jag gillar verkligen att pyss... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Välkomna tillbaka!

2013-09-02 i Kamillas söta jul
Hej Julsverige!Jag ser att det är fler än jag som fått tillbaka jullängtan och julstämning.Underbart, fantastiskt och alldeles, alldeles underbart!Jag startar härmed säsong två av mitt julbloggande.Jag hoppas ni vill följa mig på min bloggresa genom julen! Jag kommer att hålla igång bloggande förmodl... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Länge kvar...

2013-01-29 i Kamillas söta jul
Så länge kvar, jag längtar efter juuuuulen ❤- Bloggar i farten med min iPhone... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Våga vägra att julen är slut!!

2012-12-31 i Kamillas söta jul
Kokat lite knäck.Det känns trist att julen är slut, meeeen det går ju att dra ut på det lite :)Gott slut och ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!(Bild från Pinkoholic)- Bloggar i farten med min iPhone... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Så börjar det om...

2012-12-26 i Kamillas söta jul
...längtan till julen 2o13 :)Jag är nog lite knäpp, men som vanligt så börjar mitt planerande inför julen 2o13 här...Godis och glöggbord :)Tack till er som följt mig under julmyset 2o12, och jag hoppas på återseende i oktober/november nästa år!- Bloggar i farten med min iPhone... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

God fortsättning!

2012-12-25 i Kamillas söta jul
Julafton är alldeles, alldeles underbar!!...bara det att den går alldeles för fort...Som alltid, börjar julafton med födelsedag!Tårta som mamma bakat <3Sedan, kl 15 börjar julafton.Mammas och pappas gran och klapparna.Kalle anka, och Sarah Dawn Finer i spetsen. Jag tyckte hon gjorde ett toppenjobb... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Dagen före dopparedan!

2012-12-24 i Kamillas söta jul
Precis som de flesta julbloggare så är tiden en vara man har förlite av.Jag trodde jag skulle hinna dela med mig mer av min jul och mina julförberedelser... Men jag är nog en ovan julbloggare, så jag får ta detta som ett läroår och sedan kanske lägga upp en bättre strategi inför julen 2o13 :)Fjärde a... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Julservetter

2012-12-20 i Kamillas söta jul
Hittade så fina (och rooooliga) servetterna på Dollarstore :)Nu är det inte länge kvar!!! Längtar!- Bloggar i farten med min iPhone... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Granen <3

2012-12-17 i Kamillas söta jul
Åh, älskade gran!!!Först när vi började sätta upp granen så blev jag lite skrajsen!Jag köpte ju en ny gran i år, dyr och i mitt tycke såååå underbar.Men när vi började sätta upp den så blev jag konfunderad... Ful var den ju!!Men, ju mer vi böjde ut grenar, desto bättre blev det!Tätare än den gamla i ... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Sötast!!

2012-12-15 i Kamillas söta jul
Små mini pepparkakor ska vi baka imorgon :)Hittade dessa små mini formar och blev jättekär!! Tändsticksasken är en liten, så formarna är superpyttiga.- Bloggar i farten med min iPhone... Läs mer i Kamillas söta jul.
Bloggfoto saknas

Utomhus pynt...?

2012-12-12 i Kamillas söta jul
Pyntar ni utomhus också?Förut gjorde vi det, vårt hus blev tydligen en attraktion som man helt enkelt åkte och tittade på...Vi pyntar numera ingenting ute, elen blev dyr och slingorna gick sönder.Men i lördags var vi och shoppade julklappar, och det blev en tidig julklapp till migsjälv också!Lite pyn... Läs mer i Kamillas söta jul.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby