Presenttips.se logo

Julbloggen: Julmysigt

Bloggfoto saknas

Julafton och fjärde advent

2017-12-24 i Julmysigt
Idag kombinerar vi julafton med fjärde advent.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Nu kommer tredje advent

2017-12-17 i Julmysigt
Tredje advent sveper in och nu tycker jag att tiden börjar gå för snabbt.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Andra advent har kommit

2017-12-10 i Julmysigt
Nu blir det en härlig söndag med andra advent.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Gifta i 10år

2017-12-08 i Julmysigt
Idag har jag och mannen varit gifta i 10-år, herregud vad tiden går snabbt.Får se vad vi hittar på för kul idag =D... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Äntligen första advent

2017-12-03 i Julmysigt
Ja äntligen är första advent här, det ska bli så mysigt.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Göra egna julklappar

2017-12-02 i Julmysigt
Visst är det kul att få julklappar som någon har gjort själv.Känns som att personen verkligen har tagit sig tid till att göra något speciellt just till dig.Här får vi tips på några enkla men fina hemgjorda julklappar.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Julbak i mängder

2017-12-02 i Julmysigt
Ja i år vill jag julbaka i mängder.Varje år vill jag baka massor men stoppar mig själv med att neee ska nog skippa att baka så att jag inte trycker i mig allt själv och kommer rullandes när julafton slår till.Saffran är en svaghet hos mig och vill satsa på att baka nya roliga saker som jag inte har t... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Pynta till pepparkakorna

2017-12-01 i Julmysigt
Är ju helt kass på att baka pepparkakor, endera blir dom brända eller så blir dom sega och konstiga.Gillar ju pepparkakor med glasyr på, både fint och gott.Så i år tänkte jag köpa färdiga pepparkakor och pynta, extra kul om man ska få gäster.Tyckte att dom här var enkla och fina.Är det någon annan so... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Tema till julgranen

2017-11-24 i Julmysigt
Så nu har jag bestämt mig för årets tema i julgranen.Det kommer att bli rött/vitt/silver, hittade dessa som inspiration.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Jenny Nyström

2017-11-23 i Julmysigt
Dom finaste julkorten jag vet är dom som Jenny Nyström har ritat.För mig är det nostalgi med Jennys illustrationer, när jag var liten så var det ganska poppis att skicka just hennes julkort.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Vilda djur på vintern

2017-11-22 i Julmysigt
Visst är det fint med vilda djur i snön, ser så fridfullt ut.Vi har tur som har rätt så mycket vilda djur runt knuten då vi bor vid skogen.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Julens hästar

2017-11-21 i Julmysigt
Har haft hästar sedan jag var liten, men för några år sedan la jag det på hyllan pga en nackskada.Finns inget finare än juliga hästar.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Julens katter

2017-11-20 i Julmysigt
Jag gillar verkligen katter, dom är så personliga.Visst är dom här juliga katterna söta.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Kakor i en glasburk

2017-11-19 i Julmysigt
Perfekt julklapp eller adventspresent eller som present till värden/värdinnan dit du ska.Cookies in a jar (kakor i en glasburk), rolig present som går ut på att man tar alla torra ingredienser till valfri kaka och häller ned det i en fin glasburk.Se till att lägga alla ingredienser var för sig så att... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Jula till servetterna

2017-11-18 i Julmysigt
Ska du bjuda hem folk och vill ha lite juligt på bordet?Varför inte jula till dina servetter, behöver inte vara så krångligt.Fint med en pepparkaka som sitter fast på bandet runt servetten.Kan ju välja vilken form du vill på kakanLite grönt och en kanelstång kommer man långt med.Har du röda servett... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Rolig adventskalender

2017-11-17 i Julmysigt
Hittade den här roliga versionen av en adventskalender.Ta 24 lappar och skriv upp olika aktiviteter, tex idag ska vi baka kakor, idag ska vi kolla på en julfilm mm.Varje dag drar man en lapp eller så numrerar man lapparna innan.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Alla Helgons dag

2017-11-04 i Julmysigt
Skriver om Alla helgons dag varje år.Tycker att det är en väldigt lugn och fin dag, att få minnas sina kära som inte finns med oss längre.Att gå in på en mörk kyrkogård som är full av tända ljus, det är rogivande för mig.Att säga att en kyrkogård i mörker är vacker låter nog tokigt för många men inte... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Stor Tomte

2017-11-01 i Julmysigt
Sugen på en stor Tomte att ha vid granen. Någon som vet vart man kan hitta?... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Julinspiration

2017-10-31 i Julmysigt
Så fint med julsaker.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Pynt till julgranen

2017-10-29 i Julmysigt
Blir ju en ny julgran förra året eftersom vi har bytt boende, högre i tak = ny gran.Frågan är, vilken kulör ska jag satsa på när det kommer till pyntet i granen?Förra året hade jag rött, skulle vilja prova något nytt men vet inte vad.Lite rädd att jag inte ska tycka att det är tillräckligt juligt.Otr... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Söta julhundar

2017-10-28 i Julmysigt
Kan inte få nog av dom här söta julhundarna.Har du en hund så kan du göra jättefina julkort till nära och kära.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

I'm dreaming of a white christmas

2017-10-27 i Julmysigt
Jag drömmer verkligen om en vit jul, men här i stockholm är vi inte bortskämda med vita jular.... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Julmarknad Sigtuna

2017-10-26 i Julmysigt
En av mina andra favoriter är Sigtuna Julmarknad som är mitt i “gamla” Sigtuna, massa söta gamla hus som har lågt i tak och är skeva .Lite som att hamna i en Astrid Lindgren film.Eller en Elsa Beskow saga.Deras julmarknad är öppen fyra söndagar på raken, i år är första söndagen den 29/11 och sen fort... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Halloween tårtor

2017-10-25 i Julmysigt
Ska du ha ett Halloween party?Här får du tips på olika roliga Halloween tårtor.Vissa är ganska enkla men det finns ju svårare också.Rita dit lite spindelnät samt komplettera med spindlar så får du en spännande tårta.En häftig men lite svårare tårta, men hur cool som helst.Ett sött spöke som skulle p... Läs mer i Julmysigt.
Bloggfoto saknas

Julmarknad Steninge slott

2017-10-24 i Julmysigt
Idag skriver jag om Julmarknaden på Steninge Slott som ligger i Sigtuna kommun norr om Stockholm.Steninge Slottsgalleria består av ett vackert 1700-tals slott, barockpark, samt en kulturskyddad stenladugård med Orrefors Kosta Boda bruksbutik med ljusstöperi, Steninge butik & Trädgårdsmöbler, Träd... Läs mer i Julmysigt.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby