Presenttips.se logo

Julbloggen: Julkärlek

Bloggfoto saknas

förberedelser för julen 2015

2015-10-15 i Julkärlek
Är tillbaka på bloggen. Detta året firar jag jul hemma i Sverige men bor i England så kommer försöka fånga så mycket jag kan av Englands julkänslan. Förhoppningsvis blir det den skandinaviska julmarknaden i London i år. Har velat gå så länge men förra ... - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

Den där tiden på året

2014-10-24 i Julkärlek
Ville mer med den här bloggen än vad jag klarade förra året då jag hade ett hektiskt år i skolan. I år är det arbetslivet som gäller och jag bor i England. Klart vill jag dokumentera min juletid i England här. Hoppas på bra uppdatering och att ni läsare ... - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

Stora Segerstads julmarknad

2013-11-20 i Julkärlek
Var på Stora Segerstads julmarknad i Söndags. Solen var ute och det var mycket höstigt vilket gjorde det svårt att få julkänslan. Det mesta stånden hölls inomhus i klassrum vilket var lite tråkigt och lyckades bara fånga två bilder. På torsdag blir det ... - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

Vinterinspiration

2013-11-10 i Julkärlek
http://weheartit.com Känner mig otroligt julig idag och vill bara vintermysa. Längtar något otroligt på den första snön och att få klä granen. Vill dekorera hela huset och dricka varmchoklad! Vill gå på julmarknad nu! - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

Julljus

2013-11-08 i Julkärlek
Besökte gekås i början av oktober och köpte ett par juliga doftljus. Jag har turen att bo närma Ullared och kommer åka dit innan jul för att julshoppa ordentligt. - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

NesCafé Gingerbread Latte

2013-11-07 i Julkärlek
Införskaffade mig NesCafé Gingerbread Latte när jag var i England och paketet tog slut på några dagar, helt fantastiskt gott! Har inte hittat någon affär här i Sverige där det säljer det men jag tycker att ni alla borde leta för det var ett mycket gott ... - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

uppdatering

2013-11-06 i Julkärlek
jag ber om ursäkt över det långa blogguppehållet men jag har mycket i skolan och har varit i England. Lovar att uppdatera ordentligt till helgen. - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

juleskum knäck 2013

2013-09-17 i Julkärlek
Ser fram emot att få smaka årets juleskum! - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

Jullista

2013-09-17 i Julkärlek
Vilka brukar du köpa julklappar till? Mina föräldrar, syskon, farmor, morbror och mormor. Har du några favoritdagar i December/Juletiden? Adventdagarna, julafton, juldagen och nyårsafton. Tror du på tomten/trodde på tomten som liten? Har aldrig trott på ... - ... Läs mer i Julkärlek.
Bloggfoto saknas

100 dagar

2013-09-15 i Julkärlek
100 dagar kvar till julafton och det firar vi med invigning av min nya julblogg. - ... Läs mer i Julkärlek.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby