Presenttips.se logo

Julbloggen: Juljunkie

Bloggfoto saknas

Tecken på en svag karaktär

2014-11-03 i Juljunkie
Nej. Jag kunde naturligtvis inte motstå det här:... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

Glöggmingel med Amelia

2014-11-01 i Juljunkie
Steg ett rakt in in förberedelserna för julen är jultidningarna! I alla fall för mig! Jag LÄNGTAR efter att de ska dyka upp i affärerna varje höst och brukar börja med att inhandlad amerikanska och brittiska, för dom brukar vara först. Men en av mina favoriter år efter år är Amelia Jul. I årets uppla... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

Jul på Cervera

2014-10-17 i Juljunkie
    Äntligen hittar man lite jul i affärerna! På Cervera finns dom här söta fåglarna till exempel!... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

TA-TA-TA-TAAAAAAAAA!

2014-09-09 i Juljunkie
 Nu jädrar kommer julbloggarna att explodera för nu är den här!   Årets glögg från Blossa är LAVENDEL! Eller som det står i Expressens artikel: ”den har smak av lavendellikör och parisisk konfekt och är dessutom sötad med lite honung.” Jag vet inte hur parisisk konfekt smakar men lavendel låter lite ... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

Lite pysselinspiration

2014-09-07 i Juljunkie
Jag som älskar miniatyrer går ju väldigt igång på det här:   Och det här: Har alltid varit svag för renar i alla former! Det här var ett roligt och enkelt tips: Och på tal om enkelt; det enda man behöver här är värmeljus och fin tejp! Och det här tycker jag vars å himla sött! Ska absolut göra detta m... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

Nu börjar det!

2014-09-07 i Juljunkie
Min sambo ryckte åt sig en tidning för att slå ihjäl en geting och han råkade ta en från min jultidningshög. Så plötsligt låg ”101 idéer” på köksbordet och jag kunde såklart inte motstå att bläddra i den och bli SÅ INSPIRERAD! (När 17 kommer de första jultidningarna ut i butik? Behöver mer! MER!)... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

Att baka eller icke baka

2013-12-02 i Juljunkie
Vi har redan bakat två omgångar pepparkakor här hemma, nu senast gick vi nuts med både kristyr och små minismarties.   Jag brukar aldrig ge mig på Lussebullar för jag har fått för mig att det svårt att få dom riktigt saftiga och goda. Men har men en pysslig treåring hemma får man offra sig lite så id... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

M-Å-S-T-E H-A!

2013-11-26 i Juljunkie
Men alltså! Denna ”julby med tåg”!!! Jag älskar den! ÄLSKAR! Finns på Jula och kostar 269 riksdaler!... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

Samtidigt i pysselfabriken

2013-11-25 i Juljunkie
  Julpysslet är i full gång här hemma. Jag har en treåring som älskar att pyssla och just nu frossar vi i julpyssellådan från Panduro. Och klistermärken är alltid en favorit. Snögubbarna på bilden kommer från Biltema (där jag lite otippat brukar brukar göra jättebra fynd både vad gäller jul och annat... Läs mer i Juljunkie.
Bloggfoto saknas

Tjuvstartar advent såklart

2013-11-25 i Juljunkie
Jag smög igång advent här hemma redan i helgen. Så att man kan njuta och mest bara fokusera på att dricka årsgångsglögg och öppna kalendrar till helgen alltså!   Hyacinterna slog ut precis lagom till det att jag plockade fram stjärnorna.   Ja okej, en lite julgran också. Men det var mest fokus på stj... Läs mer i Juljunkie.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby