Presenttips.se logo

Julbloggen: Julgalningen

Skriver om känslor o planer kring jul.

Bloggfoto saknas

Nästan där… – Melkein perillä

2018-12-23 i Julgalningen
Dan före dan… Alla förberedelser gjorda och friden lägger sig… God Jul! Aatonaatto…. Kaikki valmistelut tehty ja rauha asettuu…... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

Hemlig julvän del 2 – Salainen Jouluystävä osa 2

2018-12-18 i Julgalningen
Förra veckan kom mitt andra hemliga paket av min hemliga julvän. Tyvärr har jag åkt på feber och paketet blev på jobbet så har bara dåliga bilder . Viime viikolla sain salaisen jouluystäväni toisen paketin. Valitettavasti olen kuumeessa ja paketti jäi töihin joten minulla on vain huonoja kuvia . Väld... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

Hemlig julvän – Salainen Jouluystävä

2018-11-15 i Julgalningen
Igår kom första paketet. Spännande! Eilen ensimmäinen paketti saapui. Jännittävää! Vackert inslagna paket med vackert kort. Kauniit paketit kaunilla kortilla! Tack Kiitos Särskilt glad blev jag över de små lapparna min hemliga julvän lagt på varje gåva! Erittäin iloiseksi minut teki ne paketissa olev... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

Hemlig Julvän 2018 – Salainen Jouluystävä 2018

2018-09-24 i Julgalningen
Har i några år följt med Hemlig Julvän projektet och i år har jag nu anmält mig. Tyvärr är infon på finska men fråga mig gärna om du undrar över något! http://tulejoulupunainen.blogspot.com/2018/09/salainen-jouluystava-2018_22.html Olen muutaman vuoden seurannut Salainen Jouluystävä projektia ja tänä... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

3/2018

2018-08-29 i Julgalningen
Smygtittat julfilmer lite grann nu o då NETFLIX recensioner Salakatsellut jouluelokuvia silloin tällöin NETFLIX arvosteluja När jag fått en minut för mig själv har jag i smyg tittat på lite julfilmer och tänkte göra en liten recension av dem. Kun olen saanut hetken aikaa itselleni olen salaa katsellu... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

2 / 2018

2018-08-15 i Julgalningen
Nu spritter det lite i min kropp av juliver! Ni vet den där känslan i magen? Det är säkert de mörkare, kallare kvällarna som gör det. Igår kröp jag upp tidigt i soffan och stickade. Så skönt och avslappnande. Måste haft lite julkänsla redan i juli för på måndag kom det paket från Wish med julgrejer i... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

1 / 2018

2018-08-10 i Julgalningen
Kollade igår genom alla julbloggar jag följer och 8 svenska är redan aktiva men endast 1 finsk. Blev dock lite smått inspirerad och för några dagar sedan började jag fylla i min Gift List-app i telefon. Det var svårare än jag tänkt mig för hade ju tänkt ha fjolårets till hjälp men den telefon gick ja... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

Jullista / Joululista

2017-12-07 i Julgalningen
Stötte på denna blogg https://lottaslivingroom.blogspot.fi/2017/12/7-december-jullista.html?spref=fb när jag surfade omkring på måfå och då jag aldrig gjort en lista tidigare i mitt liv så passar jag på nu när denna kändes som en jag gillar! En ole koskaan tehnyt listoja blogeissani joten tällä kerta... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

Oktober – Lokakuu

2017-10-02 i Julgalningen
Nu känns julen väldigt nära då det redan är oktober. Morgnarna börjar bli mörkare och känner ett behov av att tända ljus. Vet inte om jag längtar efter jul just nu. Dottern har jour på skolan denna jul och det betyder hon kommer hem sent på eftermiddagen och ska köras iväg genast på juldagsmorgonen. ... Läs mer i Julgalningen.
Bloggfoto saknas

Det var bara 100 dagar till jul mer… Oli vain 100 päivää jouluun enää…

2017-09-21 i Julgalningen
Det ska man ju som en julbloggare fira. Det hann jag inte med. Sent hemma och trött och packa inför ett veckoslut på stugan. Men åt lite Jaffa-kex med smak av Gröna kulor så det får väl räknas till juligt? Joulublogin pitäjänä olisi pitänyt juhlistaa kyseisestä päivää. Mutta myöhään kotona ja pakatta... Läs mer i Julgalningen.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby