Presenttips.se logo

Julbloggen: Julens tid

Bloggfoto saknas

Blossa 2015 med smak av

2015-09-10 i Julens tid
Årets årsgångsglögg ifrån Blossa 2015 blir Earl Grey Spännande med en glögg med tesmak. Jag tycker inte att det låter så specielt gott, däremot låter det otroligt spänande att få prova den. Vad tror ni? - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Ett av julens måsten!

2015-09-08 i Julens tid
Jag brukar oftast inte slå fast på traditioner utan gillar det nytänkande, men när det gäller vissa av julens traditioner så är det ett stort nej för min del. Jag ändrar inte på något som tamejtusan redan är underbart! Det är inte mycket som slår en ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Blossa 2015 med smak av

2015-09-08 i Julens tid
På torsdag så får vi reda på vilken smak blossa släpper. Förra året var det ju fläder på deras årsgångsglögg, iår så har dom släppt några ledtrådar.. själv får jag känslan av att det skulle kunna vara björnbär med ton av skog? Inte för att det låter gott ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Julens mörka kvällar

2015-09-07 i Julens tid
Julkänslor.. ..Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar ut genom fönstret. Det är mörkt, mysigt och kyligt, det är så otroligt rogivande att kolla ut och känna att nu är tamejtusan julen på väg och just nu känns det helt underbart att veta att det snart ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Sammanfattning av årets jul 2014

2014-12-29 i Julens tid
Julafton var pricis som väntat helt magisk, vakna på morgonen och inte en sur min på gatan så långt ögat kan nå, utan bara en massa glädje och skratt hela julafton, nja så var det inte riktigtigt för oss i år, julafton kunde inte börjat på ett mer ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Dan före julafton & lyx för hela slanten

2014-12-23 i Julens tid
Jag fick i dagarna hem ett efterlängtad paket ifrån Beriksson, det är en webbutik som säljer något av de lyxigaste chokladkakorna jag någonsin smakat på. Allt känns verkligen lyxigt & inte bara chokladen i sig, utan det är verkligen en helhetsupplevelse. ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Ett chokladhus för alla julälskare!

2014-12-22 i Julens tid
Häromdagarna fick jag hem en massa choklad ifrån Marabou och i paketet låg en beskrivning till vad som egentligen skulle ha blivit ett "chokladpepparkakshus". Men när jag satt fram skärbrädarn och kniven, redo för att göra mitt chokladhus för förstå ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

INGEN SNÖ MEN ÄNDÅ JUL?

2014-12-18 i Julens tid
Nu är det bara 6 dagar kvar till självaste julafton och bara 5 dagar kvar till uppesittarkvällen med Oldsberg. För mig är det faktist riktigt svårt att förstå att det snart är jul, anledningen är saknaden av snön. För vi har ännu inte fått någon snö som ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Julgran & Traditioner!

2014-12-17 i Julens tid
I år så hade vi tänkt skapa en ny traditon som går ut på att vi beger oss ut i skogen tio dagar innan självaste julafton för att sedan hitta en maffig gran som vi hugger ner. Och sedan hittar vi en mysig plats att sitta och dricka varm choklad på innan ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Lussebullar med apelsinjuice?

2014-12-16 i Julens tid
Jag måste bara säga att lussebullar kan ju vara något av det godaste som finns. Jag menar, tänk er en rykande varm kopp med choklad, varma raggsockar, sprakande eld och nygräddade lussebullar som satt sin doft i varje vrå! Här har ni ett lite annorlunda ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

knäck med härlig twist

2014-12-12 i Julens tid
Igår kväll kl kvart över 8 så kände jag för att göra en mass knäck, självklart var det kanske inte så uppskattat av grannarna att ha på julmusik kl 8 och dona med bakverk, men händerna kunde inte längre hålla sig ifrån skåpet med sirap. Igentligen ville ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Årets glöggfest 2014

2014-12-11 i Julens tid
För några veckor sedan fick jag ju hem en hel låda av olika sorters glögg av Herrljunga cider som jag skulle smaka och recensera, och jag måste helt ärligt säga att jag är totalt såld på vissa smaker medans andra passar fästmön bättre i smaken. Vi hade ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Julbak med Dessertjuryn

2014-12-10 i Julens tid
Igår kväll när jag skulle dra igång julbakat på riktigt, tanken var att lussebullar och knäck skulle få lukta sig gott i varje vrå av lägenheten medans julmusiken och familjen var på topp. Men när jag la märke att det fattades en ynka ingrediens ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

9 december och jul i full fart

2014-12-09 i Julens tid
Igår kväll kom vi hem ifrån vår resa till Spanien och visst var det skönt, men nu är man mer taggad inför kyla och jul än någonsin förut. Det finns så mycket jag vill göra men så lite tid, i kväll ska jag nog lungna nerverna med lite hederlig julbak, det ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

1:a advent & familjens första resa

2014-11-30 i Julens tid
Första advent har varit helt underbart. Vi började dagen med lite extra lyxig frukost med en massa julmusik i bakgrunden! Helt underbart. Jag var på Lidl och köpte en adventsjulklapp till mig och fästmön, som vi ska ha på oss varje advent för 99kr/st och ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Årets adventsljusstake 2014

2014-11-29 i Julens tid
I år så ville jag ha en annorlunda adventsljustake för ibland kan man ju tycka att det är lite smått tråkigt att enbart ha fyrkantiga boxar med 4 tunna ljus i. Så i år ville jag egentligen ha en adventsljustake i metall som fick hänga nån meter ner ifrån ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Årets julklappsinsamling

2014-11-25 i Julens tid
Varje jul så finns det barn i Borås som lever med föräldrar som kanske inte har råd med en julklapp åt sitt barn eller barn som lever med missbrukande föräldrar. För många barn är självaste julafton en påminnelse om hur jobbigt man har det, tror jag.Att ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Årets julklapp 2014

2014-11-25 i Julens tid
Årets julklapp 2014 blev ett träningsarmband, eller även kallat ett aktivitetsarmband. Det finns extremt många varianter och olika finesser på varje träningsarmband, men dom kan mäta aktivitet som steg, distans, kaloriförbränning, tid och kartläggning av ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Julgodis a la USA!

2014-11-24 i Julens tid
I helgen kom jag åt karamelliserade popcorn och det är något som jag aldrig smakat på förut.Jag har om sanningen ska fram inte ens hört att det finns något sådant. I Usa ska detta vara något riktigt vanligt under just juletiden men har väl inte här i ... - ... Läs mer i Julens tid.
Bloggfoto saknas

Härliga söndag & en vecka kvar

2014-11-23 i Julens tid
Nu är vi äntligen här " härliga söndag" & bara en vecka kvar tills första advent, snart sitter vi där med familjen nergroddade i soffan, med glögg, massor av julgodis & julmyser. Helgen har det varit full fart i, vi har faktist köpt på oss massor av ... - ... Läs mer i Julens tid.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby