Presenttips.se logo

Julbloggen: Julbloggen - Julaftonsmorgon

Bloggfoto saknas

Jullängtan

följ mig på Instagram. Julbloggen. - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Dagen före...

Nu är jag hemma hos mina föräldrar och har avnjutit en julfrukost! Om några timmar åker vi till flyinge och firar jul med syrrans familj! Vad gör ni idag? Jag gjorde Mozartkulor igår - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Glad Lucia!

Fredagen den 13:e och Lucia... Har testat delicatobollsglöggen från Saturnus ikväll! Åh vad go den var!!! Har inget att anmärka på. Den får toppbetyg av mig. 10/10. Till den åt jag pepparkakor från Göteborgs pepparkaksbageri med ädelost och ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg är väldigt bra ordnat i år tycker jag. Det är väldigt hög mysfaktor och väldigt stämningsfullt. Än så länge har det bara varit öppet på helgen men nu på onsdag kommer det vara öppet varje dag fram till dagen innan jul. På julafton är ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Hur firar ni i år?

Hur ska ni fira jul i år? Jag, mamma och pappa åker ner till syrran och hennes familj i Skåne. Det är deras tur i år. Vi kör vartannat år hos mamma och pappa och vartannat hos dem. Då jag är singel har jag ingen man att ta hänsyn till... Här kommer ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Glöggprovning

Saturnus har kommit ut med två nya glöggsmaker i år! Jag fick dem och smaken hallonlakritsskalle som redan fanns sedan innan. Ska bli spännande att smaka. - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Årets julkalender

Nu när sommaren börjar ta slut sätter mitt sug efter julen igång! Hösten är en årstid man lika gärna kan hoppa över tycker jag! Nu vill jag ha mörker, snö och mys! Vad tror ni om årets julkalender då? Barna Hedenhös uppfinner julen heter den och i ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Årets glögg från Blossa

Jag har sett att alla julbloggar redan har avslöjat detta men om det mot förmodan är någon av mina läsare som missat det kan jag berätta att i år avslöjar inte Blossa vad det är för smak på årets glögg. De vill att konsumenterna ska ge sina egna ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Annandagen

Här kommer gårdagens bilder. Åkte hem från julfirandet igår efter lunch. - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Gratis produkter

Jag är medlem på på Buzzador.com och föreslår att du också blir det. Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Juldagen

Gårdagen var ungefär som julafton. Minus julklapparna då! Vi åt grötfrukost, fikade med lussekatter och julgodis, åt rester av julmaten till lunch och även till middag. Frossandet har inga gränser! Jag går omkring och är ständigt mätt de här dagarna.. ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Bilder från gårdagen

Klockan 15 tittade vi på Kalle Anka, drack glögg och åt julgodis. Sen kom tomten lägligt precis när det var slut och julklapparna delades ut. Jag fick bland annat en glassmaskin, kläder från Bondelid och pengar. Senare var det dags för julmat där ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

God jul!

Vad gulliga ni är som säger så snälla saker! God jul!! Hur har ni det? Jag är för tillfället tillbaka hemma i min lägenhet i Göteborg och umgås med mina katter några timmar innan jag åker tillbaka till julfirandet med mamma, pappa, syrran och hennes ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Min jul har börjat

Fick en kommentar där en läsare beskrev sin "besvikelse" över hur tråkig min blogg varit denna jul. Jag är fullt medveten om att jag "tappat glöden" och jag kan berätta att det beror på många saker. Den främsta orsaken är att det dykt upp så sjukt ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Gävlebocken har brunnit

Den brann ner vid midnatt. Läs mer här. - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Kyla

Nu på morgonen är det riktigt kallt här i Göteborg! Inget man är van vid här i söder. - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Jul på Liseberg

Ikväll har jag varit på Liseberg! Det var såååå mysigt!! Och bättre än någonsin. Ska definitivt dit igen i vinter för jag måste testa renskav med kantareller m.m... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Choklad!

Har varit och hämtat ut paketet nu och det innehöll en massa spännande saker från Kronans droghandel. Jag hade inte en aning om att de sålde belgiska chokladpraliner! Jag som ääälskar belgisk choklad! Perfekt som julklapp då priserna var vettiga ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Äntligen!

Så kom då äntligen snön till Göteborg! På torsdag blir det antagligen Liseberg. Hoppas innerligt att snön ligger kvar! Har fått en avi från posten. Har ingen aning om vad det kan vara, eller jo, har mina aningar! Hämtar imorgon och ni ska få se vad ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.
Bloggfoto saknas

Ekologiska julsmaker på Apoteket

Dessa produkter finns nu på Apoteket Senap Senapen är lätt grovkorning och karakteriseras som medelsöt med 21,4 % socker. Smaken har i många tester under årens lopp fått toppbetyg. Senapen finns i en keramikburk från Boda-Nova Höganäs. Te Grönt te ... - ... Läs mer i Julbloggen - Julaftonsmorgon.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby