Presenttips.se logo

Julbloggen: Jul i tomteverkstan

Bloggfoto saknas

Juldukning på golvet

2016-12-22 i Jul i tomteverkstan
                Till att börja med så vill jag ursäkta de mörka bilderna, mitt photoshop har lagt av sen två veckor tillbaka och man vet inte vad det är för fel, och ja, då blir det sånna här bilder, med det sagt så kan vi fokusera på innehållet i bilderna! :)   Tada! Det har blivit lite av en tradit... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Red Velvet Candycane trifle

2016-12-22 i Jul i tomteverkstan
    God kväll! Hur har ni det såhär på dan, före dan, före dopparedan? :) Bra hoppas jag! Och jag hoppas att ni inte stressar allt för mycket, julen kommer oavsett man vill det eller inte och man har förhoppningsvis gjort sitt bästa tills dess, sen om det inte blev exakt som man hade tänkt från börja... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

London i juleskrud

2016-12-14 i Jul i tomteverkstan
  Från Oxford street       Från Winter Wonderland               Och så besökte vi "The making of Harry potter"!!! :D         Studion var julpyntad såklart! :D     Kolla bara! Min alldeles egna snöglob à la Harry Potter-style! Det är JAG som flyger kvast hihi! :D       Herre gud vilken underbar vistel... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Lusse lelle lusse lelle elva nätter före jul

2016-12-13 i Jul i tomteverkstan
    Glad Lucia på er! Alltså det här måste vara en av de mysigaste och vackraste dagarna på hela året! Jag ÄLSKAR Luciadagen! Traditionsenligt satt jag och kollade på Svt:s Luciafirande i morse och jag måste säga att det var otroligt fint och kreativt arrangerat i år, älskade medeltids-temat som gick... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Saffranskaka med kokos och hallon

2016-12-04 i Jul i tomteverkstan
      Saffranskaka passar väl alldeles ypperlligt såhär på andra advent. Det här är Leilas recept och så enkelt att svänga ihop, klassisk sockerkaka med saffran och kokos, mums mums :) Det här skulle jag helt klart ha mumsat på idag om jag hade varit hemma, men det fick duga med att mumsa på i fredag... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Årets pepparkakshus

2016-12-03 i Jul i tomteverkstan
  Hej på er! Om allt gått som det ska så befinner jag mig i London nu, woop woop! Alltså SÅ taggad! Här är i alla fall mitt pepparkakshus som jag satte ihop häromdagen, pepparkakshus är faktiskt ingen favorit att göra om jag ska vara riktigt ärlig, att göra mallar och skära ut delarna för att sedan s... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Polkagristårta

2016-12-02 i Jul i tomteverkstan
        För några veckor sen fick jag ett riktigt roligt samtal där det var en person som frågade om jag ville göra en tårta till deras skyltfönster inför Skyltsöndagen den första advent, om jag ville! Temat var som ni kanske redan gissat polkagrisar :) Det var så kul att göra den och det är fortfara... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

London baby!

2016-12-02 i Jul i tomteverkstan
  I'm going to London!!! Åh inatt åker vi äntligen, det ska bli så fantastiskt! Jag har pratat om att åka till London i december varje år i typ fem års tid men det har alltid varit något som kommit ivägen, men i år ska det äntligen bli av. Jag har aldrig varit i London så det ska bli extra spännande,... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

1:a december och värmande äppelmust

2016-12-01 i Jul i tomteverkstan
  Hej på er fina ni! Usch nu har det ekat tomt här inne allt för länge, det är ju inte det att det råder brist på inspiration, nej den flödar som aldrig förr, men tiden! Jag har knappt någon tid känns det som, varför har dygnet bara 24 timmar och varför måste man sova i alla fall 6-8 av dem? Hm... ka... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Rudolf Cupcakes

2016-11-16 i Jul i tomteverkstan
    Ja snart är det ju äntligen jul - barnens högtid! Och då är det klart att vi måste ha barnsligt goda och roliga cupcakes som passar såväl den lille som den vuxna, alltså dessa är löjligt goda och ja, väldigt enkla och inte särskilt tidskrävande att slänga ihop, vilket såklart är ett stort plus fö... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Pettson och Findus - Juligheter

2016-11-15 i Jul i tomteverkstan
    Åh vilken underbar nyhet! En av de bättre i år om ni frågar mig! Pettson och Findus - Juligheter har premiär 25 november och filmen ser ut att vara en riktig stämningshöjare. Jag tror att detta kommer bli premiärfilmen för min dotter på bio, tänk så mysigt! Den här bara måste vi ju se, hon älskar... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Julens hetaste pyssel

2016-11-15 i Jul i tomteverkstan
  Vill du göra julens hetaste pyssel och få maximal julstämning med minimal ansträngning? Då ska du satsa på att göra en av dessa julbilar! Man har sett dem lite överallt de senaste åren men House Doctors variant förra året gjorde att det fullkomligt exploderade, deras variant är något lyxigare och d... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Christmas Cake - Forest edition

2016-11-11 i Jul i tomteverkstan
    Hej fina ni! Tänk vad tiden går fort, nu är det snart dags att plocka fram julsakerna och det riktigt kliar i fingrarna på mig! Helst skulle jag vilja plocka fram sakerna i morgon för jag har så mycket nytt som lligger i sina påsar och väntar, och därmed tar upp all plats i sovrummet, vilket gör ... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Julig Saffranskrans

2016-11-09 i Jul i tomteverkstan
            Idag hade vi ledig dag jag och min lilla tjej, så skönt såhär mitt i veckan. Nelly tycker att det är jätteroligt att baka och frågar nog näst intill varje dag: Mamma och Nelly baka kaka? Alltså det är så sött så jag dör söthetsdöden varje gång! Tänk att min lilla älskling gillar att baka ... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

En jul med rött och guld

2016-10-06 i Jul i tomteverkstan
  En jul i rött och guld kan väl aldrig gå fel va? Klassiskt och härligt. Jag kan tycka att vi har sett så mycket av rött och vitt de senste åren, jag tycker det är fint, men jag är en person som gärna förändrar mitt hem och byter stil, och just nu är jag inne på mer murriga färger, grått är min favo... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Varm choklad - gingerbread edition

2016-10-03 i Jul i tomteverkstan
      Den här ni mina vänner, behöver jag verkligen säga det? Den här blev sååååå god! Den andas jul och det här är verkligen något som ska drickas hela december lång, receptet får ni här nedanför, basen är densamma som den förra chokladen jag la ut men med två ingredienser extra, here we go!   Recep... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Propud lussekatt

2016-10-03 i Jul i tomteverkstan
  Propud är något som storkonsumerats i min vänskapskrets det senaste året så gissa om jag blev full i skratt när jag såg denna nyhet för några dagar sen! Nu kan ju till och med mina vänner som äter så pass nyttig kost att de sällan unnar sig bullar faktiskt få sin lussekatt till jul! Om det är gott ... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Kanelskrubb

2016-10-02 i Jul i tomteverkstan
      Julen för mig handlar väldigt mycket om att använda våra sinnen och speciellt att få känna dofter och smaker. Kanel är ju en väldigt julig krydda så jag tänkte att det vore härligt att göra en julig skrubb att ha i duschen eller badet.   Man kan vid första anblicken tro att det är tomtegröt i d... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Stilren jul

2016-10-02 i Jul i tomteverkstan
  Satt och kikade lite i gamla jultidningar förut, som just nu är något av en favoritsyssla faktiskt, och då såg jag ett så fint julhem som fick mitt hjärta att göra några extra volter. Ni vet, vissa hem har bara det där lilla extra och det är någonting som man fastnar för.   Det var väldigt stilfult... Läs mer i Jul i tomteverkstan.
Bloggfoto saknas

Varm choklad med lätt lakritston

2016-09-29 i Jul i tomteverkstan
  Varm choklad, hot cocoa, finns det något bättre?  Jag är tyvärr varken kaffe eller tedrickare så att få mysa sig med en kopp med varm choklad när det är kyligt ute är något som jag unnar mig nu på höstkanten ändra fram till årsskiftet. Strunt samma att det är väldigt onyttigt, det är också väldigt ... Läs mer i Jul i tomteverkstan.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby