Presenttips.se logo

Julbloggen: it´s christmas

Bloggfoto saknas

Hur planerar du din jul?

2015-09-16 i it´s christmas
Med mindre än hundra dagar kvar till julafton måste det åtminstone vara okej att så smått börja fundera över hur man ska lägga upp sin jul? Jag brukar alltid ha enorma förväntningar och planer, men oftast hinner tiden ikapp en och det slutar med att bara ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Last day of summer

2015-08-31 i it´s christmas
I dag är det som bekant den sista sommardagen kalendermässigt. Förmodligen kommer vi dock bjudas på en och annan solfylld dag till innan hösten anländer med kyla, blåst och regn. Eller är den kanske redan här? Det är svårt att avgöra med tanke på hur ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Pyntet gör entré

2014-11-24 i it´s christmas
Med en månad kvar till julafton har jag nu börjat plocka fram mitt julpynt. Flyttade ju till egen lya det här året och ska nu julpynta här för första gången, vilket ska bli oerhört kul.Inser dock att jag har för mycket saker, får helt enkelt inte plats ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Årets första inköp

2014-10-22 i it´s christmas
Hej alla läsare!Igår så inhandlade jag årets första julsaker. Som ni ser på bilden så blev det en ljusstake, en glasburk samt en tavla av trä. Allting köptes på Bo'Ohlsson i Tomelilla, som i vanlig ordning har ett stort och brett sortiment med julpynt. ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Säsongens första julmust - så var den

2014-10-20 i it´s christmas
Nu så har jag avnjutit säsongens första julmust. Som jag skrev igår så var det en ny sort för mig, tillverkad av dryckesföretaget "Three Hearts".Man kan väl lugnt påstå att det är skillnad mellan julmuster. Har för vana att dricka Apotekarnas julmust, ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Premiär för...

2014-10-19 i it´s christmas
... Årets första julmust! Jag var och handlade igår och kunde inte motstå frestelsen när jag såg att det fanns julmust att tillgå. Dock var det inte den vanliga sorten som jag brukar dricka, Apotekarnas, utan det här är "Three Hearts" egna version av den ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Nedräkningen kan börja

2014-10-02 i it´s christmas
Oktober! Vart tar tiden vägen? Nåja, det är ingenting att beklaga sig över, för visst är det december som vi alla trånar efter just nu? Men först så har vi en mysig höst att se fram emot. Jag har nyligen börjat arbeta på Rusta samtidigt som jag i vanlig ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

När är det okej?

2014-09-19 i it´s christmas
Det lider mot höst och så småningom vinter. Att inte komma att tänka på julen är för mig en omöjlighet, men jag försöker att motstå frestelsen att till exempel spela julmusik eller se julfilmer. Risken är för stor att jag hinner tappa julstämningen när ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

10 saker du inte visste om mig - julspecial

2014-09-18 i it´s christmas
1. Jag brukar känna som mest julstämning i oktober.2. Jag föredrar plastgran före en "riktig" gran.3. Jag har aldrig druckit glögg i hela mitt liv.4. Jag vill definitivt ha en stjärna i toppen av granen, ingenting annat.5. Jag är ganska så kräsen när det ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Mardrömmar om julen

2014-09-17 i it´s christmas
Som rubriken lyder så har jag då och då mardrömmar om julen. För många så är det nog ganska så milda mardrömmar, men för mig som i stort sett aldrig drömmer om någonting jobbigt eller otäckt så är det inte vidare uppskattat.Det sägs ju att drömmar är det ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

It's beginning to look a lot like... höst!

2014-08-18 i it´s christmas
Regnet det piskar mot fönsterrutorna och vinden den yr, termometern visar under 15 grader och folk bär långbyxor och jackor istället för slätstrukna skjortor och blommiga sommarklänningar.Man kan väl utan att överdriva påstå att hösten är här? Eller i ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Längtan...

2014-06-29 i it´s christmas
Hej!Det var ett bra tag sedan nu som jag skrev här senast. Juni är snart passé och juli ska istället ta vid, vilket kanske är den mest somriga månaden på hela året. Dock kan det inte hjälpas att jag redan längtar till julen.Vädret har varit ganska så ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Tack för den här gången!

2014-01-12 i it´s christmas
Hej! Det var ett tag sedan nu som jag skrev någonting här på bloggen. Motivationen har inte infunnit sig och annat har kommit i vägen, men samtidigt så har det inte hänt någonting speciellt juligt sedan sist. Min jul år 2013 har varit bra. Den har gått ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

God Jul!

2013-12-24 i it´s christmas
Så var dagen äntligen kommen. Julafton.Jag ska bara försöka att ta det lugnt idag, och njuta så mycket som möjligt. Tyvärr så är det ingen snö här, vilket det knappt varit den här vintern. Men det är inte mycket man kan göra åt det, utan det gäller att ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Dan för doppardan

2013-12-23 i it´s christmas
Hej!Då står vi här, dagen innan julafton. Tiden har gått fort - precis som vanligt. Men det gäller ett acceptera läget och njuta, för det är bara jul en gång om året.Förutom att kolla på Bingolotto på kvällen så har jag inga traditioner för idag. ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Mina favoritjullåtar

2013-12-23 i it´s christmas
Hej!Här är en lista på mina fem favoritjullåtar!Varje dag är julDet är Lars Vegas Trio som har gjort den, och i år så anser jag den vara min favoritjullåt.Happy HolidayEn låt som man blir glad över att höra, en klar kandidat till min absoluta ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Mina favoritjulfilmer

2013-12-23 i it´s christmas
Hej!Här är en lista på mina fem favoritjulfilmer!Fred ClausHar blivit lite av en klassisker för mig. Bra mix där allting givetvis slutar glatt. Ett måste att se under julen!Bad SantaOerhört rolig film som dock inte är alltför julig. Men ändå ett måste ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Jul i Hamburg

2013-12-23 i it´s christmas
Hej!Den här helgen spenderade jag i Hamburg där jag tillsammans med två kompisar kollade på fotboll, handlade julklappar och det viktigaste - gick på julmarknad.Julen i Tyskland är någonting utöver det vanliga. Överallt så finns det juldekorationer, ... - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Julgranen

2013-12-20 i it´s christmas
Hej!Här är årets gran i vår hus, helt och hållet pyntad av moi.It's Christmas! - ... Läs mer i it´s christmas.
Bloggfoto saknas

Julhandlat

2013-12-20 i it´s christmas
Hej!Igår så var jag med min mamma i Trelleborg för att handla hem all julmat och annat inför den stundande julen. De sista förberedelserna helt enkelt. Så nu är både kylskåp och skafferi proppfyllt med allt som tänkas kan. Det lär alltså inte gå någon ... - ... Läs mer i it´s christmas.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby