Presenttips.se logo

Julbloggen: Hej tomtegubbar

Bloggfoto saknas

En tidig start

2017-11-11 i Hej tomtegubbar
Förut har jag varit väldigt bestämd med att inte börja julen förrän den 1 dec eller vid första advent. Men iår har vi smygstartat redan nu. Det känns faktiskt bra, då hinner man njuta ännu mera.Idag tittar vi på julkalender nr 3.Hittills har vi avverkat Mysteriet på Greveholm 2 och Piratskattens heml... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Julen 2016

2017-01-02 i Hej tomtegubbar
Julen 2016 då tiden inte riktigt räckte till.December är den mest fullspäckade månaden på jobbet med Lucia, julmarknad, talangjakt och betygsättning. Fritidsmässigt så är det avslutningar och tävlingar nästa varje helg. Här kommer i alla fall en bildbomb med bilder från december! ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Glöggfika med yngsta dottern

2016-11-29 i Hej tomtegubbar
När syrran är på träning och pappa är på möte då passar jag och Z på att glöggfika lite.... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Kom av mig och julpynt

2016-11-29 i Hej tomtegubbar
Tror jag kom av mig samtidigt som snön försvann.Tiden och orken är inte alltid på ens sida den här tiden på året.Var dock inte i tid var det gäller att julpynta, jag är ju en sådan person som vill njuta av julen under hela december så här åker mer eller mindre allt upp till den 1 advent.Min hjärtan ä... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Julfilm - nya filmer

2016-11-07 i Hej tomtegubbar
Jag älskar verkligen julfilm. Det hjälper en att få den där rätta julkänslan.Det gör inget om de är lite "cheesy" bara det är mycket julstämning så är jag nöjd.https://www.moviezine.se/nyheter/arets-nya-julfilmer-2016På sidan i länken tipsar de om nya julfilmer som kommer upp på bio eller som kommer ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Julkort

2016-11-06 i Hej tomtegubbar
Varje år hjälper min svägerska mig att få till ett julkort på barnen. Snart är det dags att ta året och jag har några idéer för hur de kan se ut =)Här nedanför är julkortet som vi skickade till släkt och vänner 2011.Hur söta får man vara?! =) ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Advent...

2016-11-04 i Hej tomtegubbar
Idag har dottern haft halloweenmys. Årets kortaste firande :PFram med allt till partyt och sen bort med allt igen. Tur att man kan ha julgrejerna framme lite längre.Kom på att det är lite mer än tre veckor kvar till advent.  Snart dags att ta fram alla kartonger igen =) Härhemma pyntar vi hela huset ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Ugly sweater

2016-10-31 i Hej tomtegubbar
I år har vi tema ugly Christmas sweater på julkvällen.Börja bli dags att beställa en nu, frågan är bara vilken man vill ha =)https://todaysinfo.net/the-25-absolute-best-ugly-christmas-sweaters-youve-never-seen-before/... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Julen 2016

2016-10-31 i Hej tomtegubbar
Då var det dags för påbörja årets upplaga av julbloggen =)... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Lite försenade julbilder

2016-01-04 i Hej tomtegubbar
En trevlig med grön jul blev det.Här kommer lite bilder från julfirandet =)Firande 1 =) Firande 2 =) GOD JUL !... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Tomteland

2015-12-22 i Hej tomtegubbar
Det årliga besöket på Tomteland!Mycket trevligt och mysigt trots att snön lyste med sin frånvaro.Rekommenderar verkligen ett besök där!... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Pysseldag med barnen

2015-12-22 i Hej tomtegubbar
Igår hade jag och barnen pysseldag! Stora pyssellådan åkte fram såklart!Barnen har gjort presenter och fina presentaskar!Själv gjorde jag en lyktaMycket kan man göra med en toarulle =) ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Stora granen =)

2015-12-22 i Hej tomtegubbar
Klä den stora och tredje julgranen i det Romlinska hemmet =) ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Bjuder på ett gammalt julpyssel

2015-12-16 i Hej tomtegubbar
En liten ljusstake som Nova-Li gjorde härhemma när hon var 2,5 år =)... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Julklappar

2015-12-16 i Hej tomtegubbar
Barnen hittade något mer som de önskar sig i julklapp =)Om det är någon som ännu inte köpt så kommer här ett förslag ;) Nova-LI önskar sig en lilaZelda önskar sig en blå Dessa finns på Stadium bland annat!... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Julpyssel och julbak

2015-12-16 i Hej tomtegubbar
Snöglober med foton =)PepparkaksbakFika För någon vecka sen var några av mina vänner med barn här. Vi pysslade och bakade =) Mycket trevligt! ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Klä julgran

2015-12-16 i Hej tomtegubbar
Här håller barnen på att klä Nova-Li`s julgran. Båda barnen har en varsin gran och idag åker nog den stora granen i vardagsrummet upp oxå! Något lär man ju roa sig med när man är hemma och Vabbar. ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

http://hejtomtegubbar.blogspot.com/2015/12/recept-pa-saffranscheesecaken-som.html

2015-12-13 i Hej tomtegubbar
Recept på saffranscheesecaken som gjorde succé igår på julkvällen =)http://blogg.alltforforaldrar.se/niiinis/2015/12/06/saffranscheesecakes-med-vit-choklad-och-pepparkaksbotten/... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Julkväll

2015-12-13 i Hej tomtegubbar
Igår var det dags för julkväll hemma hos oss för åttonde året i rad.Hela 27 stycken var vi som umgicks, åt gott, lekte paketleken och gjorde olika aktiviteter.... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

December räcker inte till..

2015-12-13 i Hej tomtegubbar
December är den mest hektiska månaden, både roligt och tråkigt.Det tråkiga är att man inte hinner njuta av julen så mycket som man skulle önska.Då det varit fullt upp mer eller mindre varje dag i hittills i december har jag inte hunnit/orkat uppdatera här.Idag är det Lucia.Jag och äldsta gick upp och... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Glutenfria saffransbullar

2015-11-22 i Hej tomtegubbar
Sen nästan ett år tillbaka äter jag gluten och laktosfri kost.I år blir det därför lite nya recept som ska testas vid julbaket.Här är två recept på saffransbullar =)http://yramammansrecept.blogg.se/2012/december/goda-saffransbullar-i-langpanna-gluten-och-aggfria.htmlhttp://karin.hermansro.se/2011/11/... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Ljusstake DIY

2015-11-19 i Hej tomtegubbar
På Jennys blogg finns det en beskrivning på hur hon har gjort denna fina ljusstake =)http://jennyshus.webblogg.se/Är sugen på att göra denna själv och ha som adventsljusstake =) ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Pyssel med barnen

2015-11-16 i Hej tomtegubbar
Jag håller på och letar efter passande pyssel att göra på pysseldagen i skolan och även med mina egna barn.Det finns verkligen hur mycket roligt som helst och om det är någon som har missat Pinterest så rekommenderar jag verkligen er att gå med =)Vet inte riktigt hur man ska förklara hur sidan eller ... Läs mer i Hej tomtegubbar.
Bloggfoto saknas

Kläder i julklapp =)

2015-11-15 i Hej tomtegubbar
Barnen växer så det knakar och behöver uppdatera garderoben, här är några fina plagg de önskar sig i julklapp!  Här är några från HM.... Läs mer i Hej tomtegubbar.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby