Presenttips.se logo

Julbloggen: Emelies Christmas

Bloggfoto saknas

En till jultidning

2013-10-24 i Emelies Christmas
Jag gillar verkligen den här tidningen. Så full av inspiration, tips och trix! När jag bläddrar i den vill jag bara börja pyssla på en gång! Vad tycker du om den här tidningen? - ... Läs mer i Emelies Christmas.
Bloggfoto saknas

Jag inspirerar mig själv?

2013-10-22 i Emelies Christmas
Jag satt precis och tittade igenom bilderna som jag tog förra julen och jag kan inte undgå att bli lite inspirerad. AV MIG SJÄLV! Det ser så himla mysigt och gosigt ut! Jag vill plocka fram alla julsaker nu! Men jag får lov och vänta ett tag, i alla ... - ... Läs mer i Emelies Christmas.
Bloggfoto saknas

Första jultidningen för i år

2013-10-20 i Emelies Christmas
Förra veckan kom äntligen den första jultidningen för det här året. Och som vanligt så var Allers först ut. En billig tidning som alltid är en favorit. I alla fall för mig! På grund av mycket jobb och annat så har jag inte hunnit lusläsa den, men det ... - ... Läs mer i Emelies Christmas.
Bloggfoto saknas

Ni är så fina...

2013-10-18 i Emelies Christmas
Ett kollage jag gjorde förra året... Ni anar inte så glad jag blir av att höra hur mycket ni gillar min blogg och hur glada ni är för att jag är tillbaka. Jag lovar att jag ska försöka hålla samma nivå på bloggen som de tidigare åren! För är det ... - ... Läs mer i Emelies Christmas.
Bloggfoto saknas

Då var det dags igen!

2013-10-17 i Emelies Christmas
Genom åren har jag samlat ihop en hel del jultidningar... rättare sagt 51 stycken! 2013 har gått otroligt fort, och väldigt mycket har hänt! Snart är julen här, underbart eller hur? I år kommer jag blogga från en annan ort och jag hoppas att jag ... - ... Läs mer i Emelies Christmas.
Bloggfoto saknas

Nytt år, ny blogg!

2013-01-01 i Emelies Christmas
Nu får julboggen vila fram tills det är dags för nästa jul. 2013 ska jag satsa på kostomläggning och träning, så att jag kanske når min drömkropp lagom till sommaren. Intresserad av att följa mig på min resa? Besök min nya blogg! Ha ett underbart år! - ... Läs mer i Emelies Christmas.
Bloggfoto saknas

Juliga bilder

2012-12-27 i Emelies Christmas
Jag kunde inte bestämma mig för en bild. Därför får dessa tre tjejer en varsin länkning! Om du klickar på bilderna som kommer du respektive blogg! - ... Läs mer i Emelies Christmas.
Bloggfoto saknas

En diger samling!

2012-12-16 i Emelies Christmas
43 julfilmer och 25 julkalendrar har jag fått ihop. Tänk att jag har en helt egen avdelning med endast julfilmer! Älskar man julen så gör man! A christmas wishBeyond christmasScroogeEnsam hemmaEnsam hemma 2Ensam hemma 3Ensam hemma 4Tomten är far till ... - ... Läs mer i Emelies Christmas.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby