Presenttips.se logo

Julbloggen: Deck the halls

Bloggfoto saknas

Ehm ja...

2018-01-07 i Deck the halls
Joråmensåatteeeee, det här med julbloggandet gick ju inget vidare... i år heller. Det är väl bara att inse att jag inte har tid att sitta och blogga i december när jag redan har ett fullspäckat schema som det är. Så näe hörrni, den här bloggen får jag ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Årets första julmarknad

2017-11-13 i Deck the halls
De som känner mig vet att jag är ett stycke snöhatare av rang (skjut mig inte). Men till och med JAG kan gå med på att det var ett fantastiskt sammanträffande att årets första snö och årets första julmarknad råkade sammanfalla samma dag! Så läckert! ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Säsongsstart!!!

2017-10-22 i Deck the halls
NU! Nu börjar julfebern smyga sig på sakta men säkert. Jag försöker drabbas av den där nedrans bacillen så sent som möjligt, och tycker faktiskt jag klarat mig undan rätt bra hittills? Förut kunde jag gå all-in christmas mode redan i augusti-september, ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Julkortstillverkning

2016-11-07 i Deck the halls
Jag och mamma började med scrapbooking när jag började 7:an, efter ett tag la jag fotoalbumen på hyllan och sysslade bara med korttillverkning men nu på senare år har jag knappt ens skapat julkort... Har troligtvis mycket att göra med att jag flyttat ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

The snow's coming down, I'm watching it fall

2016-11-06 i Deck the halls
Jag må älska julen helt och fullt, men är det nåt jag hatar så är det snö och kyla. HOWEVER: Till och med snöhatar'n Hanna mjuknar lite när man sitter med en termosmugg med latte i näven, har julmusik i hörlurarna och blickar ut mot detta medan man åker ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Selmas Saga - Trailer

2016-10-18 i Deck the halls
Ä N T L I G E N har det släppts en trailer. Har bara väntat en halv livstid på den. Jag tycker den verkar vara en fröjd för ögat, det är ju så extremt mysiga miljöer att man storknar!!! Lite skeptisk till skådespeleriet och storyn dock, men det tror jag ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Årets julprodukter från Finsmakeriet

2016-09-23 i Deck the halls
Åh, det är så roligt att se att det går så bra för Finsmakeriet! Det är ett lokalt företag som har gått och blivit jättepoppis över hela Sverige och säljer bl.a. görsnygga pepparkaksburkar och chokladstrutar. För ett tag sen avslöjade de vilken som ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Te- och kaffekalendern 2016

2016-09-19 i Deck the halls
Som den te-svepare jag är, så har jag alltid varit nyfiken på Te-adventskalendern men varit alldeles för snål för att testa. Så i fjol var jag in på Designtorget på höstkanten och fick se förpackningen live......... Naturligtvis var jag bara tvungen att ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Julens Topp 3

2016-09-18 i Deck the halls
Har även jag ärligt knyckt denna lista från En Fin Jul! Julmat Ägg, julskinka och leverpastej (bubblare: lax) Juldryck Apotekarnes julmust, glögg, varm choklad JulmusikJust precis nu idag den 18 september skulle jag säga följande 3 låtar: A Christmas ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

She & Him släpper ny julskiva!

2016-09-18 i Deck the halls
Har ni sett på maken?! Hurra! Detta tror jag kan bli en hit. We are happy to announce that we have a new Christmas album called 'Christmas Party' coming out on October 28. pic.twitter.com/s6yHPJHdTW — She & Him (@sheandhim) 15 september 2016 Fattar dock ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Nu är det kört

2016-09-17 i Deck the halls
17 september 2016. Dagen då jag gav med mig för julsjukan denna säsong. Jag som skulle vara duktig och hålla ut till närmare alla helgona i år :( Typiskt. Det hela började med att jag råkade ("""råkade""") lyssna på en jullåt när jag gjorde mig i ordning ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Julen 2014

2015-09-24 i Deck the halls
Pga dator, kamera och mobilstrul förra säsongen (helt sjukt ändå att alla apparater krånglade i samma veva!) så har jag inte supermånga bilder från förra julen, tyvärr. Men en del instagrambilder finns! Så jag tänkte dela med mig lite av dessa. Håll ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Årets första lista

2015-09-23 i Deck the halls
Jahapp, det är inte ens oktober än och här sitter jag och lyssnar på julmusik och fyller i jullistor. Jag som skulle vara duktig i år! Damnit. Oh well, skadan är ju redan skedd så det är la bara att börja blogga nu när jag ändå är på G. Hittade denna ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Mer motgångar

2014-12-07 i Deck the halls
Men så skoj! Först var det nya datorn som råkade ut för en glögg-olycka, sen bestämde sig nya kameran för att paja och nu vill tydligen inte kameran på nya telefonen samarbeta heller. Vilken trevlig julklapp! Och så konkursen på det (som dock verkar ha ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Pysseltips: Chokladkalender Deluxe

2014-11-29 i Deck the halls
Nu sörni är min dator som ny igen! Eller ja, det har den varit ett tag, dock fick jag reda på för någon vecka sedan att handelsträdgården jag jobbar på gått i konkurs så här lagom till jul och allt. Mycket tråkigt, och nu har jag har fullt upp med ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Datorproblem

2014-11-14 i Deck the halls
Jaha, nu var det trögt mellan uppdateringarna igen. Anledningen denna gång är att min dator är paj. Råkade nämligen spilla glögg på den... Så ett tips till er alla är att INTE dricka glögg vid datorn!!! Nu var det tur i oturen att det var en ljus ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

MUSIKTIPS: Dave Barnes - A December To Remember

2014-11-05 i Deck the halls
Ursäkta den dåliga blogguppdateringen de senaste veckorna. Som vanligt får jag skylla på jobb och annat! Dessutom har jag lyckats haffa en gästbloggar-plats hos bästa Seriedrottningen, så om ni råkar vara tv-serienördar (vilket jag ju förstås är) kan ni ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Veckans julinköp, v.43

2014-10-25 i Deck the halls
Haha, har gone crazy denna vecka, minst sagt! I lördags var det 10% rabatt på ett helt köp på Åhléns, så då passade jag på att shoppa julgrejer! Dessutom hade jag en 50kr-rabattkupong som jag sparat till just julpyntsshoppingen! Sparade 123kr efter alla ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Interfloras julinspiration 2014

2014-10-20 i Deck the halls
I onsdags kväll var jag på Interfloras julinspiration med jobbet och lyssnade på floristen Per Benjamin! Det är tredje året i rad jag har fått turen att få följa med på dessa inspirationskvällar, det är så roligt!! Tänkte därför såklart bjussa på lite ... - ... Läs mer i Deck the halls.
Bloggfoto saknas

Första lyssningen: Idina Menzel - Holiday Wishes

2014-10-12 i Deck the halls
Nu börjar julskivorna trilla in! Eller ja, egentligen kommer inte denna trilla in i USA förrän den 14:e och i Sverige den 22:a (har jag för mig), men jag kunde inte låta bli att tjuvlyssna.... ;) Då jag älskat Idinas röst i många år så hade jag förstås ... - ... Läs mer i Deck the halls.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby