Presenttips.se logo

Julbloggen: Cix jul

Bloggfoto saknas

Ett försvarstal.

2016-11-14 i Cix jul
Det är så märkligt egentligen. Med denna julbloggsvärld. Det känns ibland som att jag känner er som läser och att min frånvaro är ett tecken på dålig vänskap. Jag har under min frånvaro julat som bara den. Jag har redan pyntat lägenheten full av jul, ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Efterlysning!

2016-11-10 i Cix jul
Lystring, lystring alla Linköpingsbor med omnejd! Jag ska till Linköping 16-18 december, finns det något mysigt och juligt jag inte får missa då?! Vet inte hur mycket tid jag egentligen har över, men om det råkar bli en liten lucka i schemat vill jag ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Leta gran.

2016-10-26 i Cix jul
En väldig fördel med att komma från en skogsägande familj är att en aldrig någonsin behöver fundera på att köpa gran. För några veckor sedan var vi ute i skogen och spanade just efter en gratis gran. Det är ett krävande uppdrag, det ska jämföras, kännas ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Bloggfrossa

2016-10-24 i Cix jul
Min dator är fortfarande kaputt, och orkar ej blogga från paddan. Nu har jag lånat käre mors dator så får vi se om det blir någon ordning på allt! Sitter i skrivande stund och kikar på Ensam hemma, och utanför fönstret snöar det som aldrig förr. ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Be careful what you wish for..

2016-10-18 i Cix jul
En ska passa sin tunga ibland. I helg önskade jag att få vara ledig en massa innan jul så att jag hinner med allt jag önskar. Igår blev jag sjukskriven, 1 månad till att börja med. På grund av stress. Jag har extremt svårt att relatera till det. Jag är ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Kolla kolla!

2016-10-17 i Cix jul
Nu har snön både fastnat på marken och bild. Och det fortsätter snöa! - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Årets första snö!

2016-10-16 i Cix jul
Wawaweewa! Det snöar! Inte så att det fastnar på marken, och inte så att det fastnar på bild. Men det SNÖAR!! Livet återvänder. Äntligen! - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Tiden..

2016-10-16 i Cix jul
Tiden bara springer iväg! Ingen snö har fallit. Ingen julmust har synts till. Jag har inte hunnit vara och julspana i några affärer... Och snart är oktober slut! Så himla märkligt att tiden innan jul alltid är så knapp. Det finns liksom alltid en känsla ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Teknikens under...

2016-10-10 i Cix jul
Så vansinnigt störigt! Tekniken har verkligen varit emot mig på julfronten.. Eventuellt försöker mina tingest sätta stopp för min allt-för-tidiga-jul-hysteri! Har ej kommit åt le blög på superlänge. Har haft himla massa tid över också, för juliga ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Städa städa varje fredag - och snart är det jul!

2016-09-24 i Cix jul
Idag har jag äntligen haft tid att städa. Eller äntligen och äntligen, det är inte så att jag längtat efter att städa, men det har varit VANSINNIGT stökigt här. Vansinnigt I tell you. Har inte orkat/haft tid på aslänge + att jag är en riktig slarver. Så ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

80-års kalas!

2016-09-24 i Cix jul
Under min bloggfrånvaro har moffa fylllt 80 år! Det firade vi med pompa och ståt. Och en göttig tårta. Min kära syster ligger bakom mästerverket. Hon är en riktig fena på tårtbak, kära syster. Här kommer två till exempel från när farfar fyllde 90 år i ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

På tal om utökning i familjen.

2016-09-24 i Cix jul
Eller på tal om inget egentligen. Men julen handlar ju så mycket om familjen för mig. Är en sån som är såpass familjekär att jag lätt skulle flytta hem till byn igen (om det bara fanns jobb åt mig där i dagsläget) för att bo jättenära familjen. Det här ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

En himla rolig grej!

2016-09-24 i Cix jul
Den här julen kommer nog bli sig lik.. Men nästa jul blir något helt annat. Jag ska nämligen bli moster i mars! Det är såpass stort - förste lille barnet i vår släkt! Har redan nu börjat fundera på vad hen ska få i julklapp nästa år. Oh så spännande! En ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Hälsningar från julklappsstugan!

2016-09-23 i Cix jul
Jodå, nu börjar det. Det som jag anade - hektiska tider! Ca 90% av min tid kretsar kring hockey, övriga 10% kring jul! Under den lilla tiden hinner jag dock inte skriva ner mina juliga tankar. Men nu är det ledigt hela helgen så nu ska jag ta mig tid! ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Godissugen!

2016-09-13 i Cix jul
Är så himla himla sugen på godis. Vilket fick mig att börja googla julgodis. Och så blev jag påmind om mitt godaste godis någonsin! Mars krispis. Det ba vattnas i munnen när jag tänker på dem. Måste nog testbaka lite ganska snart.. Världsenklaste ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Dagen idag.

2016-09-08 i Cix jul
Jag är hemma från jobbet med min lilla halsinfektion. Passar på att fixa lite med julklappar, googlar jul och tänker på allt jag ska hinna göra. Det kommer att bli en rätt fullspäckad tid innan jul. Förutom vanligt jobb och hockeyträningar har jag även ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Påtal om snö..

2016-09-06 i Cix jul
Jag ljög igår. Bilden jag la upp var inte från förra årets första snö.. Förra årets första snö kom den 2:a oktober, och då var inte jag i Kiruna. Jag kom till Kiruna några dagar senare, och då låg snön fortfarande på backen men det fotade jag aldrig. Sen ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Både bra och dålig dag!

2016-09-05 i Cix jul
Folk har pratat om det.. Frosten. Några som bor utanför stan har redan behövt skrapa bilrutorna. Själv har jag ej vaknat tillräckligt tidigt för att bevittna skapelsen. Förän idag! I morse när jag hämtade tidningen var gräset fruset och glittrigt och ... - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Snö...

2016-09-05 i Cix jul
Alltså.. Jag längtar så himla himla mycket efter snön. Såpass mycket att jag tror jag spricker. Tills året snö kommer får jag bjucka på en bild på förra årets första snö. Och dansa någon sorts dans som framkallar snö. Har hört att det ska funka! - ... Läs mer i Cix jul.
Bloggfoto saknas

Årets måsteköp!

2016-09-04 i Cix jul
I ungefär örtitusen år har jag tänkt köpa en luciakrona. Att ha som inredning. Det kanske är det finaste jag vet, men har aldrig tagit mig för. Men i år ska bli året! I år ska jag slå till. Tänk så fint att ha denna stående på bordet. - ... Läs mer i Cix jul.

Lägg till din julblogg

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby