Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kändisar

I den här kategorin av presenttips hittar du allt som berör kändisar. Nästan alla har ett intresse eller en en favoritgenre inom musiken som är kopplad till en kändis. Det kan handla om rockstjärnor, filmstjärnor eller andra former av kändisar. Vissa levande, andra inte. Många gillar att inreda sina hem med avbildningar av dessa stjärnor, eller klä sig i kläder med deras bilder på.

En kändis (eller en celebritet som det heter om man vill omtala personen med mer klassisk vörnad) kan vara den perfekta presenten. Men här gäller det att vara vaksam. Du måste såklart ha koll på vad personen som du ska ge presenten till gillar för något. Vilken som är favoritfilmen eller favoritartisten. Annars är det lätt att det blir fel.

Är du osäker så slå en signal till någon som känner personen som är målet för presenten extra väl och fråga vad det är som är på tapeten för personen just nu. När du vet det kan du säkert hitta någon bra present eller idé till present här!

Populära presenter för taggen kändisar

Relaterade blogginlägg

10 presenter till den som älskar, eller hatar, Justin Bieber

10 presenter till den som älskar, eller hatar, Justin Bieber

2014-10-15
Idag kan vi dela upp världens mänsklighet i två kategorier. Glöm politiska färger, öst och väst, rika eller fattiga, judar, kristna eller muslimer - alla känslor som kan piskas upp av dessa företeelser är ändå underordnade de känslor som väcks av: Justin ... Läs mer
12 konstiga presenter som kändisar fått och gett

12 konstiga presenter som kändisar fått och gett

2012-12-05
Att vara kändis är nog trevligt ibland men kanske inte så roligt andra gånger - till exempel när man ska köpa en present till sin (lika kända) partner. Förr eller senare kommer skvallerpressen nysta reda på vad det var man gav. Har man då gett en ny fin s... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.