Presenttips.se logo

Presenttips för avskedspresenter

Dessa tips är inom temat resa och passar bra att ge som avskedspresent när någon ska resa utomlands en längre tid. Presenttipsen passar också bra för den som reser ofta, tex i jobbet. Avskedspresenter är ett sätt att visa uppskattning för det som har varit och som ett minne när personen sen är borta.

En bra avskedspresent får gärna vara personlig och få personen att minnas tillbaka på till exempel ett minne ni upplevt tillsammans. Är presenten ett minne så ska den vara hållbar så dom kan titta på den och komma ihåg vad som varit.

Andra bra saker att ge som avskedspresenter är saker man kan använda sig av under resan. Presenter för att fördriva tid på ifall resan dit är lång eller lära sig något om platsen dit man ska. Exempel på avskedspresenter inför resor kan vara böcker eller ett presentkort på Itunes för att kunna köpa musik. Är det till en kollega kan man tänka sig att det passar bättre med en mer personlig sak.

Populära presenter för taggen avskedspresenter

nyckelring fotopresent
Nyckelring med foto

Skapa en personlig och praktisk present genom att välja ett trevligt foto som får bli motiv på en nyckelring. Alltid lätt... [Läs mer]

99 kr

Relaterade blogginlägg

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.