Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Curling på matta i Stockholm

Curling på matta i Stockholm

Pröva på curling på matta i Stockholm! Curling är en rolig och social gruppaktivitet som passar alla. Två lag spelar mot varandra per bana, vi har totalt 3 stycken banor. Curlingbanorna är mobila och kan användas såväl utomhus som inomhus, allt som behövs är en större plan yta för att sätta upp banorna!

Curling på matta har blivit alltmer populärt de senaste åren. Målet är att få fler poäng än motståndaren genom att placera stenarna inom poängzoner som är markerade på mattan. Denna typ av curling passar alla och är en kul grupp/teambuilding-aktivitet där samarbete och strategi är i fokus!

Totalpriset 13 995 kr för Curling på matta i Stockholm är beräknat på 8-12 personer. För fler än 2 banor debiteras 4995 kr/bana.

Vi kan ta emot grupper på upp mot 50 personer i denna aktivitet, ring oss på 08-652 90 00 eller maila på info@boxexperience.com för mer information. Tveka inte, boka Curling på matta i Stockholm redan idag!

13995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.