Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 490 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Har badkar

Badkar brukar vara en vattendelare bland folk. Antingen älskar man det, eller så tycker man att det är alldeles för varmt och svettigt. De här presenttipsen är till för de förstnämnda, de som älskar att ligga i det varma vattnet och slappna av.

Det finns massor av presenter som kan passa till den som gillar att bada badkar. I badet kan man ligga kvar länge. Här finns det tid för att skrubba och rengöra kroppen på djupet. Här kan du hitta saker som hjälper till att skapa en riktig spa-känsla hemma i det egna badkaret.

För många är badandet förknippat med vintern och kyla. För ett tag sedan gick till och med självaste kungen ut och sa "Förbjud alla badkar". Som tur va meddelade han att det var lite av ett skämt. han var orolig för allt vatten som går åt när man badar. Vilken tur att det inte är kungen som bestämmer!

Populära presenter för taggen har badkar

Relaterade blogginlägg

7 härliga produkter som förgyller badet

7 härliga produkter som förgyller badet

2013-04-24
Presenter som gör badet lite skönare är populära att både ge bort och ta emot. De uppmanar till livsnjutande och att slappna av och passar därför både den som älskar att ta ett varmt bad som till den som borde stressa av lite oftare. Idag lyfter vi fram s... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Badlust logo
Levhemma logo