7 härliga produkter som förgyller badet

2013-04-24 av Christoffer
7 härliga produkter som förgyller badet
Foto: winnond / freedigitalphotos.net

Presenter som gör badet lite skönare är populära att både ge bort och ta emot. De uppmanar till livsnjutande och att slappna av och passar därför både den som älskar att ta ett varmt bad som till den som borde stressa av lite oftare. Idag lyfter vi fram sju olika produkter som gör badet ännu skönare.

bubbelbadkar billigt

1. Billigt bubbelbadkar

Med detta turbo-spa kan man göra om sitt badkar till en bubbelpool. Det är skönt för den som behöver slappna av men också riktigt roligt för barnen när de leker i badet.

1395 kr hos CDon

badskum

2. Badskum (såklart)

Badskummet är nästan lika självklart i badet som själva vattnet. Det inte bara ser vackert ut och i många fall luktar gott, många vill också slippa ligga och titta på sig själv i badkaret.

Från 69 kr hos Åhlens.se

wallee vägghållare för ipad

3. iPad-hållare - för att se på film i badet

Om man vill koppla av genom att titta på en film så finns lite olika varianter beroende på hur badrummet är uppbyggt. Inte sällan kan man ställa en laptop på toalocket eller något badskåp. Datorer lär dock inte må så bra av fukten i badrummet så en iPad kanske är att föredra. För att slippa sitta och hålla i den kan man montera detta smarta väggfäste på en lämplig plats. Det är då lätt att både sätta dit, och ta bort, iPad:en.

doftljus

4. Doftljus

Levande ljus är också en viktig punkt för att få den där riktiga mysfaktorn i badet. Det finns, förstås, hundratals olika typer av ljus och doftljus att välja mellan. Detta är en lite lyxigare variant som passar lite bättre att ge bort.

319 kr hos lyko.com

badsalt

5. Gör ditt eget badsalt!

Varför köpa badsalt när det är enkelt att göra själv? I denna, engelska, video får du bra instruktioner på hur du gör. Köp sedan en fin burk och gör en etikett.

Om du inte orkar göra badsaltet själv så kan du köpa eget badsalt, se länk.

Från 95 kr hos Eleven

uppblåsbar badkudde

6. Uppblåsbar badkudde

För att verkligen kunna slappna av så behöver man lite stöd för nacke och huvud. Badkarskanter må vara rundade men de är varken varma eller mjuka. Med denna uppblåsbara badkudde så får man mjukt och skönt stöd.

149 kr hos ...en butik som inte finns i databasen

avslappningsmusik

7. Musik med avslappning

Det går förstås att använda vilken Spotify-playlist som helst (sök på "massage") men om du ska ge bort en present till din mormor så kanske hon inte har Spotify. Då kan en CD-skiva som denna passa utmärkt. Den har spår med härlig, lugn och avslappnande massagemusik. Ett tips är att provlyssna på Spotify och se vilket album som du tror är bäst.

159 kr hos CDon


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Jens - 2013-05-25

Fastnade för badsaltet. Kul med hemgjorda presenter, ingen som direkt väntar sig att få ett hemgjort badsalt :)