Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 490 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Föregående: 8 klassiska studentpresenter |

Nästa: Vinnaren av Mors Dag-tävlingen

7 härliga produkter som förgyller badet

7 härliga produkter som förgyller badet
2013-04-24 av Christoffer

Presenter som gör badet lite skönare är populära att både ge bort och ta emot. De uppmanar till livsnjutande och att slappna av och passar därför både den som älskar att ta ett varmt bad som till den som borde stressa av lite oftare. Idag lyfter vi fram sju olika produkter som gör badet ännu skönare.

bubbelbadkar billigt

1. Billigt bubbelbadkar

Med detta turbo-spa kan man göra om sitt badkar till en bubbelpool. Det är skönt för den som behöver slappna av men också riktigt roligt för barnen när de leker i badet.

799 kr hos Teknikmagasinet
Besök butiken
 
badskum

2. Badskum (såklart)

Badskummet är nästan lika självklart i badet som själva vattnet. Det inte bara ser vackert ut och i många fall luktar gott, många vill också slippa ligga och titta på sig själv i badkaret.

Från 69 kr hos Åhlens.se
Besök butiken
 
wallee vägghållare för ipad

3. iPad-hållare - för att se på film i badet

Om man vill koppla av genom att titta på en film så finns lite olika varianter beroende på hur badrummet är uppbyggt. Inte sällan kan man ställa en laptop på toalocket eller något badskåp. Datorer lär dock inte må så bra av fukten i badrummet så en iPad kanske är att föredra. För att slippa sitta och hålla i den kan man montera detta smarta väggfäste på en lämplig plats. Det är då lätt att både sätta dit, och ta bort, iPad:en.

495 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
doftljus

4. Doftljus

Levande ljus är också en viktig punkt för att få den där riktiga mysfaktorn i badet. Det finns, förstås, hundratals olika typer av ljus och doftljus att välja mellan. Detta är en lite lyxigare variant som passar lite bättre att ge bort.

379 kr hos Bangerhead
Besök butiken
 
badsalt

5. Gör ditt eget badsalt!

Varför köpa badsalt när det är enkelt att göra själv? I denna, engelska, video får du bra instruktioner på hur du gör. Köp sedan en fin burk och gör en etikett.

Om du inte orkar göra badsaltet själv så kan du köpa eget badsalt, se länk.

Från 95 kr hos Eleven
Besök butiken
 
uppblåsbar badkudde

6. Uppblåsbar badkudde

För att verkligen kunna slappna av så behöver man lite stöd för nacke och huvud. Badkarskanter må vara rundade men de är varken varma eller mjuka. Med denna uppblåsbara badkudde så får man mjukt och skönt stöd.

149 kr hos ...en butik som inte finns i databasen
Besök butiken
 
avslappningsmusik

7. Musik med avslappning

Det går förstås att använda vilken Spotify-playlist som helst (sök på "massage") men om du ska ge bort en present till din mormor så kanske hon inte har Spotify. Då kan en CD-skiva som denna passa utmärkt. Den har spår med härlig, lugn och avslappnande massagemusik. Ett tips är att provlyssna på Spotify och se vilket album som du tror är bäst.

159 kr hos CDon
Besök butiken
 

Foto: winnond / freedigitalphotos.net

Skriv en kommentar

1 kommentar

Jens - 2013-05-25

Fastnade för badsaltet. Kul med hemgjorda presenter, ingen som direkt väntar sig att få ett hemgjort badsalt :)