Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Julmarknad på Ekenäs Slott 2018

 
 


Datum

2018-11-15 till 2018-11-18


Öppettider

Tors: 12-21, Fre: 11-20, Lör: 10-18, Sön: 10-17


Entréavgift

70 kr, gratis för barn under 12 år


Adress

Beskrivning

Julmässan på Ekenäs Slott bjuder på anrik julstämning med sin medeltida natur. Under mässan kläds hela slottet med dess tinnar och torn i julskrud. Marschaller och facklor lyser upp i mörkret och bidrar till en värmande julkänsla. Här kan man hitta 80 av landets skickligaste hantverkare som är på plats för att sälja sina skapelser.

 
 

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Exempel på julklappstips

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Foto från Julmarknad på Ekenäs Slott

Klicka på "Visa större karta" för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt Julmarknad på Ekenäs Slott så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

2 kommentarer

Ramesh - 2016-10-30

Vem och hur får man vara med och sälja på denna marknaden?

Med vänlig hälsning,
Ramesh


marianne johansen - 2016-10-19

Hej☺jag undrar om ni är intresserad av att jag kommer och kör två spänn på eran julmarknad
Jag brukar ha kostym på hästarna och vi brukar vara tomte mor och tomte far jag och min mann !!!
mvh marianne johansen