Presenttips.se har 1 691 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 3 år

Treåringen har en egen vilja och vet mycket väl vad hon eller han tycker om. Vissa treåringar är mycket försigkomna och kan till och med säga exakt vilka presenter de önskar sig, medan andra inte riktigt vet vad de vill ha. Alla treåringar är dock fullt medvetna om att de fyller år och förväntar sig att få fina presenter av alla som kommer på besök!

Om man frågar föräldrarna till ett barn som fyller 3 år vad som önskas får man förmodligen svaret att föräldrarna vill ha någonting som man kan ha ordentlig användning för. Om man vill följa föräldrarnas råd är ett bra tips att köpa något till sovrummet eller lekrummet. Varför inte köpa en fin fåtölj eller ett set med bord och stolar som present? Eller ett fint överkast? Eller en lekmatta?

Man kan även köpa presenter som låter treåringen utforska sin äventyrs- och skaparlusta. Snickarsatser, lego, verktygslådor, pärlor och pärlplattor, byggsatser och utklädningskläder är utmärkta presenter för en treåring.

Andra presenter till en treåring som alltid uppskattas är sagoböcker, ljudböcker och DVD-filmer. Ett barn på tre år förstår mer än man tror och uppskattar både tecknad film och spelfilm. Det är få barn som inte tycker om att se Pippi Långstrump eller Emil i Lönneberga.

Populära presenter för taggen 3 år

Relaterade blogginlägg

Upplevelsetest: Bodyflight för barn

Upplevelsetest: Bodyflight för barn

2018-02-14
För några år sedan testade jag upplevelsen Bodyflight som innebär att man "hoppar fallskärm" inomhus. Då var jag där bara några veckor efter att de öppnat och var mycket imponerad över det som är Världens Högsta Vindtunnel! Videoklippet när jag testar Bod... Läs mer

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Bamba
Mylittlemarket logo
Bestkids logo
Minigeni
Ekobarn
Teddymania