Upplevelsetest: Bodyflight för barn

2018-02-14 av Christoffer
Bodyflight för barn - upplevelsetest och recension

För några år sedan testade jag upplevelsen Bodyflight som innebär att man "hoppar fallskärm" inomhus. Då var jag där bara några veckor efter att de öppnat och var mycket imponerad över det som är Världens Högsta Vindtunnel! Videoklippet när jag testar Bodyflight blev viralt med över 110.000 visningar. Idag är Bodyflight ett välkänt koncept och något många väljer att testa på för tex svensexor och födelsedagar. Utöver det används vindtunneln främst av fallskärmshoppare som har fantastiska möjligheter att testa på formationer etc.

Som julklapp gav jag i år mina systerdöttrar Bianca (10 år) och Isabella (7 år) möjligheten att prova på denna fantastiska upplevelsepresent. De blev minst sagt taggade och i januari åkte vi dit och testade. Bodyflight är faktiskt något man kan göra vid så tidig ålder som 3 år (!). Detta beror dock på hur väl barnet är utvecklat i form av nackmuskler med mera.

Efter att barnen fått instruktioner i 10-15 minuter var det dags att testa. I sista sekund hoppade Isabella av så Bianca fick testa dubbelt, vilket hon gjorde med glädje. Det började lite trevande men efter ett tag kunde hon i princip flyga fritt. Den sista åkturen tog instruktören med henne på en ordentlig tur där de körde upp-ner-upp-ner 15 meter högt upp i vindtunneln!

Biancas egen reaktion på hela upplevelsen var enkel: "Detta är det BÄSTA jag gjort!!".

Se videklippet från upplevelsetestet här:

Vill du testa Bodyflight? Det är en alldeles utmärkt present för barn som är äventyrliga, modiga och gillar att testa på saker. Det är inte något för den blyga, försiktiga typen. För de som vågar är det ett minne för livet men var beredd på att barn är barn - och att de kan ändra sig i sista sekund och då får man inte pengarna tillbaka.

Upplevelsen finns att testa i Bromma utanför Stockholm, för detaljer se länken nedan:

BodyFlight - flyg i vindtunnel

Bodyflight

Bodyflight kan man köpa som upplevelsepresent hos bland andra LiveIt. Då får man en fin ask med presentkortet, att ge bort.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

2 kommentarer

Christoffer på Presenttips.se - 2018-08-11

Ja, det glömde jag skriva! Det är i Bromma utanför Stockholm. Jag har lagt till det i texten nu.


Lise-Lotte - 2018-08-10

Var??