Presenttips.se logo

Vinn ett snyggt motiv från din favoritarena!

Tävlingen är avslutad
Startar: 2017-12-11
Slutar: 2017-12-18
Vinst: Poster värd 499 kr från SverigeMotiv.se
Vinnare: Calle Jansson

Är du en fotbollsälskare eller letar du julklapp till någon som ser hemmaarenan som sitt andra hem? Då är denna tävling något för dig. Nu har du chansen att vinna en supersnygg och stilren poster med valfri fotbollsarena som motiv, från SverigeMotiv.se, värde 499 kr.

Såhär tävlar du

  1. Skriv en kommentar om ditt favoritminne från din favoritarena alternativt vad du vill uppleva 2018 på din favoritarena.
  2. Ange url (internetadressen) till den poster/arena du vill vinna på SverigeMotiv.se.

Det är inte svårare än så!

13 kommentarer

Christoffer på Presenttips.se - 2017-12-18

Vi avslutar tävlingen och önskar Calle Jansson grattis till Sverigemotivet över Stockholms Stadion för sina fina beskrivning. Hoppas du får tag i autografen!


Calle Jansson - 2017-12-18

Det var mörka oktober i nådens år 2003 och det skulle spelas cupderby mellan antagonisterna Djurgården och AIK på Stockholms Stadion. Stockholmsfotbollen var stekhet. Alla tre rivaler hade presterat stora resultat några år i följd och ristat in sig i bucklan. Ja, till och med Bajen hade tagit hem ett första historiskt guld.

Lite i skymundan gick Stefan Bergtoft och höll en avbytarbänk varm. Han var så lojal och så ärlig i sin kärlek till bollen, laget och tröjan han drog på sig (allt som oftast täckt av en överdragströja utanpå). När det var dags att prata kontraktsförlängningar så satte han på sig sin finaste kostym, kammade håret så fint han kunde, gick upp på kansliet och slog sig ned vid bordet. Han lyssnade till förslaget, nickade då och då, men höll sig själv så tyst som bara möjligt "så att de inte skulle ångra sig". Kom det ett papper och penna på bordet så skyndade han sig att skriva under kvickare än ögat. Han var så uppspelt inombords och det var först när allt var klart och han i efterhand läste genom kontraktet i lugn och ro som han förstod vilka villkor han fått.

Men matchen då? Det står 1-1 vid full tid och det går till förlängning med Golden Goal. Bergtoft har fått förtroendet, vilket han tackar för med att ta en djupledslöpning in i straffområdet där han får bollen långt ut till höger i dålig vinkel, men för kung och fosterland drar han ändå till den på första touchen. Det blir en sådan där magisk träff. Ett stenhårt skott som går rätt upp i ribban, studsar ned på mållinjen, upp i bortre stolpen och till slut in i nätmaskorna. Bergtoft ser därmed till att Djurgården vinner det enda derby som jag har fått uppleva på Stadion. Skulle jag vinna den här postern så letar jag rätt på Stefan och ber honom signera den.

För mig är Bergtoft nummer 1. Han representerar fotboll när den är som allra vackrast och som allra, allra, allra vackrast är det när den spelas på Stockholms Stadion.

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/stockholms-stadion


Kattis Iveblad - 2017-12-18

Råsunda! Den bästa platsen, när AIK mötte Barcelona FC på hemmaplan i september 1999. Vilken upplevelse, vilken känsla! Inget kan slå det mötet!

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/arenor/#


Kim - 2017-12-17

Min bästa upplevelse från Gamla Ullevi hoppas jag kommer att infalla 2018 - nämligen ett mycket efterlängtat blåvitt SM-guld!!

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/gamla-ullevi-goteborg


Hasse - 2017-12-15

Mitt favoritminne från Camp Nou är kvartsfinalen i Champions League mot Arsenal (4-1) 2010, när Leo Messi var fullständigt magisk och gjorde samtliga fyra hemmamål. Hyllningarna tycktes aldrig ta slut. Just den kvällen tog jag med mig min son på hans första internationella fotbollsmatch och han blev förstås såld på direkten - inte bara på FC Barcelona och Leo Messi, men även på Camp Nou. Därför vore detta den optimala julklappen till honom!

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/camp-nou-barcelona


Frida birgersdotter - 2017-12-13

Det var i somras när min pappi och jag var i England på UEFA champions league finalen i Cardiff, så mäktigt!! Vilken upplevelse. Nästa år skulle jag vilja uppleva en vm-match när jag Sverige spelar i Ryssland.

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/emirates-stadium-london


Anna Ericson - 2017-12-12

Min man är ett stort Liverpool fan och 2016 var han på Anfield och såg Liverpool möta Dortmund. Liverpool vände matchen och vann på slutet och det var en helt magisk upplevelse sa han! Han fick fotbollsresan i present av en vän och jag vet vad denna poster skulle betyda för honom! Den skulle få hedersplatsen här hemma! Han fyller snart 40 år och jag kan inte tänka mig en bättre present än denna!

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/anfield-liverpool


Lina Wahlgren - 2017-12-12

Fotboll i all ära men det är inte för en rund boll mitt hjärta slår. Men det är när pucken i mål går som jag mår som bäst! Det finns inte en arena i Sverige med bättre atmosfär! Så vill nu ha en arena att hylla är Scandinavium rätt! Min stund är när sekunderna tickade mot en oavgjord match. Det var bara sekunder kvar av tredje perioden och Frölunda gör mål. Det är öronbedövande, hjärtat stannar ett slag och läktaren exploderar! Män, kvinnor, barn och spelare jublar, omfamnar varandra och klappar och det tar inte slut! Det vibrerar i luften och Frölunda tar tre poäng. Denna match var ett par årsedan nu men ett av de bästa målen jag upplevt i mitt liv. Upplever gärna samma kärlek igen!

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/scandinavium-goteborg


Magnus Andersson - 2017-12-12

Den 14:e november 2012 fick jag på plats uppleva något som alltid kommer vara fastetsat på näthinnan. Sveriges nya nationalarena (Friends Arena) har invigningsmatch där fotbollslandslaget tar emot England med 50.000 förväntansfulla åskådare på läktarna. Zlatan gör en helt overklig match med FYRA mål, och som kröns av hans GALNA cykelspark från 30 meter! Man fick nypa sig flera gånger i armen den kvällen för att förstå att det som hände verkligen var sant. En liknande match lär man aldrig få uppleva igen! :)

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/friends-arena-stockholm-solna


Fredrik Tellman - 2017-12-12

Mitt bästa och starkaste minne från min all-time favoritarena Råsunda är och förblir vårderbyt i april 2006 mellan AIK och Djurgården (3-1). Djurgården var regerande Svenska Mästare och stora favoriter inför möte,t medan AIK precis hade gått upp efter ett år i Superettan. Den tidigare så kritiserade Derek (tre poäng) Boateng dominerade stort och rev stora hål i Djurgårdsförsvaret matchen igenom! Antagligen den skönaste derbysegern någonsin; inramningen var även den heeelt fantastisk!!!

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/rasunda-stockholm


Melina - 2017-12-12

Jag vill uppleva en vinst för Sverige i Italien. Pulsen, glädjen och glädjetårar, kommer minna det i alla vårar.

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/klosters-kyrka-eskilstuna


Martin Nilsson - 2017-12-11

Mitt favoritminne från Söderstadion är cupfinalen 2010 där hela arenan kokade. Där en riktigt dålig säsong lyftes av ett cupspel som överraskade. Hela arenan stod upp i 90 minuter och det var ett tryck på läktarna som aldrig förr.

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/posters/soderstadion-stockholm


Henrik Upphagen - 2017-12-11

AIK-Napoli, Europa League 2012. Resultatet till trots så är detta min största fotbollsupplevelse i mitt liv. Inramningen, tifot, kampen mot en av världens bästa anfallare i Cavani vars första kommentar till journalisterna lydde: "AIK fansen är fantastiska - de gav mig gåshud". Cavani tog orden ur min mun. Folk kan ta sina titlar - jag kommer alltid ta det här. Stämningen - som bara Råsunda och AIK kunde skapa.

Tävlings-url (internetadress): https://www.sverigemotiv.se/brickor/bricka-rasunda-rund


Pågående tävling(ar)

Just nu finns det inga pågående tävlingar på Presenttips.se.

Senaste vinnarna

Håll koll på nya tävlingar

Nya tävlingar annonseras alltid på:
@Presenttips.se
@PresenttipsSe

Sponsra en tävling?

Vill du sponsra en tävling på Presenttips.se? Kontakta info@presenttips.se så berättar vi mer.