Presenttips.se logo

Veckans tävling: Rädda världen med Roliga Prylar

roliga prylar tävling Tävlingen är avslutad
Startar: 2013-02-11
Slutar: 2013-02-18
Vinst: Presentkort på 300 kr hos RoligaPrylar.se
Vinnare: Gabriella

Om du tycker att de tidigare tävlingarna här på Presenttips.se har varit liiiite för lätta så ska du nu denna vecka få lite att bita i. Veckans tävling, som sponsras av RoligaPrylar.se, blir helt enkelt att rädda världen!

Vi har nämligen länge anat att det finns storhet i produkterna hos RoligaPrylar.se och den här veckan vill vi bevisa det med en tävling. Din uppgift denna vecka blir att hitta en produkt från RoligaPrylar.se som du anser har möjlighet att rädda världen. Vinsten blir inte bara att bli hjälte utan även 300 kr presentkort på RoligaPrylar.se.

Vilken produkt från RoligaPrylar.se skulle du använda för att lösa någon av följande frågor:


  • Stoppa växthuseffekten och andra typer av miljöförstöring

  • Skapa fred i hela världen

  • Hitta ett botemedel mot cancer, HIV eller annan sjukdom.

  • Förinta världssvälten

  • Valfri annan världskatastrof


Skriv en kommentar nedan och länka till produkten och beskriv hur just denna produkt kan utföra detta stordåd. Vinnaren utses utifrån den roligaste, bästa och kanske mest oväntade kombinationen av produkt och motivering. Humoristiska lösningar premieras över "praktiska" lösningar.

9 kommentarer

LisaN - 2013-02-18

Ett viktigt led i arbetet med att stoppa växthuseffekten och annan miljöförstöring är att få människor att förbruka mindre energi. Med andra ord måste man få folk att föredra att ha det mörkt och kallt hemma, framför ljust och varmt. Hur åstadkommer man då det? Jo, man stiftar en lag (gärna på EU-nivå) som gör det obligatoriskt att bära följande huvudbonad inomhus: http://www.roligaprylar.se/Monty-Python-Beast-of-Arrrggghhh-Hatt.html

En sådan hatt är dels så varm att ingen kommer att behöva ha en inomhustemperatur på mer än en sisådär 15 grader, dels så outsägligt skrämmande att ingen vettig människa kommer att vilja ha en endaste lampa tänd hemma, av rädsla för att råka se någon annan hattförsedd familjemedlem, alternativt den egna spegelbilden.

Snipp, snapp, snut, så var energislöseriet slut!


Daniella - 2013-02-17

http://www.roligaprylar.se/Slippies.html

Med dessa underbara tofflor kan jag hålla mig varm och sänka värmen i huset.

Så mycket som jag fryser och så mycket värme som jag använder bidrar nog ganska rejält till växthuseffekten.
Dessa skulle kunna rädda isarna från att smälta!


Annika Nilsson - 2013-02-17

Med dessa snygga basebollskor-strumpor http://www.roligaprylar.se/Silly-Socks-Baseball-Rod.html skulle vi skapa fred i världen!

Varför? Jo, med så snygga röda (kärlekens färg) basebollskor-strumpor skulle det vara lätt att ta livet med en klackspark, och vem skulle då bry sig om krig?! Så fram för fler röda basebollskor-strumpor åt folket!


Ms Sixten - 2013-02-16

Med den här fiolen kan man skapa fred i världen. Alla kommer att vara upptagna med att lära sig spela eller att glatt dansa till musiken.


Mattias S - 2013-02-13

En ytterst allvarlig världskatastrof är det dåliga humör som hälften av jordens befolkning permanent verkar gå omkring med!

Därför skulle jag vilja bjuda alla på en refresher, en garanterad humörhöjare. Denna kampanj skulle även slå ett slag för att förhindra världssvälten, samt främja fred på jorden.
http://www.roligaprylar.se/Refresher-Bruskola.html


Petra Christensen - 2013-02-12

Haha.. den var ju enkel!

I den här:
http://www.roligaprylar.se/Superman-Hoodie.html

...skulle jag stoppa växthuseffekten genom att flyga folk dit de vill på en bråkdels sekund (det behövs således inga fordon eller färdmedel)och miljön skulle må prima!

Så fort någon gör någon annan illa är jag där och fixar - inget kan hända och det blir konstant fred.
Jag botar sjukdomar genom att flyga folk så snabbt att sjukdomarna trillar av och inte hänger med, därtill förintar jag världssvälten genom att dela allt lika.
Jag tar hand om bränder, blåst, höga vågor och annat krafs på en bråkdels sekund.


Gabriella Ekdahl - 2013-02-11

Det är mycket tal om hur köttproduktionen har stor negativ påverkan på vårt klimat. Det talas även om hur vissa djur hotas att bli utrotade pga tjuvjakt för att få det godaste köttet. Jag vill därmed rädda dessa djur samt rädda vårt klimat och minska köttproduktionen! Hur ska man då få människor att äta mindre kött? jo jag tänker mig att vi ska utveckla människans luktsinne desto mer och få smaklig njutning genom doften.

http://www.roligaprylar.se/Bacon-Air-Freshener.html

Vi händer upp dessa Bacon Air Freshener vid de vegetariska produkterna i butikerna och på lite andra ställen då man känner sig extra sugen! Människor köper då mer vegetariskt men stillar samtidigt köttsuget! Toppen! :)
kram! /Bella


Fredrik Rosvall - 2013-02-11

http://www.roligaprylar.se/V-For-Vendetta-Mask.html
Skapa fred på jorden, skulle alla bära mask så skulle vi alla se lika ut, behandlas lika och krig skulle vara omöjligt!


Carola S - 2013-02-11

http://www.roligaprylar.se/Zombie-Gasmask.html
Med denna stoppar vi växthuseffekten,eftersom kor tydligen fiser så pass mycket så det påverkar miljön,tänker jag att vi är ett par stycken som tar på oss denna (man måste ju skydda sig själv) sen springer vi runt i kohagen och korkar igen korumporna - problem solved :D


Pågående tävling(ar)

Just nu finns det inga pågående tävlingar på Presenttips.se.

Senaste vinnarna

  • Linda Tranåker som vann 1000 kr presentkort på AmericanStore.se
  • Petra som vann 1000 kr presentkort på Happy-Day.se
  • Calle Jansson som vann Poster värd 499 kr från SverigeMotiv.se

Håll koll på nya tävlingar

Nya tävlingar annonseras alltid på:
@Presenttips.se
@PresenttipsSe

Sponsra en tävling?

Vill du sponsra en tävling på Presenttips.se? Kontakta info@presenttips.se så berättar vi mer.