Presenttips.se logo
Divider header

Dagens julklappstips

Kulbana / Space Rail

Denna present finns i lite olika varianter, den här är något mindre än vårt andra presenttips men minst lika rolig. Man b...

Berg och dalbana kula

199 kr

Veckans tävling: Hitta ett nytt sätt att använda lysstavar

lysande tävling Tävlingen är avslutad
Startar: 2013-01-07
Slutar: 2013-01-14
Vinst: Paket med självlysande produkter från Glowsticks.se
Vinnare: Kristiina

Efter förra veckans tävlingsuppehåll fortsätter vi nu med en ny Måndagstävling. Denna veckas tävling sponsras av Glowsticks.se som säljer självlysande produkter som tex lysstavar. Dessa lysande produkter används i allt från partysammanhang till praktiska hjälpmedel hos till exempel Försvaret.

Veckans tävling går ut på att hitta på ett nytt roligt/kreativt/annorlunda tips på hur man kan använda lysstavar, eller andra lysprodukter från Glowsticks.se! Tycker du att man borde byta ut stearinljusen i adventsljusstaken till lysstavar? Vill du uppfinna en nattsport där man kastar självlysande ringar (ringarmband) på lysstavar? Låt fantasin flöda!

Vinsten är ett paket med självlysande produkter från Glowsticks.se till ett värde av c:a 250 kr. Ett roligt tillskott till nästa partykväll, en bra present till kommande födelsedagar eller ett bra tillfälle att prova din idé kanske?

Såhär tävlar du

Hitta på ett sätt att använda lysstavar (eller andra produkter från Glowsticks.se) som du tycker vore roligt, fint,  praktiskt, annorlunda osv. Länka till produkten i fråga i kommentaren och skriv hur du tycker man bör använda den. Det behöver inte vara något avancerat, ibland är de enklaste lösningarna de bästa!

 

Vill du få tips om fler tävlingar?


Vill du få tips om när vi har dessa tävlingar på Presenttips.se? Vill du få tips när det är extra stor chans att vinna? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och få tipsen som hjälper dig att vinna mer.

Om du har en blogg och tycker att vi har roliga tävlingar här på Presenttips.se får du gärna tipsa om dem på din blogg!

17 kommentarer

Kamilla Fredriksson - 2013-01-13

Jag skulle använda lysande örhängen och pynta buskar o små träd på verandan vid festligt tillfälle =). http://www.glowsticks.se/kategori/sjalvlysande-oronhangen-19


adam - 2013-01-13

Jag skulle spara dom till Earth Hour! Och om det blev några över så skulle jag dom på badkars kanten och göra om badrummet till ett mysigt spa för mig och min flickvän!


Helena i Uppsala - 2013-01-12

Pssst ...
de kan hjälpa till att synas på din blogg!


Stina - 2013-01-11

Jag skulle byta ut julgransljusen mot ljusstavar. Både kreativt och snyggt och de ger en personlig look.


moa - 2013-01-11

jag skulle andvända dom till min överraskningsfest som jag ska ha för min bästa vän om 3 veckor, jag skulle skriva hennes namn med dem och sätta fast dem på väggen :)

http://www.glowsticks.se/6-tum-lysstav-12-h-rod-45


Annica - 2013-01-08

Jag skulle använda dem som dekorativ på köksbordet när man har taco kväll! ;D


Maria Gunnarsson - 2013-01-08

Självlysande armband skulle jag lätt kunna använda på riktigt mörka ridturer för att synas ordentligt!


Kristiina - 2013-01-07

http://www.glowsticks.se/8-tum-armband-100-pack-blandade-13

skulle få lysa upp skolbarnens armar när de tågar till kyrkan till avslutning! Traditionellt använder de facklor men lysstavar skulle kännas säkrare och mycket färggladare på barnen inför den stundande ledigheten!


elizabeth johansson - 2013-01-07

Skulle styra mitt barns kommande kalas lite kring middagstid, skulle börja kalaset med en busig middag såsom cowbpyhamburgare med pommes. Skulle fylla på skålar och vaser runt om i huset med galet mycket popcorn och godiskaktusar (gurka med instuckna tandpetare dekorerade med hallontoppar, ollygodis skulle symbolisera jorden som gurkan är nedställd i). Ballonger skulle placeras överallt tillsammans med massa roliga serpentiner. Någon gång under kalasets gång skulle vi gå ut och använda dessa lysstavar till att bygga upp en bana, med lite friidrottskänsla, åh, vad barnen skulle tycka detta var lattjo! Hoppas vi vinner så att drömmen kan bli sann!


Kerstin - 2013-01-07

Jag hade använt dem till att hitta hem efter nattfiske, kräftfiske och sena skogspromenader. Suveränt att ha med i ryggsäcken när man går på tur och det blir sent :)


Richard Madsen - 2013-01-07

Eftersom lysvättskan är ofarlig, kan hundförare fex Polis, Väktare, Räddningstjänst, Jägare och övriga civilister, skära/brytasönder en lysstav och smeta lysvättskan på baksidan av spårhundens öron, nattetid för att kunna följa hundens rörelser, och på så vis förstå sig på hur hunden arbetar.


Emelie - 2013-01-07

Som drinkpinnar och sen ha en "mörk"fest.. där det enda som hörs är musik och skratt, det enda som syns är de små drinkpinnarna som går runt. Genom detta sätt, kan man komma och prata med vem som helst, kanske någon du aldrig skulle pratat med om du sett personen i fråga?


Lina Karlsson - 2013-01-07

För att dekorera lite på min tråkiga mörka balkong kunde man haft några shots glas i olika färger. Livar upp stämningen direkt.


Petra Christensen - 2013-01-07

Självklart skulle jag pimpa barnvagnshjulen med dessa lysande stavar så att det syns tydligt och klart att diskofamiljen är ute och går! För att pimpa mamma lite extra också skulle jag sticka igenom en lysstav genom min hårknut. Folk skulle både se oss och vi skulle säkerligen få ett och annat leende från förbipasserande också, och ett leende förlänger ju livet! ;)


Gabriella Ekdahl - 2013-01-07

http://www.glowsticks.se/kategori/xl-lysstavar-8

Dessa ljusstavar som lyser i 12timmar skulle jag knyta fast på dörrhandtag! Både snyggt och praktiskt när man har besök eller fest. Sätt en ljusstav i en viss färg på toalettdörrhandtaget så vet alla gäster vart de kan finna toaletten! :)


Susan - 2013-01-07

Drinkpinnar eller pinne att röra om i karaffen med!


Solbritt - 2013-01-07

Jag skulle sätta dem i höga glasvaser och lysa upp blomstyjälkarna med


Pågående tävling(ar)

Just nu finns det inga pågående tävlingar på Presenttips.se.

Senaste vinnarna

  • Linda Tranåker som vann 1000 kr presentkort på AmericanStore.se
  • Petra som vann 1000 kr presentkort på Happy-Day.se
  • Calle Jansson som vann Poster värd 499 kr från SverigeMotiv.se

Håll koll på nya tävlingar

Nya tävlingar annonseras alltid på:
@Presenttips.se
@PresenttipsSe

Sponsra en tävling?

Vill du sponsra en tävling på Presenttips.se? Kontakta info@presenttips.se så berättar vi mer.