Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Yla med vilda vargar

Yla med vilda vargar

När fullmånen står som högst på den svarta himlen hörs en ensam varg yla i natten. På marken syns färska spår som vittnar om vargflockens närvaro i den djupa skogen. Detta är en upplevelse för personer med särskilt stort intresse för djur och natur. Följ med en erfaren guide ut i ett vargrevir för att spåra, lyssna och spana efter vargar. Turen utgår från Pensionat Udden i Baggbron, utanför Skinnskatteberg. Där välkomnas vi av en av Sveriges främsta vargexperter från Grimsö Forskningsstation som är centrum för svensk rovdjursforskning. Där inleder vi med en föreläsning om varg och pratar om t.ex. varför vargar ylar, vargrevir och hur de jagar älgar . När skymningen faller beger vi oss ut i vargreviret för att spana och lyssna efter vargar. Vi söker upp utvalda platser där chanserna att få en skymt eller höra vargyl är som störst.
Vi äter middag tillsammans vid en lägereld och övernattar i tält med sovsäckar på någon plats i vargreviret, en bit ifrån där vi antar att vargarna håller till. Ibland stiger vi upp tidigt i gryningen och spanar på öppna platser där det finns möjlighet att vargar och andra djur går förbi i gryningen. Vi avslutar med en brunch innan vi beger oss tillbaka till civilisationen. Följ med på ett spännande äventyr i vargreviret och lär mer om detta mytomspunna rovdjur.

2750 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.